Da er vi i gang...

Har vært her nøyaktig 19,5 timer, og har allerede kjøpt mitt første par sko. Jaddah.
Går kanossagang på 30 cm brede fortau mellom hundebæsj, gærne bilister og tiggende sigøynere. Til og med småfuggern har adaptert masochismo der den skriker om kapp med fruktmaskiner, radio og høylytte samtaler. Skal ut og spise 3-retters lunsj til 3,75 euro. Life is good.
I går spiste jeg en himmelsk indrefilet med hjemmelagde røsti-poteter og ostesaus, med rødvinsbraserte grønsaker. Til dessert var det chilitrøfler m mørk sjokolade. Det var litt som sex: mmmmm godt godt god, au! hot hot hot!-Vil ha meeer! Var varm i hele kroppen etterpå. Beklager til de av dere der ute som ble støtt nå , og som aldri vil smake på dette pga min beskrivelse: desto mer til meg. Knegg.
Ble sjekket opp av drosjesjåføren på vei fra busstasjonen til min residens. Han var en kar i 60-årene som var helt for likestilling, og kunne gjerne flytte til norge, han kunne sogar ta oppvasken. Og han forsikret meg at han ikke sjekket opp alle utenlandske damer han fikk i bilen, i alle fall ikke de stygge. Takk. Tror jeg. Fikk på en hyggelig måte forklart at jeg nok er på jakt etter no mer lammelår-aktig enn ham.
Speaking of: til deg som var så driva luff på jubileet til Gåffæm at du forsøkte å sjekke ut jakken din med bussbilletten (jammen jeg har jo schtemplet!): Jeg gjør det gjerne igjen! :)

<em>efredith</em> sitt bilete

Hvor befinner du deg? Det

Hvor befinner du deg? Det hørtes jo ut som et sted jeg vil være eller har vært.
-
Mental Overloaded


<em>Divabolica</em> sitt bilete

Granada

Skal være her i 4 uker, så det kommer nok fler reisebrev.

-----
Kutt, klemz og emo.


<em>Zirconium_InC</em> sitt bilete

VARME!!!!!! Pink Flamingo

VARME!!!!!!

Pink Flamingo Freakout


<em>Richard</em> sitt bilete

En drosjesjåførs tilnærmelser..

..er jo nesten halve morroa.
Morsomt reisebrev.
vi venter på mer.


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.