Synth+sport = sant?

Jeg trodde synthfolket stort sett holdt seg for gode til å følge med i idrettens verden. At jeg var en av få idioter som liker synth og samtidig sitter klistret til tv'n når det skal springes, kastes, sparkes og ikke minst sykles. Men det kan virke som det ikke er slik. For det første har vi jo Kraftwerk. At de har en viss sans for Tour de France er det vel vanskelig å stikke under en pint sprit. I tillegg har det sneket seg inn en snedig liten reklamekampanje for New Order i sendingene fra Touren. Eller er det bare jeg som hører "True Faith" introen i vignetten til Tour de France?

<em>elektronika</em> sitt bilete

Du har helt rett, de spille n

Du har helt rett, de spille new order.

---

"They failed because of their lack of ability to succeed"
gammelt jungelordtak


<em>monoton</em> sitt bilete

Tror jeg skal

begynne å sykle jeg!

Og jeg som trodde synthere bare var opptatt av space, action, sex og blo'!


<em>jokke</em> sitt bilete

Jeg har.....

lyst å spille fotball jeg. Eller være tøff nok til å hoppe på ski i holmenkollen.

poteter er terorister og
hver 7ende røyk dreper deg
Husk det!


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Det med sport og subkulturer

Det med sport og subkulturer er et interessant kapittel. Skins driver ofte med vekttrening eller boksing, hiphopere med basket og gothere driver ikke med sport i det hele tatt (bortsett fra hvis de fekter). Så da er det kanskje sykling som er synthsporten?

--------------
"Attention, happening robots! Who's got what it takes to party with Nixon?"
- Richard Nixons hode i Futurama


<em>monoton</em> sitt bilete

Jeg tror...

gothere driver med en eller annen form for motorsport (Motorsykkel, cross, etc?) Ser stadig vekk gothere med slike motorsykkelstøvler.


<em>atle</em> sitt bilete

zpårt

vet at richard 23 i front 242 drev med håndball (det har undertegnede også gjort). ishockey er vel en synthsport.... eller hur marius?


<em>monoton</em> sitt bilete

Vel...

hockey er vel mer for punkefolket...?

http://www.mintrecs.com/bands/speak/hansons/hansons2003.html


<em>VAngst</em> sitt bilete

Naturlich;Tour de France.

Naturlich;Tour de France. Jeg har danset noe ballett i ganske mange år.....det er jo litt sportslig.Og jeg kjenner en hel gjeng med hybridsynthere som driver med diverse "hands on"-kampsport og sånt. kansje bra for unge synth-menn og kvinner med intimitetsproblemer.Og there i go again....."synthere er jo bare kissable og hugable"...jeg har da klart å uttalt lignende ting før.

"Schnål på håret."


Sportsidiotene New Order?

Deilig å se at det ikke bare er meg som hører "True Faith" i årets Tour de France-vignett! :) Det overrasket meg litt til å begynne med, helt til jeg kom på at New Order vel nærmest må betegnes som synthens sportsidioter. Til fotball-VM i Italia 1990 skrev de jo den offisielle låta til det engelske landslaget, den nokså forglemmelige "World in Motion" (som visstnok er New Orders eneste nummer 1-hit i hjemlandet).

http://en.wikipedia.org/wiki/World_in_Motion


Norske sportsmusikere?

Kom til å lure på om vi har noen tilsvarende her hjemme, men kommer ikke på noe annet enn noe så begredelig som Åge Alexandersen som jeg mener å ha fortrengt at har laget noen fæle Rosenborg-låter og et eller annet band jeg ikke husker navnet på som vær helt hekta på hopp.
Hadde jo vært festlig dersom et norsk synth band lagde temalåt til 10.000 meter på skøyter eller 5-mila på ski.

__
Viva la Revolución Digital, siempre!


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.