Electrostat og sinna synth

Da var dag en over av Electrostat, vil bare berømme de som driver arrangementet for at det er blitt enda mere profft. Det var en meget fin kveld. Hatten av for Electrostat gjengen!

Men tilbake til poenget mitt. Agonoize var forsåvitt bra, men tankene mine går jo litt til klagingen om futurepop for noen år siden om at det var tusen band som skulle spille futurepop. Fikk litt samme følelsen med Agonoize i dag, det låt forsåvidt bra, men kanskje sjangeren er blitt oppspist? Hørtes og så ut som noe man har fått altfor mange ganger før. Et eksempel er vokalen dem greier jo ikke en gang å growle vokalen sin, bare kjører effekter igjennom den så den høres likt ut som alt annet i stedet for å gjøre en innsats å growle selv for å få personlighet i vokalen.
Etter litt sto jeg og kjedet meg og var vist ikke alene når jeg snakket litt med folk. Er endzeit/terrorEBM den nye futurepopen? Eller var jeg ikke full nok til å nyte dem?

Men kan vel ikke være negativ når det er så mye gøy å se. Mitt høydepunkt var Servoskudd

<em>Gird_09</em>'s picture

vage minner

Jeg synes å huske at jeg sa noe lignende for en stund siden. Jeg har ikke hørt agonoize noen gang, men jeg mistenker at jeg har en ide om hva du forsøker å si...
Du bør passe deg for å si sånt da, folk blir sure på deg. :D
___________
Obedience is your virtue, just as leadership is mine.


<em>Soulmachine</em>'s picture

Om folk blir sure på meg

Om folk blir sure på meg får være greit, jeg greier å innordne meg. Mitt motto er: Den som ikke har noen ryggrad kan ikke bli knekt. hihi

Hasj fører til batikk


<em>jonis</em>'s picture

Er vel forsåvidt enig med

Er vel forsåvidt enig med Yngve her, jeg for min del føler at det meste av EBM er blitt litt tamt. Det er lite bevegelse i musikkstilen og det hele er blitt litt homogenisert.


<em>bonk</em>'s picture

Enig jeg og. Fikk en

Enig jeg og. Fikk en følelse av at "hmm, dette har jeg hørt før! Nei vent, det høres bare veldig likt ut som veldig mye annet."
Effekter på vokalen er litt oppbrukt føler jeg.

--------

schnooglipoof


<em>Cybot</em>'s picture

Ja, Agonize var tråkiga.

Ja, Agonize var tråkiga. Som en dålig kopia av gamla Hocico. Ju mindre "endzeit/terrorEBM" desto bättre.


<em>Gird_09</em>'s picture

Nå blir jeg bare frustrert..

Hvor var dere da jeg disset VAC?
___________
Obedience is your virtue, just as leadership is mine.


<em>mogule</em>'s picture

Hest og kjerre

Jeg er veldig enig i at det begynner å bli mange band som agonoizzzze. Men en vesentlig forskjell fra VAC er etter mitt syn at sistnevte har holdt på i drøye 10 år, og faktisk klarer å lage plater som skiller seg fra hverandre (uten at jeg egentlig prøver å blåse liv i den fine diskusjonen der igjen).

"Dingsallerdingsallerdingsdingsaller "
- B. Bargeld


<em>Nikko</em>'s picture

Det blir utrolig flatt når

Det blir utrolig flatt når man bare skal brøle og ha fullt øs i en hel time. Da blir alt helt likt og ikke videre tøft i lengden. Tommelen ned.
Og hva var greia med bloodpacks? Blødde jeg på scenen var det ekte blod. Da den tredje eller fjerde pakken med jukseblod sprakk tenkte jeg at det må da være litt rart å leke så tøff og likevel være så pysete at man er redd for å blø på ordentlig når man står på scenen.

