Takk for Cyberdyne 002,5 :-)

Takk til alle som stilte opp på Hanne Mæhlums bursdagsfeiring på Maiden i går, lørdag 27/1-07! Den var opprinnelig antatt å samle kun en beskjeden liten bekjentflokk. Det gikk selvfølgelig - og heldigvis - over all forventning!

Spesielt takk til de umettelige og stadig oftere fremmøtende tyskerne (samt èn og annen ire) som danset så svetten sprutet fra start til slutt...og trodde Unter Null var NIN!! ;-)

Hannes fest transformerte seg lynraskt og uforskyldt til å bli noe tilnærmet "Cyberdyne 002,5", eller et slags offisielt vorspiel til nr. 003, og jeg så meg nødt til å bytte ut halvannen times John Foxx, "Big Trouble In Little China"-soundtrack, Propaganda, Rational Youth, Men Without Hats og avec med litt tyngre go'saker for danseglade fremlinger og bekjente synthere. Stemningen var på topp!

Håper det blir flere slike mini-arrangementer i nær fremtid igjen :-D

<em>optimusprime</em> sitt bilete

Første gang jeg har havna i

Første gang jeg har havna i basket-diskusjon på en synthkveld, så det var en ny opplevelse. Med en fyr fra litauen som kunne ca fem ord på engelsk...

HAIL SATAN!


<em>Electro</em> sitt bilete

Aaaah!

Hvis han het Danas, var det han som seriøst trodde at Unter Nulls "Sick Fuck" i C-Drone Defect-miksen var NINE INCH NAILS :-D

"You're as nutty as my shit after I've eaten a bar of Snickers!"

:::ELECTRO:::


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.