Nitzer i Hamburg !

Så var man hjemme igjen fra forrykende helgetur i Hamburg.

Fredag med Nitzer Ebb + mr. Fixmer som opvarming (+ Motor, ikke min kopp te)! Superfedt fedt fedt. Spillestedet Markthalle var ekstremt bra. Lyden var kanon, og selve gulvet foran scenen bygd opp som 'amfiteater' (med ståplasser), så de fleste i publikum kunne faktisk se. Nitzer leverte et sett som ligna veldig på det de ga på Leipzig (uten at jeg husker detaljene). Douglas var det vanlige fyrverkeriet på scenen, lyden upåklagelig og stemningen i taket. :=)

Lørdag var det faktisk Sonar-konsert samme sted, men den ble droppet til fordel for klubbkveld på Kir www.kir-hamburg.de (konseptet 'Creatures of the night' - ikke så goth som det lyder, heldigvis *shudder* - som visstnok kjører hver lørdag). Superpluss i boka for semi-lounge-avdeling med deilige fine myke stoler, små bord, egen bar, og plassert sånn at man hørte musikken fra dansegulvet godt uten å skulle rope til vennene sine. Eneste lille minus var en litt for høy hits/substans-frekvens i musikken, men ellers profft og fint !

To dagers festing på rad er seff i overkanten av hva gamlemor kan tåle, så vi nøyde oss med en sightseeing-busstur lørdag ettermiddag. Byen virker megacool, håper på å komme der engang igjen hvor det er bedre tid. Hurra for Tyskland!