Hendingar

« Week of august 27, 2007 »
måntysonstorfrelaursun
27
28
Start: 28/08/2007 19:00

Stad: Klar Bar på Zachen
Tid: Tysdag 28. august, klokka 1900.
CC: NOK 50

Stjernane står rett, og dei eldre gudane vender attende... på Absalong.

Absalong inviterar til ein skrekkeleg filmkveld dedikert til H.P. Lovecraft, den moderne skrekkens gudfar. Howard Phillips Lovecraft er ein av det 20. århundrets mest undervurderte forfattarar, og han har over tid gått frå å vere ukjendt i si eiga levetid til eit av populærkulturens store ikon. Han har inspirert forfattarar som Stephen King og Neil Gaiman, samt populære band som Metallica. Hans skapninger dukkar gjerne opp i teikneseriestriper som norske M. I seinare år har hans forfattarskap óg vorte tatt meir seriøst av litteraturkritikarar og filosofar, og mange vil hevde at han endeleg får den respekten han fortener. Verda Lovecraft skildra i sine noveller var ei mørk og menneskefiendtleg verd styrt av krefter vi er ute av stand til å forstå. I hans verd, den såkalla Cthulhu Mythosen, er menneske som maur i forhold til dei mektige kjempane som bebur resten av universet og som tidvis vitjar vår planet, eller tilogmed bur her. Desse kjempane er dei eldre guddomane og assorterte vesen, med namn som er umoglege å uttale med menneskelege tunger, og like umoglege å forestille seg. Å lefle med desse kreftene eller vere vitne til deira umenneskelighet er å invitere til eit mentalt samanbrot, eller tilogmed døden i hendene på krefter ein ikkje forstår. Dette er skrekken i sin reinaste form - det ukjendte og det uforståelege.

29
Start: 29/08/2007 18:00
End: 29/08/2007 21:00

Endelig er høsten her.... konsertene kommer hyppigere, det samme gjelder utgivelser.
Hver onsdag tar Tom turen innom plateselskapene og sikrer seg det siste av det siste. Samme dag på Maiden, spilles disse utgivelsene for deg som har lyst til å følge med i timen. Hva som spilles (band/genre etc) avhenger av neste ukes utgivelser. Dette er selvfølgelig gratis! Velkommen!

30
31
Start: 31/08/2007 20:00
description:

Vi ønsker med dette å invitere til høstens første Gotham Nights. Etter en liten sommerferie er vi tilbake med nytt blod i styret og en ny kjeller å krype ned i. Vi har gleden av å presentere Amplifier Rockbar som vårt nye tilholdssted, og har invitert de gamle heltene i Elusive til å innprente den gotiske stemningen i lokalet. I tillegg kommer Gotham Nights faste DJ'er til å servere gotiske godbiter utover kvelden.

Elusive har besøkt Gotham Nights ved flere anledninger, og har gitt glimrende konserter hver gang. De er Norges ledende goth-band og spiller goth-rock av den gamle skolen, men med referanser til både David Bowie og Billy Idol. Bandet er for tiden aktuelle med sitt tredje album "Locked doors, drinks and funerals". Albumet har blitt godt mottatt av musikk-pressen som ett solid stykke goth-rock, oppdatert for 2007. Elusive har nylig co-headlinet turnè med legendariske The Mission, noe som er en god indikasjon på hvor langt bandet har nådd.


Stad:
Amplifier Rockbar, Oslo
Start: 31/08/2007 21:00

Fredag 31 August
High voltage party
High Voltage feirer sitt 20 års jubeleum på eteren med et party på Club Maiden, Fredag den 31. August.
Dørene åpner kl. 16.00, og inn til konsertlokalet kl. 21.00. Inngangspris kr. 100,-
Spillerekkefølge: Holtermafiaen + Jacks Or Better + Dimension F3H + Lucifer Was. DJ: Dag Olav Husaas
Vi skal også lodde ut en rekke plater utover kvelden
Videopremiere på Lydia Laskas nye video. Gratis i Baren.

Start: 31/08/2007 23:00

FREDAG 31 AUGUST

Live: STEADYCAM (Kompakt/K2)

Dj: ELECTRIC LANE (Villa resident)

Første Kompakt artist EVER på the Villa er Steadycam fra Gøteborg. Har gitt ut flere supersexy electrohouse 12” på verdens mest selgende Techno label, Kompakt fra Cologne i Tyskland. Spiller live for dansegulvet.

Hele Oslos favoritt skotte, the Villas egen Electric Lanespiller plater før og etter konserten.

* Mer informasjon: http://myspace.com/villaclub
* cc: 100kr

1
Start: 01/09/2007 13:00
End: 01/09/2007 14:00
description:

Gird09 beærer Syntetisk med et besøk. Han skal lære oss om Swans' liv og lære i en hel time -- vel møtt!

Nettradio: http://novaserver.uio.no:1337/radiorakel.mp3.m3u

--
Syntetisk på FM99,3 hver lørdag fra 13-14 -- http://syntetisk.synth.no


Stad:
RadiOrakel FM99,3
Start: 01/09/2007 20:00

Som tidligere år vil det bli en aften i veldedighetens navn. Budsjettet er stramt, men vilje og tiltakslyst er definitivt til stede. Derfor vil vi invitere alle som er glade i ElektroStat til en dj-kveld hvor du blir loset gjennom det elektroniske landskapet, mens bartenderne passer på at du ikke går tørst hjem.
Vi inviterer til fest, og det eneste vi krever av deg er en femtilapp i inngangen som vil gå inn i bookingbudsjettet til festivalen. Vi oppfordrer også til å ta med danseskoene, siden vi vet at våre dj`s kan kunsten med å fylle et dansegulv.

Hvem spiller opp til dans på lokalet?

Start: 01/09/2007 20:00
description:

www.hok.no skriver:

Andrej Nebb kommer til Høvikodden LIVE med sitt polske band, supplert av trommis og keyboardist Lars Pedersen. Dessuten har han ringt om noe med en vinkelsliper.

Nebb, opprinnelig Andrzej Pawe³ Dziubek, kom til Norge som polsk flyktning i 1970. Han begynte etter hvert på Kunstakademiet og kom inn i kretsen rundt maleren Ludvig Eikaas. Under punkrock-bølgen startet han flere band, blant andre De Press sammen med Jørn Snortheim og Jørn Christensen, og det mer eksperimentelle Holy Toy, som også har komponisten Rolf Wallin og hans trompet med på to plater. Ved siden av Nebb er Lars Pedersen (trommer, keyboards, gitar) kanskje det nærmeste Holy Toy kom å ha et fast medlem.


Stad:
Henie Onstad Kunstsenter, Oslo
Start: 01/09/2007 21:00
description:

Det britiske klubbkonseptet Gatecrasher ( http://www.gatecrasher.com/) kommer til Sentrum Scene. Konseptet er en massiv suksess i Storbritannia, og er synonymt med dancekultur og klubbkultur for unge mennesker.

One legandary party and one legendary DJ.
What more do you need?

Lasershow, pyro and hot dancers.
This is GATECRASHER!

CRASHER room (Hall)

Danny Howells UK
Remy NL
Rob Wilder UK
David Sense NO

Diversity room (Foajè)

deQwest NO
With special guest DJ Paul
DJ Kisel LV

Bill. kr. 325,- + bill.avg. kr. 25,-. 18 år


Stad:
Sentrum scene
2
Syndicate content