Er du fan av AB, CC og/eller GM?

Det vil si Apoptygma Berzerk, Combichrist og/eller Gothminister? I tilfelle ja, vil jeg gjerne høre fra deg. Jeg skriver masteroppgave i Medievitenskap ved UiO, og oppgaven min handler om hvordan de tre ovennevnte band bruker forskjellige mediekanaler til å gjøre seg og sin musikk kjent i inn- og utland.

Det er også interessant å vite hvordan dynamikken mellom musikk og media arter seg for fans. Du trenger ikke være blodfan, det holder at du liker musikken. Skriv gjerne til meg her, på happiest@online.no, eller ta kontakt og så kan jeg intervjue deg over en kaffe eller noe.

Det jeg har lyst til å vite er:

Når og hvordan fikk du høre om bandet?

Hva gir bandet deg av estetisk opplevelse, hva med musikken synes du er bra? Hva er bra med live-opptredener? Hva er bra med imaget til bandet? Evt hva liker du ikke? (her er det virkelig bare å legge ut)

Hvordan holder du deg oppdatert når det gjelder nyheter om bandet?

Hvor får du tak i musikken deres?

Bandet (alle tre i varierende grad) er et undergrunnsband. Hvordan ville du opplevd det dersom det ble mainstream og allemannseie?

Hva bruker du generelt av mediekanaler for å holde deg oppdatert på musikkfronten? Da mener jeg aviser, magasiner, radio, tv, nett, konserter, flyers, venner, etc, etc.

Hvilke kanaler synes du fungerer best/dårligst, og hvorfor?

Håper å høre fra deg, siden det er spennende å høre andres synspunkter, og det vil representere en viktig og interessant del av oppgaven min.

Grazie!

HappiestGirl aka Else B Remmen

Jeg er fan av alle de

Jeg er fan av alle de tre;)

http://www.myspace.com/dj_burlesk


<em>irios</em> sitt bilete

*kremt*

[pirk] hjelper litt om du har forkortelsen til apoptygma berzerk riktig hvis du skal skrive masteroppgave om dem .... APB (eller også apop på folkemunne) [/pirk]

;-)

jeg liker apb best av de tre, cc er litt for rølpete for meg for "casual listening" men funker knall når man skal tirre opp naboen en sen tirsdagskveld. gothminster gir meg lite, så er ikke særlig fan av ham.


<em>Happiest</em> sitt bilete

Den var min egen

for å få plass i feltet. Verken AB, CC eller GM er offisielle så vidt jeg vet. Tror ikke det skal bli et problem i oppgaven, ser du.

Happiest Girl I ever knew, why do you smile the smile you do...?


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.