Rettferdighet

Endelig noen som tar konsekvensen av terroraktige småbarn i fly:

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article1613664.ece

La rettferdigheten skje på jorden som i himmelen!

<em>Karirari</em> sitt bilete

Denne saken provoserer meg skikkelig.

Hvorfor? I tillegg til refunderte billettutgifter, fikk de nemlig tre gratis rundreiser til hvor enn selskapet flyr. Hvorfor skal AirTram måtte ut med gratisbilletter fordi disse her går til media og sutrer? Barn slippes på fly først, så de hadde hatt tiden helt fra boardingen begynte, til flyet egentlig skulle tatt av til å roe ungen. Dereetter forsinket de (vet det ikke står i den norske artikkelen, men det står i den engelske) flyet 15 minutter for å prøve å roe ned ungen. Når det da ikke går må de faktisk enten spenne henne fast i setet og la henne hyle til de er oppe i lufta, og så roe henne ned, eller suck it up og gå av flyet.

Hm. Er det tydelig at jeg syns dette her er skikkelig irriterende? :P


<em>RKN</em> sitt bilete

hrmpf

De burde ha gitt DE ANDRE passasjerene gratis reiser og ikke djevelyngelets opphav ! Ikke så rettferdig allikvel, da ... :(
- - -
rock 'n' roll skal synges på engelsk


<em>myotis</em> sitt bilete

Det borde vara skottpengar

Det borde vara skottpengar på småbarn i flygplan

~var finns Ctrl-Z i det verkliga livet?~


<em>Karirari</em> sitt bilete

Nah, jeg syns synd på

Nah, jeg syns synd på småsoppene som får vondt i ørene og syns hele greia er skikkelig skummelt.

Men de som sparker i setet foran, kaster ting og hyler og skriker uten at foreldrene i det hele tatt prøver å få dem til å oppføre seg? All bets are off.

Var på et fly en gang det var en unge som sutra, hylte og skreik hele turen. Syns synd på foreldra, det hørtes ut som en livredd liten pjokk, men da vi gikk av flyet, så jeg at det var verdens mest sutrete 7-9-åring, han bare grein skikkelig høyfrekvent, og det var trassgrining, IKKE vondt i ørene-grining. Da ble jeg irritert da...


<em>Nikko</em> sitt bilete

Toleranse og grensesetting.

Fri oppdragelse = ingen oppdragelse. Barn ikke bare trenger grenser, de ønsker grenser, det ser jeg som jobber med barn i alderen 6-12 og har unger på henholdsvis 14 år og 2 måneder.
Som far til to er jeg veldig klar over hvor plagsomme barn kan være i slike sammenhenger. Her har vi foreldre en viktig jobb som grensesettere.
Jeg har ikke tall på alle de gangene jeg har hatt skikkelig lyst til å dra til teite foreldre som lar ungene terrorisere sine mødre og fedre og alle som måtte være så uheldige å befinne seg innenfor en radius på 100 m. Her må forledrene selv sette foten ned. Akkurat som når barna skriker seg til godteri i butikken på en tirsdag. Da drar man med ungen ut og sier klart "nei". Det er dritt de første fem-ti gangene, men så skjønner sneipen at det ikke nytter å bråke om det lenger. Jeg gikk en gang fra en full handlevogn med en skrikende treåring. Det var bare ikke noe jeg ville utsette alle andre for. Da gikk jeg heller tilbake senere alene i ro og mak, mens jentungen lekte med vennene sine.
Foreslår et eget obligatorisk kurs for vordende foreldre der man må bestå en praktisk del som går på hvordan barnet oppfører seg ute blant folk før man får lov å slippe ut på flyplasser, kjøpesentre, biblioteker, kinoer, restauranter osv.
---
produced by bumlover@gmail.com


<em>Karirari</em> sitt bilete

Fullstendig enig. Jeg har

Fullstendig enig. Jeg har all verdens sympati for foreldre som gjør jobben sin, alle knøtt kan ha dårlige dager, men null for de som lar ungen styre.

Jeg hørte forøvrig en bra sammmenlikning en gang, på hvorfor man er nødt til å være konsekvent med små barn. Det er samme greie som at folk kjøper lodd og spiller på automater og sånt, hvis du får belønning en sjelden gang, prøver du igjen og igjen, fordi kanskje det er akkurat denne gangen! Hvis ungen din vet at en av ti ganger får den viljen sin, klart den maser og nekter å gjøre som du sier, det funker jo innimellom!


<em>Nikko</em> sitt bilete

Veldig godt sagt!

Kunne ikke sagt det bedre selv!
---
produced by bumlover@gmail.com


<em>elektronika</em> sitt bilete

Veldig enig med Kariari. Det

Veldig enig med Kariari. Det er ikke alltid ungene har det godt og derfor skriker de. Det kan man gjøre lite med. Men uoppdragne drittunger? Skyt foreldrene.

(Haha, får se hvordan jeg får det til hvis jeg evt. får barn)
-----------------------
Look what I can do!
-----------------------


<em>Karirari</em> sitt bilete

Det har jo kommet så mange

Det har jo kommet så mange nye babyer i det siste, jeg tror Nikko burde skrive et lite instruksjonshefte. Childrearing for alternative dummies :D


<em>Nikko</em> sitt bilete

*ler*

Påberoper meg ikke å være en ekspert på noe annet enn å prøve så godt jeg kan etter fattig evne. :-) Som foreldre har man en konstant følelse av at man kunne gjort ting bedre. Men om man da prøver det, tror jeg man lykkes bedre og bedre for hver dag.
En del elementære regler er det jo imidlertid, de fleste med en noenlunde oppegående sosial intelligens tar dem kjapt, men jeg har en ekkel følelse av at flere og flere foreldre mener at det er barnehage, skole og SFO som skal oppdra barna deres ift. verdisyn, toleranse, grenser og så videre.
---
produced by bumlover@gmail.com


<em>batcheeba</em> sitt bilete

Siterer min venn Hege her i

Siterer min venn Hege her i bergen: "Når man sitter på bussen og en unge skriker, og man får lyst å knuse ungen i bakhodet med balltre, så er man ikke klar for å bli mor."
Jeg er lissom litt der.

-Som i en veldig tunnel klinger lyden
av mine skritt imellem vegg og vegg-
R.Nilsen


<em>Strega</em> sitt bilete

Drittforeldre

Prøv å ta nattfly fra Miami til London med livredd to år gammel gutt som skrek HELE veien (=10 timer eller noe) og foreldre som brukte ignorer taktikken. Alle jumbojetens 300 passasjerer var klare for å drepe de foreldrene etterhvert. Hvordan går det an å være to så elendige foreldre??? Etter noen timer burde de jo skjønt at det var på tide å endre taktikk, men neida...

Don't confuse having an iron rod stuck up your ass with having a spine


<em>KariVelvet</em> sitt bilete

Vedder på at den ungen får

Vedder på at den ungen får varig flyskrekk :/


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.