Norsk lyd

Plukket en del norske skiver siste tiden: The murder mystrey, Monomen, Elusive, Transit, Zombie girl og Ljungblut. Og overaskende var alt fint
De fire første var jo veldig bra, fint at det kommer mye snacks herfra også. Zombie girl var også bra, men var ikke noe jeg hoppet i taket over, skjønner ikke helt hypen de har fått, men var jo noen fine låter selv om jeg gikk lei ganske fort. Ljungblut skiva har jeg ikke rukket å hørt skikkelig på enda, men låter greit, er jo mye annet gøy man også skal høre på, har f.eks hørt mye på nye skiva til The last days of Jesus, som var en artig skive. At den var artig var kanskje ikke så rart når dette var bandbildet:

Image Hosted by ImageShack.us

Hva synes foresten synth.no folket om noen av utgivelsene jeg har nevnt?

<em>Bøgsynth</em> sitt bilete

All ære til Monomen og

All ære til Monomen og Elusive for to veldig fine skiver, men pokker meg The murder mystrey er i en egen klasse. Og for en stemme, forige gang jeg ble så betatt av en norsk stemme var første gang jeg hørte herr Michael Krohn synge. Men alt stemmer fra låter til produksjon.

Mens Zombie girl er noe virkelig dritt, Sebastian Komor har enda til gode å levere noe bra etter Icon of coil, untagen en og annen remix da.

Men bortsett fra The murder mystrey, så er nok årets utgivelse nye Frank the baptist skiven. Den ble revet vekk så må trykkes opp i andre opplag. Kanskje ikke så rart med den hypen de har fått. Også har Benn Ra (Diva destruction, Hatesex) blitt med og det høres på sounden. Hatten av for Stroblight records som gir ut så mye godgoth for tiden.
Og med så pene gutter som guttene i Frank the baptist (tre av fire kunne fått vært med meg hjem), er alt kos for tiden.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Også er det snart ny Scarlet`s remains skive som sikkert blir en høydare også.


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.