Divabolica sin blogg

prematur 40-årskrise

Jeg lurer på om jeg plutselig har fått 40-årskrisen min. Ja, jeg vet det er tidlig, men jeg har jo alltid vært litt forut for min tid :P
Men der andre quinds iler til porseleensmalingskurs, magedans og healing, har jeg tatt en litt annen approach. Jeg har kjøpt meg sveiseapparat. *kurr*

I disse valgflesk-tider

I dag fikk jeg besøk av en utskremt fra SV. På døren! Som ga meg rettferdig kaffe i et lusent forsøk på bestikkelse. Hvor får de pengene fra? Hvorfor har de ikke brukt dem på barnehageplasser? Er ikke dette litt vel Amerikansk? Hva er galt med sjokolade?!!! Som dere skjønner godtfolk, har jeg mange spørsmål rundt dette med valg.
Men en ting er sikkert. Jeg har forhåndsstemt.

Stem på Elvis! Det gjorde jeg!

(Spøk til side: Han står i lista! Jeg gidder ikke si hvilket parti, det får bli en liten overraskelse i stemmeboden.)

Han lille blå fyren til Maxbo må DØ!

Tro meg: Det er ikke en gnutt av realitet i den parkettleggingsreklamen de har laget. AAARGH!
Men ikke faan om jeg gir meg.
Dog hadde det vært fett om en handyman stakk innom, så jeg kunne nyte min GT i fred.
*Gnurf*

Disse Kidza

Hørte på RadioNova i dag.
Der spilte de en snutt av Internasjonalen, hvorpå en av de ikke fullt så bevandrede programvertinnene kommenterte: Dette var en av de russiske nasjonalsangene tror jeg. Hørtes jaffal sånn ut.
Ok, 3. verdenskrig rett rundt hjørnet anyone?

Om Hornmusikk, horer og baptistkirken.

I går gikk Kampen Janitsjar forbi der jeg bor. Og jeg må innrømme, selv om det er skrekkelig å bruke både ordet og ikke minst bruke det i samme setning som hornmusikk, men: jeg syntes det var litt... koselig... Uff. Jeg begynner å bli gammel. Nå kan jo disse gutta spille da. Men dog.
På vei til jobb i dag ble jeg plystret på av en lastebilsjåfør. Jeg ser mulighetenes marked. *not*
Litt lenger bort i gata sto baptistkirken og delte ut glossy magasiner. De hoppet elegant over meg. Godt å vite at formen begynner å komme tilbake. Før kunne jeg krysse Egertorget tre ganger på en lørdag uten å bli stoppet av hverken Hare Krishna eller scientologene.

Hvor har det blitt av alle mannfolka?

Barmfager, holden pike, (http://www.finn.no/finn/realestate/object?finnkode=10189386&sid=14abcKIv...) m/sko-fetisj, i sin beste alder, søker oppegående hankjønn til spass og moro. Gode diskusjoner er heller ikke å forakte. Deler enn så lenge, en heller fet kåk på Enerhaugen med pus (foreløpig den eneste mannen i mitt liv) samt akvarium (kulefiskene (akvariets svar på pitbull forkledd som mops) Kjakan, Leppa, Kniven og Kula, samt sugefiskene Geir og Roger. Roger ble forøvrig mamma rett før jul. Og en bøling ubetydelig stimfisk- akvariets svar på blondiner). Glad i mat og musikk, kunst og kultur. Reise er et must. Liker turer i skog og mark best som et konsept, men skulle vel klare å fyre opp leirbål om det knep. Barn er ikke for meg. Fotballentusiaster need not reply.

Helgens strabaser

Var på fest i grisgrendte strøk i helgen. Hyggelig nok det. Men det hele tilspisset seg litt da en av gjestene ble overstadig beruset pga ex'ens tilstedeværelse. Det sist vi hørte fra ham mens han ble behørlig geleidet ut var: " I HAVE THE POWER TO DESTROY YOU ALL!"
Jaddah. By the power of Grey Scull. lissom.

I have the power to kick ass.
By the power of Bugslug.

I dare you.

Granada - 2 weeks inn

Mehehe.
I går ble en toreador kvestet av oksen. Den tok testikkelen hans. Alt filmet direkte, sef, og vist på tv til det kjedsommelige. Olé! (gjett hvem jeg heier på!)
Ellers er det vår,- ca 30 grader i solen, 18 i skyggen (men bare 6 om morgenen... *brrr*).
Firfisler og hundevalper.
Arabisk bad og Alhambra behørlig besøkt sammen med Zirconium_Inc.
Sjeldent har vel et så fårete glis blitt observert på badet,- mannen ble helt gele. Hehe.
Utrolig hyggelig med besøk, og ikke minst: noen å sise Churros sammen med!
Flere par sko innhandlet (nå må de slutte med saaaaalg!!!)

Da er vi i gang...

Har vært her nøyaktig 19,5 timer, og har allerede kjøpt mitt første par sko. Jaddah.
Går kanossagang på 30 cm brede fortau mellom hundebæsj, gærne bilister og tiggende sigøynere. Til og med småfuggern har adaptert masochismo der den skriker om kapp med fruktmaskiner, radio og høylytte samtaler. Skal ut og spise 3-retters lunsj til 3,75 euro. Life is good.
I går spiste jeg en himmelsk indrefilet med hjemmelagde røsti-poteter og ostesaus, med rødvinsbraserte grønsaker. Til dessert var det chilitrøfler m mørk sjokolade. Det var litt som sex: mmmmm godt godt god, au! hot hot hot!-Vil ha meeer! Var varm i hele kroppen etterpå. Beklager til de av dere der ute som ble støtt nå , og som aldri vil smake på dette pga min beskrivelse: desto mer til meg. Knegg.

Lyd i heimen!

Hurra! har nå fått mitt nye lydkort up and running, etter litt feiling og prøving med div kabler. Enden på visa ble at min snille svoger laget en spesialkabel på kjøkkenbenken midt under kakebespisning. Så nå er det bare å få tilgaang på litt software så skal det snart bli ulyd i heimen og!

Syndicate content