On the up side: Servoskudd var kveldens store overraskelse! Synth på norsk! YAY! Og det står enorm respekt av et band som presenterer Raga Rockers for synth-miljøet. En utrolig vellykket cover fra et spennende band. Sist men ikke minst; Das Ich var som alltid deilig. Pompøst, majestetisk autoritært og likevel fullt av humor og selvironi. Elsker de gutta!
---
Tattooed, pierced, cut, dressed, evolved and walking on my hind legs.


<em>myotis</em>'s picture

âsj... å blø på

âsj... å blø på ordentlig på scenen är ju direkte äckligt och ohygieniskt.. och inte alls tufft

Das ich var faktiskt mycket bättre än vad de har varit för. De passade faktiskt mycket bättre på en liten scene utan 100 dritafulle svenskar framför scenen.. tihi...

Kose på gnomen...

~var finns Ctrl-Z i det verkliga livet?~


<em>Nikko</em>'s picture

Hihi. uhygienisk, ja. Men

Hihi. uhygienisk, ja. Men tøffere enn jukseblod. har nok litt forskjellig syn på hva som tar seg bra ut på en scene, vi, Melinda. ;-)
---
Tattooed, pierced, cut, dressed, evolved and walking on my hind legs.


<em>myotis</em>'s picture

Hihi... jo jag tror nog

Hihi... jo jag tror nog det.. hehe

~var finns Ctrl-Z i det verkliga livet?~


jeg er storfornøyd med å

jeg er storfornøyd med å ha fått se deg blø, Nikko. Og det er heller ikke vondt ment :)

Silence is pitiful.


<em>rabiatius</em>'s picture

Oi, Raga?

> En utrolig vellykket cover fra et spennende band.

Hva var det jeg ikke fikk med meg nå?

---
It's bed time! And by "bed" I mean "ethnic", and by "time" I mean "cleansing"!


<em>Nikko</em>'s picture

De hadde en deilig cover av

De hadde en deilig cover av Invitasjon fra Blaff.
Fint å se at den oppvoksende slekt har sans for norsk rockehistorie.
---
Tattooed, pierced, cut, dressed, evolved and walking on my hind legs.


<em>Scythe</em>'s picture

Litt off-topic, men delvis

Litt off-topic, men delvis on-topic også: Hva slags effekt(er) er det egentlig de (og mange med dem) bruker? Det har jeg sannelig lurt på en stund... Noen foreslo vocoder og vreng-kombinasjon, men etter å ha testet dette kom jeg fram til at det nok ikke er tilfellet. Ellers er brøling tøft som fanden, men kjøper ikke helt synspunktet ditt... Jeg syns det passer godt å gjøre som de gjør og kjøre på med maskinell framfor fysisk teknikk i vokalen. Det står i stil med sjangeren, slik jeg ser det.

(For the record: Var ikke der i år, fikk altså ikke sett dem live.)


<em>Gird_09</em>'s picture

ringmodulasjon?

Jeg har ikke hørt dem, men på beskrivelsen din kan det høres ut som ringmodulasjon.
En effekt jeg forøvrig er meget glad i å bruke på stemmen selv.
Flott lyd.

Jeg tror ikke det er det at man bruker effektbokser som gjør at ebm er kjedelig for tiden, jeg tror heller det er oppskriften man bruker når man skriver låter. Litt for dunka dunka trance med harde trommer og skumle samplinger. Jeg likte godt hocico lissom, men det blir for mange sånne band, så jeg prøver å lukke ørene litt for de andre.

___________
Obedience is your virtue, just as leadership is mine.


<em>sunjammer</em>'s picture

Bringebærmodulasjon

Bare verdens mest played out effekt.. Visstnok hyggelig å bruke live, mindre feeding. Syns fortsatt det høres knallgædd ut, når man får noe mindre cheesy ved å droppe lowend->distorte->booste lowend->chorus->delay eller noe lignende. Skjønt det er vel kanskje å overprodusere når man skal på scenen og ikke kjenner PAen :) Størte beefet jeg har med ringmod er at det myrder ethvert forsøk på harmoni, med mindre man tuner modulatoren til låta, og det er mer jobb enn jeg syns det er verd. You might as well be vocoding.

