Soulmachine's blog

Reinventing Axl Rose

Herregud for en konsert Against me leverte i kveld!!! Oste av spilleglede og godlyd. Har aldri vært på en konsert på So what/garage hvor det har vært så bra stemmning! Konstant crowdsurfing og folk sto og hoppet helt ute ved ved utgangen ved toalettene. Men kanskje ikke så rart med tanke på at det sikkert var stor rift om bilettene, dem spiller jo på et så lite sted so Garage, mens de i USA er et arenaband, spilte jo i går også på Vega i Køben som er større en Sentrum scene, så ikke så rart at jeg merket masse svartebørsing utenfor.

At Garage har byttet Bookingsjef merker man, har endelig begynt å komme en del bra band dit.

Ministry og Elusive

Syntes det var flott i dag når vår lille datter krabbet bort til stereoen og skrudde opp lyden og satte i gang å danse for full rulle til da jeg satte på Ministry. Da blir far fornøyd.

Ellers må jeg si at det var MEGET koselig på Gotham fredag, lenge siden jeg har kost meg så mye. Også kom det så mange mennesker, omtrent dobbelt så mange som jeg trodde ville komme. Så hatten av for Elusive og alle som ville se dem!

Vive la fete sin skandinavia turne

16 Aug – Copenhagen, Vega
17 Aug – Gothenburg, Kulturkalaset
18 Aug – Stockholm, Debaser Medis
19 Aug – Malmö, Malmöfestivalen

http://www.myspace.com/vivelafete1
http://www.vivelafete.be/

Top 5 "på tide å dra inn årene"

Lister er alltid gøy, her er min liste over artister/musikere godt kan finne på noe annet en å lage musikk:

1. Torch - Posører, pappagutter, sossehardcore, Norges største drittband. Er lysten på å gå på konsert med dem for å studere hvem det er som faktisk liker dem.
2. The sisters of mercy - Er det noen i rockehistorien som har tapt seg mer en Andrew Eldritch? Får Axl Rose til å fremstå som Frank Sinatra. Er ikke Sisters som går på scenen, men en man som skal dekke narkoregningen sin.
3. Marylin Manson - Fansen må da snart være ferdig med tennårene? Og nye låta var lavmål selv til han å være.

Norsk lyd

Plukket en del norske skiver siste tiden: The murder mystrey, Monomen, Elusive, Transit, Zombie girl og Ljungblut. Og overaskende var alt fint
De fire første var jo veldig bra, fint at det kommer mye snacks herfra også. Zombie girl var også bra, men var ikke noe jeg hoppet i taket over, skjønner ikke helt hypen de har fått, men var jo noen fine låter selv om jeg gikk lei ganske fort. Ljungblut skiva har jeg ikke rukket å hørt skikkelig på enda, men låter greit, er jo mye annet gøy man også skal høre på, har f.eks hørt mye på nye skiva til The last days of Jesus, som var en artig skive. At den var artig var kanskje ikke så rart når dette var bandbildet:

Brannskade og Monomen

Fikk heldigvis med meg Monomen i går etter at jeg skadet meg på Gotham fredag. Da vi skulle pakke ned pynten på Gotham skulle jeg ta ned et hodeskallelys. Jeg trodde det hadde slukket, men hadde bare sunket inn i seg selv. Så jeg greide å få glovarm stearin i ansiktet, fikk en liten andregradsforbrenning under øyet, men det som verre var, var at det kom en del inn på øyet mitt også. Løp på do for å skylle, men det var ikke det letteste da sterarinen hadde størknet sammen øyenvippene mine. Og stearinen var halveis flytende så greide først å få ut siste rest av stearin klokken 11 på lørdagen, var en jævig natt med noe som kjentes som kontaktlinser fra Helvete. Men det som er utrolig er at jeg ikke fikk noen skade på øyet mitt og det er nesten for utrolig til å være sant.

Bilder fra black celebration

http://s63.photobucket.com/albums/h141/nihilograph/0705-sort-feiring/?st...

Fotografen var ikke helt fornøyd med kvaliteten på bildene, men jeg syntes de var sykt bra. beste grill bilde av meg noen gang:

http://s63.photobucket.com/albums/h141/nihilograph/0705-sort-feiring/?ac...

Himla massa folk var det også
http://s63.photobucket.com/albums/h141/nihilograph/0705-sort-feiring/?ac...

Musikkfest 2007

Programmet for electrostat sin scene på musikkfest er klart. Jeg bare sakser inn infoen deres:
Programmet for Musikkfest 2007 er klart, og denne gangen samarbeider vi med Club Maiden. Dette betyr at det er slutt på å reke gatelangs for å finne seg en øl. Musikkprofilen vil være en blanding av synth og metall, og uansett hva du måtte foretrekke, så er vi ganske sikre på at du vil gå hjem med et lite smil om munnen. 12 band og 6 dj`s er klare for å bringe toner til folket.

Scenen vil være utendørs, og blir satt opp i Øvre Vollgate 13 (utenfor Club Maiden).

13.00 Snakes in Southern Flames (metall)

Øya festivalen

Da er det klart blir nok en tur på øya i år. Tool ble bekreftet i dag.
Også er det jo en del annet snacks som f.eks Roky Erickson, Gogol Bordello, New violators, og mye mere som man skal kose seg med.
Også 20 minutter fra der jeg bor, ah dusj og egen seng på festival.

Trans-X - Living On Video

Tror dette må være en av de mest covra og sampla synthlåtene som finnes. Har folk på forumet noen favoritter? Eller synes du låta bare er jævlig unasett?
Personlig er jeg ganske svak for Vive la fete sin cover.
Prøver å samle noen covere så alt av tips blir jeg glad for.

Her er orginalen:
http://www.youtube.com/watch?v=7mIRbQk7VWk

Syndicate content