BERLIN

TRodde jeg var smart da jeg bestilte billig billett til Berlin neste uke, men SELVSAGT er hele electro/technoscena i BARCELONA da, på Sonar (jeg angrer! Jeg ELSKER Sonar). Men nå skal jeg riste dét av meg, og bare oppfordre dere nydelige msk til å komme med tips om Berlin.

Die Siri

<em>elektronika</em> sitt bilete

Kreuzberg

Shopping på små skjulte butikker i Kreuzberg anbefales. mye billig mat der også.


<em>Mallpunk</em> sitt bilete

Hackescher Markt

Kreuzberg er kjempekoselig, og har mange fine små butikker. Her er min halvferdige stemningsrapport fra forrige Berlin-tur: http://synth.no/~eira/berlin/ - den skulle egentlig vært dobbelt så lang, men det ble det aldri noe av. Anbefaler i alle fall Dockland Records og området rundt Hackescher Markt.


<em>Zonetripper</em> sitt bilete

Lime club

Lime club i nærheten av Alexanderplatz, er et must. Liten, men veldig kul synth/industri klubb..

Rehab is for Quiters!


<em>myotis</em> sitt bilete

masse fine ting som sker i berlin...


<em>Scorn</em> sitt bilete

Stedet K-17 er absolutt verdt

Stedet K-17 er absolutt verdt å sjekke ut - Flere etasjer med moro :) Var også på en strand (Osterstrand?!) der i sommer hvor det en kveld ble arrangert 80-talls/electro/synth party og det var kjempefint å ligge i strandstol og drikke tøsk øl og høre på bra musikk og se folk hoppe og danse rundt til fine sanger. Jeg fikk til og med Deep Red'en min :)


<em>SIRI</em> sitt bilete

VAAR I BERLIN

AHAHAHHAHAA
For 2000,- euro - 3 uker - leier jeg 70 kvadrat i Mitte, der den italienske fortausrestauranten (med beste linguinien jeg noengang har smakt!) spiller elektro og gammel Kraftwerk. Herrlig! Naa staar halvannen maanede i denne fantastiske byen for tur. dere der hjemem: Dra paa Blaa i morra, de er vel verdt det, de som har tatt turen herfra. BUS er fin eksperimentell superdigital dub.

..because you dance to disco and don't like rock..


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.