Barndommens helter

Pet Shop Boys var i byen i dag - og heldige meg fikk møte dem. Kanskje de hyggeligste jeg har møtt blant artister med samme storhet jeg har vært borti. PSB er kanskje ikke verdens viktigste i dag, men det virka som de hloldt koken - og deres nest siste plate er jo veldig bra. For mere, følg med på Petres Musikkmisjonen (jeg holder korta til brystet om hva de sa foreløpig). Litt lykkeligere nå.

PS De var på byn med Sondre Lerche i går, såpass kan jeg røpe.

<em>Larsebass</em> sitt bilete

Vet ikke

helt hvad der er værst...
At PSB går i byen med en gitarspillende/lallende fjortis fra Bergen, eller at en fjortis fra Bergen går i byen med to gamle homser...
Men sikkert moro for dem uansett...

Håper bare S lærte mer av PSB enn omvendt!!


<em>TV Noise</em> sitt bilete

PopArt DVD

Skaffa PopArt DVD n ifjor og er blitt spilt en del, PSB er vel ett av ikke så jævla mange band som alltid har klart å gi ut plater som inneholder låter som i mange tilfeller er bedre enn 7" de har sluppet.

Til og med "B" sidene (for den yngre garde ble det før gitt ut noe som heter vinyl og da var det en låt på hver side) som feks Shameless mener jeg fortsatt slår mange andre band sine "A" sider...
..we will do everything for a fifteen minutes of fame..


<em>Oberkorn</em> sitt bilete

Promo-turen fungerte i hvert fall

Sånn omtaler de sjøl besøket sitt:

"Pet Shop Boys have just returned from Oslo, Norway, where they were doing press, TV and radio interviews to promote the "PopArt" album. Last night they were interviewed on Norway's most popular chat show, "Forst & sist", alongside Booker Prize-winning author, DBC Pierre ("Vernon God Little").

They also had a drink with the up-and-coming Norwegian singer-songwriter, Sondre Lerche, and a quick chat with the British boyband, Blue, who were in the same TV studio.

Following this visit, "PopArt" re-entered the Norwegian album chart at number 5."


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.