Electro's blog

Erasure til Slottsfjell 2011

Playlister fra The Crypt @ "Nye" Dean i Fredrikstad, fredag 16/1-09.

Her er begge to fra en knallbra og suksessrik kveld i Fredrikstad før og etter Øyvinds/Ending-News LIVE-innslag. Mye blandet og til tider sjeldent (og uventet) for ulike grupperinger.

Takk til alle som hoppet, danset, requestet og skamroste underveis gjennom kvelden! Slik musikk var tydeligvis en svært, svært etterlengtet luksus og sjelden vare i Norges synthopphavsvugge :-)

SETT 1:

01. Igo: It's No Easy
02. Dragons: Here Are The Roses
03. M83: Kim & Jessie
04. Dyko: Elektro Leiber
05. Apparat Organ Quartet: Romantika
06. Battery Cage: Anti/Angel

ElektroStat / Apoptygma Berzerk på Oslo-TV (TVNorge)

Måtte bare kommentere det.

Morsomt å se Nicholas fra "Topp 20" intervjue noe trøtte Stephan og Geir nok en gang (2 av 2, liksom), og se gutta mer eller mindre like oppgitt over talentløse spørsmål bli stilt om popularitet i Tyskland vs. Norge, vanskeligheter med uttalelse av bandnavn, beskrivelse av fans, altfor kort klipp av musikkvideo (i dette tilfellet heldigvis ikke coveren "Shine On", men "In This Together") m.m. i 5 minutter.

Uansett: En LIVE reklame for ElektroStat!

Sees på Fabrikken, alle sammen!!!

:-D

[Selekterte] bilder fra Bloodline Halloween Party Med Cyberdyne @ Hulen, Bergen

Lagt ut på vår offisielle Facebook-gruppe:

http://www.facebook.com/group.php?gid=2323482967&ref=mf

Slett mobilnr. mitt i dag!

Hei og hå!

Jeg bytter for tiden jobb, og dermed opphører mitt eksisterende mobilnr. 481 12 592 da det er et firmanummer.

På grunnlag av dette håper jeg at du sletter nummeret mitt fra telefonlista di slik at fremtidige brukere av dette nummeret ikke mottar eventuelle meldinger eller anrop fra deg :-)

Jeg er selvfølgelig tilgjengelig døgnet rundt på movieman@cyberdude.com, Facebook, MySpace og til tider Messenger.

Informerer så fort jeg har anskaffet et nytt tlf.

Med vennlig hilsen
Alex

Dyko på vei til jobb i dag...

Ja. Det var virkelig en surrealistisk setting å stikke innom Kastellet skole i dag tidlig, nærmere bestemt kl. 09:40, for å se tysk-australske DYKO spille sin første konsert siden "Maiden" i 2007 for ca. 50 tyskstuderende barneskoleelever i regi av Goethe-Institut.

Helt sykt angående SUPERHERO MOVIE!!!

OK, greit. Å bruke ordet "sykt" i forbindelse med en David Zucker-produsert crazykomedie med Leslie Nielsen er som oftest en selvfølge i seg selv, men jeg fikk mildt sagt SJOKK da jeg så en rekke plakater og klistremerker på veggene og kommoden inne på gutterommet til "Dragonfly" (filmens "Spider-Man"-parodierende hovedrolleinnehaver) for VNV NATION, COVENANT, KMFDM og plateselskapet METROPOLIS!!!!!

:-O

Playlist fra Oslo Science Fiction Festival 2008

Mye ymse og blandet her, men til tross for en noe faretruende tam oppstart fra både undertegnede og gamle rockere + nerder (samt Iron Maiden-fanatikere som mente Apoptygma hørtes ut som hasj-vrøvel, et bord med blinde som slet med kommunikasjon under altfor høyt volum etc.) i Fysikkbyggets "omgjorte" kantinelokale med 2 høyttalere på gulvet, 1 bord med laptop og 6-kanalers minimixer, utviklet likevel kvelden seg til å bli den visstnok mest suksessrike på dansefronten noen sinne under tilsvarende festivalarrangementer på Blindern (ShadowCon, NostalgiCon etc.) :-D

Seigmen-billetter kjøpes!!!

Noch ein Mal må jeg ty til synth.no for konsertbilletter. Begynner å bli rusten på å være tidlig ute, skjønner jeg.

Uansett, er det noen som tilfeldigvis har 1 eller 2 billetter til Seigmen utfra følgende ønsker:

- Helst 21. juni (tar seff. 22. i verste fall)
- Helst ståplass
- Helst ikke svinedyrt

Ta kontakt hvis det er billett(er) tilgjengelig :-)

Alex

DJ Bag?

Yo, brothers and sisters of the holy muzak nation!

Kan noen gi meg et tips om hvor jeg kan ordne en OK DJ-bag kjapt, trygt og billig i tigerstaden? Kanskje på tide å isolere skivene mine i casen litt bedre enn med den vanlige "RIMI"-posen, liksom :-)

Syndicate content