Forøvrig, tror ikke vokalen er det som er problemet (skjønt jeg skulle likt å se mindre gutteklubber og litt mer sammensatte grupper). Tror problemet ligger i låtstruktur, og jeg veit jeg er skyldig i det sjæl, men på ett eller annet tidspunkt må disse bænna begynne å sample noe annet enn horrorfilmer, for det er distorta square arpeggio across the board om dagen. Jeg veit ikke helt hva som er forskjellen på say Amduscia eller Agonoize og "litt kjip hard trance med vrengt vokal". Toppen av kransekaka kommer vel når Combichrist drar trance-klisjèer som fake snare roll takeoff, kutter med et dypt reverba kick, venter en bar, og SÅ slår inn. Jeg syns de greiene er fuckings hilarious. Ikke at det er noe gæli i å drive med kald tung trance, men kall en spade en spade.

Noe av det absolutt verste jeg veit, og det er jeg muligens alene om, men Feindflug gir meg kramper. Det er et punkt hvor man er så besatt av at om man skal ha noen som helst form for lead eller basslinje, så MÅ det være en synth som står for det, selv om said synth skiller seg ut som en ape som rir på en hest. Da blir greia en gimmick, og ikke vettug bruk av noe som kan være et satans fett instrument. Føler jeg.


<em>Gird_09</em>'s picture

enig så enig

Jeg er så enig at jeg nesten griner i din analyse av "denslags musikk".

Ellers vil jeg legge til at grunnen til at jeg liker ringmod er jo fordi den, som du sier ødelegger harmoniene. Det liker jo jeg da. Men så lager ikke jeg musikk heller da, jeg lager lyder.

"We are the superior beings! We obey noone! Exterminate! Exterminate!"

___________
Obedience is your virtue, just as leadership is mine.


<em>batcheeba</em>'s picture

Hallefåkkingsluja "Jeg er

Hallefåkkingsluja

"Jeg er kokett for faen"
WIELD IT WISELY, AND WIELD IT RUTHLESSLY


<em>jonis</em>'s picture

"You are superior in only

"You are superior in only one aspect! You are better at dying!"


<em>Soulmachine</em>'s picture

Det var vel egentlig ikke

Det var vel egentlig ikke poenget mitt, for jeg er jo enig med deg at den "maskinelle" vokalen de bruker er grisetøft, men brukte bare vokalen som et eksempel at det er blitt så utrolig formellbasert.

Hasj fører til batikk


<em>optimusprime</em>'s picture

Angående Agonoize. Tror vel

Angående Agonoize. Tror vel ikke et band som spiller kanskje opp mot 12-15 konserter i måneden har lyst til å blø på hver jævla konsert, så litt dumt å klage på det, han så jo virkelig fucka ut og det var vel det som var meninga. Og å klage på at et endzeit-bands fulle øs hele tida faller vel litt på steingrunn når sjangern faktisk _handler_ om fullt øs hele tida, de kan jo ikke lage noen nye "rolige" låter bare fordi noen folk bitcher litt.. Jeg syns det sparka rompe, bare synd at lyden virkelig ikke var bra, noe som jeg tror hadde med min posisjonering å gjøre, merka på flere konserter at lyden ikke var tipptopp når man sto helt ved scenen, hørte nesten bare monitorlyden til artistene..

Og så må jeg bare gi så mye kred som mulig til Code64, jävlar så bra de har blitt live. Og prisen for beste scene-outfit går selvfølgelig til Militant Cheerleaders, lurer på hva som hadde skjedd hvis vokalisten hadde fått ereksjon...

I am Lucy Liu! Give me your spines!


<em>Karirari</em>'s picture

Jeg ble litt satt ut av at

Jeg ble litt satt ut av at vokalistmannen lignet på bård tufte johansen...


