RKN sin blogg

Statistikk - oppdatert

Ikke så mye autoregressive prosesser, tidrekkeanalyse eller Markovkjeder, men litt god, gammeldags deskriptiv statistikk:

Antall brukere har økt støtt siden 2004, men veksten ser ut til å avta.

AntallBrukereAntallBrukere

Hvis man antar en logarimtisk vekst for den seneste perioden, estimerer jeg antall brukere i desember 2007 til ca. 1.324.

Selv om antall kommentarer har økt i perioden, kan man si at gjennomsnittlig antall kommentarer pr. bruker (totalt) ser forholdsvis stabilt ut.

Kan man bli voksen på en dag ?

Eller en liten uke, i det minste ? En begivenhetsrik bursdag kan man visst kalle det, gitt.

Å fylle 30 er ingenting, prøv 35 ! Halvveis til grava (hvis jeg er heldig) og full skrue på alle knappene på en gang. Dæven.

I need a drink ...

*varmen*

Hvis jeg trodde på en høyere makt, så ville jeg tro at denne kombinasjonen var uttenkt for å teste min viljestyrke og jobbmoral:

* varmt, deilig sommervær i parken utenfor vinduet
* jobber hjemme
* jobbens systemer er nede i hele dag, så jeg kan ikke gjøre noe særlig fornuftig
* øl er billig i Danmark

Holder stand foreløbig med å lese kjedelige rapporter og sjekke jobbmail ... *svett*

pet shop boys

Pet Shop Boys live! I Tivoli i går ! Gøy, det :) De spilte et skikkelig potpourri-show: hit på hit på hit med dansere - desværre ikke marinegastene fra forrige turne, men dog. Passet veldig bra i 'the world famous Tivoli gardens' som Neil Tennant kaldte det. Hihihi ...

Rettferdighet

Endelig noen som tar konsekvensen av terroraktige småbarn i fly:

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article1613664.ece

La rettferdigheten skje på jorden som i himmelen!

Nørrebro, København

Ja, så er de igang igjen ved Ungdomshuset (tilsvarende Blitz-huset) på Nørrebro i København. Masse demonstrasjoner og bråk. Som nabo til 'Ungeren' (bor ca. 200 m derfra) kan man en lørdag kveld som nå høre roping, sirener og alminnelige demo-lyder (+ se bildene på TV-nyhetene). Bakgrunnen for bråket er kort fortalt at kommunen har solg huset på Jagvtvej 69 (som de unge fikk råderett over en gang på 80-tallet etter å ha okkupert det - litt sånn som man kjenner historien fra Norge) til en nykristen sekt (!) som vil ha de unge punkerne ut av huset. Man kan jo mene hva man vil om hva som er riktig og feil m.h.t. eierforhold, jus osv; men det var ihvertfall ikke smart av politikerne å selge det huset.

Nitzer i Hamburg !

Så var man hjemme igjen fra forrykende helgetur i Hamburg.

Fredag med Nitzer Ebb + mr. Fixmer som opvarming (+ Motor, ikke min kopp te)! Superfedt fedt fedt. Spillestedet Markthalle var ekstremt bra. Lyden var kanon, og selve gulvet foran scenen bygd opp som 'amfiteater' (med ståplasser), så de fleste i publikum kunne faktisk se. Nitzer leverte et sett som ligna veldig på det de ga på Leipzig (uten at jeg husker detaljene). Douglas var det vanlige fyrverkeriet på scenen, lyden upåklagelig og stemningen i taket. :=)

Lørdag var det faktisk Sonar-konsert samme sted, men den ble droppet til fordel for klubbkveld på Kir www.kir-hamburg.de (konseptet 'Creatures of the night' - ikke så goth som det lyder, heldigvis *shudder* - som visstnok kjører hver lørdag). Superpluss i boka for semi-lounge-avdeling med deilige fine myke stoler, små bord, egen bar, og plassert sånn at man hørte musikken fra dansegulvet godt uten å skulle rope til vennene sine. Eneste lille minus var en litt for høy hits/substans-frekvens i musikken, men ellers profft og fint !

synth i Polen

Så var man tilbake fra en fin uke i Krakow (Polen). Superfin by m/gamle hus, borg, kunst, historie og flere hundre kirker (hvis man er til denlsags). OG det var en synthklubb der ! Lite kjellerlokale (som alt mulig annet i Krakow) med OK musikk. Fra gammel til nytt, litt for mange fancye remixer etter min smak, men dansbart nok.
Synth er visst OK halvstort i Polen, virker det som. Noen som kan si mere om det ? Vet det fins et par festivaler (noe med castle eller lignende) + vi så plakat for en to-dagers ting med bl.a. covenant senere i sommer.
Fint land, så hvorfor ikke ta en ferie der :)

Winterkälte !

Hurra !!!!!!!!!!!!!!!! I morgen skal jeg se Winterkälte live ! Smaddernoise !!!!!!!! :)

Nick Cave!

Jeg så Nick Cave spille konsert i fiiiiint operahus i går! Så det så :)

Syndicate content