Lydverket

Jeg pleier vanligvis å unngå å se på Lydverket, blir kraftig irritert hver gang jeg ser det. Synes hele programmet er kunnskapsløst, fullt av feil, overfladisk og generelt preget av idioti.
Men tenkte jeg måtte se det i dag, fordi dem skulle ta for seg Detroit før og nå. En by jeg synes det har hendt ganske mye morosamt i. Regnet vel med at dem ikke hadde fått med seg post-rocken derfra, har jo ikke så høye forventniger, men noe snacks blir det vel?

Men makan til røl! Greit at jeg ikke har sansen for The white stripes og den typen garagerock og skjønner dem må bruke tid på det, men å bruke nesten hele sendingen på det? På et 40 minutters program bruker de 30 sekunder på MC5 og Iggy pop and the stooges og ikke noe tid på det som kom i kjølevannet av dem. Og på Detroit techno 0 sekunder. Elektronisk musikk fra Detroit ble ikke nevnt. Var nesten et under at dem hadde fått med seg Motown og tok det med.
Og etterpå sitter frøken "resirkulert poptøs på evig bærtur" og sier det var: "Historien om Detroit". Jeah right.

Og det verste er at jeg ikke er overasket at det sugde. Husker enda da Lydverket skulle ta et dypdykk i forskjelig norske byers musikkmiljøet. Og de tok for seg Fredriskstad, og det dem tok med var Tellusalie, Richochets og noe hip-hop.

Vel nå har jeg lært, jeg skal ikke se på Lydverket

<em>Baetylos</em> sitt bilete

Norsk musikkpresse i et

Norsk musikkpresse i et nøtteskall.
Jeg blir så sint at jeg kunne sprengt meg selv som en rabiat lemen.

--
Hell is where the heart is...

This Fading Dream | Gotham Nights | Kjettersk Kjeller


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Hvis de brute 30 sekunder

Hvis de brute 30 sekunder på MC5 og Iggy, hva brukte de resten av sendetiden på? Bortsett fra Motown, da?

:d

----

Where speech will not succeed,
It is better to be silent

- Guru Nanak Dev


<em>Soulmachine</em> sitt bilete

Garagerock som The white

Garagerock som The white stripes og 2 band Lydverket mente var up and coming. Feil å si at dem brukte tid på MC5 og Iggy, ble vel bare nevnt at de kom defra. Og fikk se noen få sekunder av Iggy fremføre 1969, mens det ble nevnt.

Hasj fører til batikk


<em>Happiest</em> sitt bilete

Akk ja. Nok en gang.

Norsk musikkpresse sammen med resten av det norske musikkhegemoniet suger så jævlig at jeg kjenner det spraker i hjernebarken. Er så forbanna at jeg skriver fordekt master om saken. Det betyr, har jeg innsett nå, at jeg må lide meg gjennom Lydverket på web-tv i timesvis... Håper man kan spole. Hadde gledet meg til Lydverket jeg, etter å ha gått glipp av mestparten av det utmerkete Musikbyrån, men ble så skuffet over det at jeg holdt på å grine. Nå prøver jeg så godt jeg kan å unngå det. De kan sitte der i plaskedammen sin. Grr.

Happiest Girl I ever knew, why do you smile the smile you do...?


<em>Happiest</em> sitt bilete

PS,

siden jeg unngår Lydverket, fikk jeg høre av Braxe at de skulle ta for seg elektronisk musikk en gang, og dro da til Frankrike. Hahahahhaaaa.... Okei, skjønner at det er fetere med en tur til Frankrike enn en togtur på en time til Fredrikstad, selv om det er ganske mye elektronisk musikk derfra også, har jeg hørt.

Happiest Girl I ever knew, why do you smile the smile you do...?


<em>batcheeba</em> sitt bilete

Jeg gledet meg til å se

Jeg gledet meg til å se på, og tenkte wtf når det var slutt.
"Hva var det der" tenkte jeg?
Litt som en sjokoladekake som ser helt fantastisk ut, men når du smaker på den, så viser det seg at den er laget av bæsj.

-Som i en veldig tunnel klinger lyden
av mine skritt imellem vegg og vegg-
R.Nilsen


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.