Ja Militant cheerleaders on

Ja Militant cheerleaders on the move hadde festivalens beste kostyme, men de spilte ikke lover som jeg synes er deres beste låt, men bra konsert uansett. Ellers synes jeg Bermuda og Combichrist også var to veldig bra konserter

http://www.black-alert.com


<em>Catgirl</em>'s picture

ekte blod og ikke...

Vokalisten fortalte meg at han ofte har stukket i egne blodårer når de ikke har fått tak i bloodpacks, men etter en konsert så mistet han såpass mye blod at han ble dårlig og derfor kjørte de heller bloodpacks..

Forøvrig så liker jeg god hygiene..så helt kuult for meg altså...

"Boys can be so dumb some times" - Tori Amos


<em>Gird_09</em>'s picture

blooood

blod er pent da.. nam nam.
Ekte blod er mer ekte.
Fake blod er ganske fake.
Fake er ikke ekte.
Jeg synes egentlig ikke man trenger så jævlig mye blod på scenen, men å fake er å fake. Get it?

And btw Tori:
Om leseren ikke forstår aristoteles så er det ikke fordi aristoteles er dum, om kvinner ikke forstår menn så sier det mer om kvinnene....
Girls can be quite stupid too...
___________
Obedience is your virtue, just as leadership is mine.


<em>batcheeba</em>'s picture

Enig med Nikko og

Enig med Nikko og Gird.
Ekte, eller leave it alone.
Om du turnerer for mye til å kunne bruke ekte blod, så bør du rett og slett bare la være å bruke blod.
Finn på noe annet.
Krem, majones..whatever...
Men å bruke falskt blod er bare ..ja...falskt.

"Jeg er kokett for faen"
WIELD IT WISELY, AND WIELD IT RUTHLESSLY


<em>optimusprime</em>'s picture

Hvorfor skal alt være så

Hvorfor skal alt være så jævla ekte hele tida? Skal man mene alt man sier på scena også nå? Og spille ALT live siden det er ekte? Faen heller, man er da syntetisk, vil man ha ekte og organisk får man høre på prog eller no sånt drit...
"Jeg hører ikke på elektronisk musikk siden det ikke er ekte liksom, du veit ordentlige instrumenter og sånn".....Fuck that shit...
I am Lucy Liu! Give me your spines!


<em>batcheeba</em>'s picture

...Å skille klinten fra

...Å skille klinten fra hveten ....

"Jeg er kokett for faen"
WIELD IT WISELY, AND WIELD IT RUTHLESSLY


<em>Scorn</em>'s picture

loff og kneipp

hehe man hører da på den musikken man synes selv er toff :)

folk er forskjellige. noen liker loff, mens andre liker kneipp og andre liker
både loff og kneipp.

hvis du ikke liker kneipp så spiser du ikke kneipp.

og er du dum nok til å spise kneipp selv om du ikke liker det så er det din egen skyld og har
bare deg selv å og takke!

rett og slett! :D


<em>batcheeba</em>'s picture

Nå ble jeg bare

Nå ble jeg bare sulten.
Ond!
:D

"Jeg er kokett for faen"
WIELD IT WISELY, AND WIELD IT RUTHLESSLY


<em>Gird_09</em>'s picture

"Det er vi som lager brødet!"

Hvilket black metal band var det som sa det? Emperor? Ikke husker jeg, er ikke inn i genren, men jeg likte det de sa, selv om tilogmed de folkene i den scenen der har blitt overraskende diplomatiske på sine eldre dager. De knivstikker ikke folk like ofte lenger og sånn.
Vedrørende Dimmu Borgir: "Det er helt greit at folk lager kake, men du kan ikke leve av kake, du trenger brød, og det er vi som lager brødet." Eller noe i den duren. Var på NRK en gang for noen år siden.

___________
Obedience is your virtue, just as leadership is mine.


<em>bonk</em>'s picture

Dark

Dark throne...

