Happiest sin blogg

DM billetter i Bergen til overs!

Andreas (min kompis) har noen billetter til overs. Send han en mail på andreas_moe@hotmail.com... :)

METAAALL!

Det er det jeg sier, man må holde seg til synthen! Gitar er kjempefarlig.

http://www.side-line.com/news_comments.php?id=38084_0_2_0_C

Ahem...

Tyske Ludder på Gamla

Er det noen som har noen fete bilder av gutta i Tyske Ludder fra lørdagens heidundrande konsert? De vil gjerne ha dem på MySpace-sida si. Hvis du har lyst til å dele dem med resten av verden, send dem til meg på else@synth.no...

Mange takk!

Hytteplass i Arvika

Jeg har plutselig overtatt en hytte med plass til fire, dvs meg og tre til. Interessert?

Else R

www.elektrostat.com

Er du fan av AB, CC og/eller GM?

Det vil si Apoptygma Berzerk, Combichrist og/eller Gothminister? I tilfelle ja, vil jeg gjerne høre fra deg. Jeg skriver masteroppgave i Medievitenskap ved UiO, og oppgaven min handler om hvordan de tre ovennevnte band bruker forskjellige mediekanaler til å gjøre seg og sin musikk kjent i inn- og utland.

Det er også interessant å vite hvordan dynamikken mellom musikk og media arter seg for fans. Du trenger ikke være blodfan, det holder at du liker musikken. Skriv gjerne til meg her, på happiest@online.no, eller ta kontakt og så kan jeg intervjue deg over en kaffe eller noe.

Det jeg har lyst til å vite er:

So you want to become a goth?

Jeg synes denne var ganske morsom... :D Og jeg følte meg ganske truffet også! Jeg kan umulig være den eneste, hihihi...

http://www.youtube.com/watch?v=ZfzeegsMG2U

Masteroppgavehelvete, okei, det er litt kos også.

Jeg trenger hjelp til oppgaven min:

Akkurat nå skriver jeg på et kapittel om subkulturen innenfor synth/goth i Norge, og trenger litt mer info på hva som skjer på denne scenen utenfor Oslo? Så langt har jeg skjønt at Hellfire har klubber i Trondheim, Dominion i Bergen, og Redemption i Kristiansand.

Gi meg gjerne info på flere klubber, flere steder, og også gjerne klesbutikker og platebutikker for denne typen moro. (Darklands i Kristiansand, Evil Twin i Bergen, da vet jeg ikke om flere?)

All info mottas med takk! :)

Snart vil jeg gjerne ha kontakt med fans av Combichrist/Icon of Coil, Apoptygma Berzerk og Gothminister for å stille dem/deg noen spørsmål, men har ikke helt kommet dit ennå. Hvis du kunne tenke deg å stille opp, hadde det vært fint. Trenger ikke være dødelig blodfan, det holder at du liker musikken, og har et visst forhold til bandet.

Etterlysning!

Okei, ble veldig full på lørdag. Veeeldig full. Det hjalp ikke at jeg tok taxi hjem for å hente mer sprit, og da var klokka 6. Har kvitteringen, 207 kroner. Er glad for at jeg er så fornuftig og sånn. For ikke å snakke om hvor god råd jeg har for tiden.

Hadde pyntet meg sånn før på kvelden, tipper det var noe falmet etter hvert, var i alle fall veldig falmet da jeg til slutt stavret hjem slik ved syvtiden søndag kveld, ja søndag kveld, så falmet at jeg ikke turte å ta trikken. Trengte uansett frisk luft. However, jeg fant ikke hestehalen min! Den jeg hadde pyntet meg med! Og nå har de ikke flere igjen på Hennes & Mauritz... :( Noen som har observert en mørkebrun hestehale på nachspiel, med drita eier? Evt uten drita eier, siden eieren etter hvert kollapset på sofaen..?

Syndicate content