--------

schnooglipoof


<em>Nikko</em>'s picture

Ekte eller ikke?

Hallo, optimus?
Du vet at dette er synth.no? ;-) Jeg liker da synthmusikk, men det betyr heller ikke at jeg kjøper hva som helst og jeg syntes _ikke_ Agonoize var nevneverdig tøffe, men så har jeg aldri tent på bolekiser. That's my opinion, you're entitled to yours.
Jeg digger for eksempel Skinny Puppy og deres sceneshow Jada, bombe, Nikko. ;-P En del av det de gjør er også fake, men de gjør det på en måte som er så utrolig mye mer gjennomarbeidet og gjennomtenkt enn det jeg mistenker Agonoize for å være.
Ikke alt trenger å ha et budskap heller, men det var ikke problemet her. Problemet for meg var at det hele virket påtatt og uekte. På alle mulige måter. Ikke nok humor til at man skjønte at de tøyset, ikke nok baller til at man trodde på at de var så tøffe som de brølte om. Som en puddel i en ulveflokk, syntes jeg.
Men det derre sure oppgulpet ditt angående synth var da noe usaklig?
Det er uansett fint at man føler sterkt for ting, men prøv å komme med relevante argumenter.
---
Tattooed, pierced, cut, dressed, evolved and walking on my hind legs.


<em>Gird_09</em>'s picture

Skinny Puppy faker!!!

How's that for lokkeoverskrift?
Men altså, en vesentlig forskjell på SP og de andre er at Skinny Puppy gjorde det de gjorde med en tanke bak det. Det var ikke bare for å være tøffe, men for å utfordre tilhørerne, spesielt med tanke på hvor grensen mellom virkelighet og illusjon går.
Når Skinny Puppy brukte falskt blod, var det ikke fake, det var et poeng. Når andre gjør det er det for å være tøffe på scenen.

Nå må jeg bare nevne at jeg ikke ser på dyreblod som noe mindre fake en teaterblod i denne sammenhengene. Og jeg er ikke overraskende nok totalt motstander av å bruke dyreblod i sceneshow. Eller andre deler av dyr for den saks skyld.
___________
Obedience is your virtue, just as leadership is mine.


<em>Nikko</em>'s picture

*peker på Gird* What he said!

Takk, Gird! Dette illustrerer jo enda mer mitt poeng. Neimen ikke alt vi er enige i, men her er vi helt på nett! :-)
---
produced by bumlover@gmail.com


<em>batcheeba</em>'s picture

"Jeg er kokett for

Photobucket - Video and Image Hosting

"Jeg er kokett for faen"
WIELD IT WISELY, AND WIELD IT RUTHLESSLY


<em>Gird_09</em>'s picture

Prog?

Jeg trodde da prog var kjennetegnet av sin bruk av synther jeg da?
Eller er ikke Yes og Emmerson, Lake and Palmer prog?

Og når i allverden ble prog ekte?? Det er vel noe av den minst ekte musikken som finnes, bortsett fra pardans og og.. og.. sikkert noe som er mer fake enn det også... Tribute bands! Hah!

___________
Obedience is your virtue, just as leadership is mine.


<em>optimusprime</em>'s picture

Progerne spiller synth, ikke

Progerne spiller synth, ikke programmerer, major difference(hvertfall i gamle dager, hva de gjør nå for tida aner jeg ikke, ikke bryr jeg meg eller egentlig)

I am Lucy Liu! Give me your spines!


Imponerende vilje til å

Imponerende vilje til å misforstå optimusprime her.. Alle stormer som gale her for å være den som mest bitende sabler ned alt som ikke er enten fullstendig nyskapende og sært med max 3 fans i sin egen lille niché, eller på den andre siden er gølvsleikende tro retro mot en eller annen høyverdig og relativt død undergenre av EBM.. Samtidig legger man prestisje i å høre på det man liker uten å bry seg om hva gjeldende standard til enhver tid. For meg er det en selvmotsigelse. Om Agonoize funker, så er det hverken blodposer eller "formler" som skal diskvalifisere dem fra det de gjør.

Men for å sitere en post fra tidligere (sorry, jeg husker ikke hvem det var som skrev det): Jeg liker jo Marilyn Manson, så jeg har vel egentlig ikke noe å si....

Forøvrig var det Fenriz som stod for hvetebakstmetaforene... Morsomt at noen kommer drassende med dem, sånn a propos utbrukt....

Silence is pitiful.


<em>Gird_09</em>'s picture

fryktelig kjedelig

Men er det ikke fryktelig kjedelig når mange band høres helt like ut da?
Hva er vitsen med alle kopiene?
De er som jeg liker å si, overflødige.

Agonoize funker helt sikkert de, men la meg komme med en annen metafor. Vil du heller pule, eller runke? Det funker da helt klart å runke, ingen tvil om det.

___________
Obedience is your virtue, just as leadership is mine.


<em>Nikko</em>'s picture

maim:

Nå er det da ikke bare vi som i så fall misforstår med vilje?
Synes du tråkket ganske bra uti det selv her, jeg. ;-)
Jeg hører på mye nytt, men rent personlig finner jeg mindre og mindre spennende i det som vi her på synth.no definerer som synthgenren.
HAr hørt nok av en del genre mener jeg selv til å kunne vurdere om jeg synes det er bra eller dårlig, mens andre kunne jeg sikkert satt meg mer inn i. Men det er ikke alltid jeg gidder. Det kan jeg sikkert gjøre noe med, om jeg gidder.
Hører fra Yngve at det er mye spennende nytt i goth-genren, en genre der jeg vet jeg har stagnert et sted mellom 1979 og 1994, så det er min selvpålagte lekse fremover. Så får jeg evt ta enda mer endzeit senere om jeg gidder.

Og forøvrig er noe av det jeg liker her at vi _kan_ ha sterke meninger og snakke litt høyt. Det er nok taus konsensus ellers i samfunnet.
---
produced by bumlover@gmail.com


<em>Catgirl</em>'s picture

some times...

Jeg tror ikke Tori henviser til intelligens i denne sangen uansett....det er et hjertesukk.
Og vi kan alle være dumme noen ganger :). Men det er bare et quote og ikke et innlegg til denne debatten om det var det du trodde ..hi hi.

"Boys can be so dumb some times" - Tori Amos


<em>Gird_09</em>'s picture

nei

Jeg reagerte bare reflektorisk på Tori Amos.
Noe jeg gjerne gjør.

___________
Obedience is your virtue, just as leadership is mine.


<em>Nikko</em>'s picture

Endzeit schmendzeit...

Jeg burde jo selvsagt ikke bitche om Endzeit-bands (her bruker man Stor Bokstav fordi det tüsk *ler*) fordi jeg ikke liker genren. Den er nok et run-of-the-mill-tretten-band-på-dusinetfenomen fra Tyskland. Tyskerne har mye bra musikk (alt Einstürzende har laget er deilig, f. eks.), men også en masse masseprodusert ræl, i mine ører. Endzeit er for meg nettopp det, sluttiden for god EBM. DAF, Nitzer Ebb, Front 242 og her hjemme Anstalt, for å nevne ytterst få, evnet å ha gode mengder både øs og variasjon uten å måtte lage ballader av den grunn. Jeg mistenker en del band i genren (og andre genre forøvrig) for å ha et meget begrenset repertoar, meget begrensede evner rent musikalsk og et veldig snevert referansegrunnlag hva angår musikk. Det gjenspeiler seg i musikken de lager.
Militant Cheerleaders On The Move var deilig retro og de har virkelig skjønt å dra det sporty/homoerotiske imaget fra EBM'ens glanstid tid et par hakk videre. Om han lignet på Tufte Johansen på håret, hadde han uansett Elektrostats mest sexy overkropp. Yummy! :-P
---
Tattooed, pierced, cut, dressed, evolved and walking on my hind legs.


<em>optimusprime</em>'s picture

Det er mye ræl i

Det er mye ræl i endzeit-sjangern, det er et ubestridelig faktum, men når det blir laget bra er det få ting som sparker mer, Tactical Sekt er et veldig bra eksempel på det... I dette spesifikke tilfellet er det nok en av de mer talentfulle musikerne innafor synth-sjangern vi har med å gjøre, Mr.Johnson er tross alt mannen bak både nevnte Agonoize, Virtual Embrace og Sero Overdose(sikkert fler prosjekter også, men bare de jeg veit om)...

I am Lucy Liu! Give me your spines!


<em>myotis</em>'s picture

vad är endzeit? ~var finns

vad är endzeit?

~var finns Ctrl-Z i det verkliga livet?~


<em>henrik</em>'s picture

Endzeit

Jeg lurer på om "Endzeit"-navnet kommer fra de to samlerne Endzeit Bunkertracks 1 & 2. Correct me if I'm wrong. Det er fyldige samlere (4x CD-er i hver) som definitivt er verdt pengene -- her er masse kul støysynth. (OK, det er selvsagt endel fyllstoff på dem også, men det er vel bare å forvente når de serverer såpass mange band/låter.)


<em>optimusprime</em>'s picture

Imponerende at det går an

Imponerende at det går an å kalle et satt-på-spissen-overdrevet innlegg for usakelig, men det er nå engang slik at man blir aldri så lite irritert over de til tider endeløse sure og bedreviterske kommentarer som hagler her innimellom. Hva skjedde med å si noe positivt om det man liker i stedet for bare eder og galle og negative vinklinger på alt. Syt.no var foreslått for lenge, lenge siden som nytt navn på siden, jeg syns det passer bedre og bedre...

Og som Henrik foreslår, alle bør virkelig høre på Endzeit Bunkertracks-skivene, mandatory studium av endzeit..

I am Lucy Liu! Give me your spines!


<em>Scorn</em>'s picture

typisk norsk...

... å klage vettu :)

regner med at Gird_09 og batcheeba headliner neste års Elektrostat (samt alle andre her som jeg oppfatter som negative) ;)

"Arguing on the internet is like running in the Special Olympics..."


<em>Gird_09</em>'s picture

not bloody likely

Jeg har gjort to konserter i mitt liv som Gird_09. Hvorav en var på OSF i 2000. Det er ikke sannsynelig at jeg gjør fler. Det er ikke min greie.
Jeg blir så voldsomt sint på publikum og irritabel at det ikke er verdt det.
Om jeg noen gang gjør konsert igjen kan jeg dog love en ting. Det blir ikke på elektrostat og det blir ikke stort publikum, det blir strengt, det blir bråkete og det blir nedstrippet. Jeg kan love et totalt fravær av sceneshowtull.

Men takk for entusiasmen. Det var hyggelig. *later som jeg ikke forstår ironi*

___________
Obedience is your virtue, just as leadership is mine.


<em>Bariuz</em>'s picture

hæhæ?

"Jeg blir så voldsomt sint på publikum og irritabel at det ikke er verdt det."

haha, hva skal det bety? Du er nødt til å utdype dette litt nærmere ;-)

---------------------------------------------------------------
"Smooth as shit from a ducks ass"
---------------------------------------------------------------


<em>Gird_09</em>'s picture

uforklarlige psykologiske greier

Men jeg blir rett og slett skikkelig lite glad.
Det verste jeg vet er når de klapper. Da får jeg bare lyst til å drepe dem alle sammen.
Jeg egner meg ikke for konserter.
Jeg liker knapt å gå på dem lenger, det er ytterst sjelden jeg gjør det etterhvert.
___________
Obedience is your virtue, just as leadership is mine.


<em>Bariuz</em>'s picture

hmmm

Å bli sint for at publikum klapper (som forøvrig er et tegn på at de setter pris på musikken du spiller), er rett og slett... Nei, jeg vet ikke... Veit ikke om jeg skal le eller grine. Hehe. Jeg lo.

---------------------------------------------------------------
"Smooth as shit from a ducks ass"
---------------------------------------------------------------


<em>Karirari</em>'s picture

Du har klapping og klapping

Du har klapping og klapping da. Kan du se for deg en spredt gjeng som klapper litt sånn halvhøflig *pattpattpatt* for deg når du gjort ditt ypperste? Tror jeg ville blitt litt aggressiv selv da! Men blir du provosert av entusiastisk og fornøyd klapping, da er du spesiell. Og gird er spesiell, så det henger bra sammen!


<em>Gird_09</em>'s picture

entertainment

Jeg liker jo å underholde da, så det plager meg ikke at du ler. :D

Men jeg har hørt fra andre folk at det ikke er så uvanlig faktisk. Jeg har tilogmed hørt at hatet mot publikum er det eneste som gir dem energi på en scene. Og det er greit for dem det, for de klarer å få noe positivt ut av det. Jeg blir bare veldig utladet og sur, og gjør ting som å mumle surt til lydmannen når han gir deg komplimenter etter konserten og sånn.

Jeg liker å se på folk som hører musikken min uten at de vet at det er musikken min. Da vet de ikke, og reaksjonen deres blir naturlig, ikke høflig. Det kan man ikke oppnå på en scene. Også hater jeg at folk skal snakke med meg etterpå. Spesielt piker som bare er ute etter et ligg med en (lissom)musiker.
___________
Obedience is your virtue, just as leadership is mine.


<em>batcheeba</em>'s picture

Har blitt spurt to ganger og

Har blitt spurt to ganger og takket nei :)
Ikke negativ, men helt klart kritisk.
Deal.

"Jeg er kokett for faen"
WIELD IT WISELY, AND WIELD IT RUTHLESSLY


<em>elektronika</em>'s picture

Som ekte radiorakelist

Som ekte radiorakelist skulle jeg jo ønske at det var flere tøffe damer på scenen. Men det får vel bli andre enn deg da.

All ære til de damene som var på scenen, men flertallet av damene pleier jo å være popsyngedamer. Det må da finnes noen der ute som bråker mer? Og som vil stå på en scene? Og som noen bør tipse ElektroStat-styret om før festivalen i 2007?

-----------------------
Look what I can do!
-----------------------


<em>Nikko</em>'s picture

Jeg mener å minnes at jeg

Jeg mener å minnes at jeg selv kalte nettstedet her syt.no ved en anledning og ved andre anledninger har klaget og geberdet meg. Andre ganger har jeg bare snakket om hvor fint alt er. Sånn er jeg bare. Men så er jo mitt livsmotto "jeg forbeholder meg retten til å være fullstendig inkonsekvent." Og det holder jeg meg til. Enn så lenge. ;-)

Det er forøvrig få som kommenterer de innleggene der folk er glade for noe og mange som kommenterer dem der folk klager. Nok et lite tankekors der.
---
produced by bumlover@gmail.com


<em>Nikko</em>'s picture

QED:

Et kjapt søk og Hey Presto!

http://synth.no/node/3215#comment-10126

:-D
---
produced by bumlover@gmail.com


Jeg ved at jeg selv har mye

Jeg ved at jeg selv har mye lettere ved at sable ned.... hvorfor jeg ofte holder kæft :-D

Men som du siger.... der er vel nok det at man lettere bliever provosert hvis nogle klager
på noget man liker, end at blive kjempe sint og arrig hvis nogle er glad i et eller andet man ikke
bryder sig om.


<em>Bariuz</em>'s picture

Ah

Kloke ord

---------------------------------------------------------------
"Smooth as shit from a ducks ass"
---------------------------------------------------------------


Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.