mogule sin blogg

Bauhaus

Moette noen som var paa Bauhaus-konserten her i NY. Det var visst en skuffende affaere. Murphy var visstnok syk, og sang derfor som en slapp kraake (hmm, negativt?) samtidig som baade trommer og gitar slet veldig. Med bass som det eneste instrumentet som henger med og en vokalist i kraakemodus kan man i det minste se frem til en ''gotisk'' opplevelse. :P Naa er jeg virkelig spent paa hvordan det blir i Koeben.. Haaper i det minste de spiller ''Bela Lugosi...'', noe de ikke gjorde her.

Synth-Hjelp

En bekjent av meg prøver å få tak i følgende:

1 x Akai MPC3000
2 x Korg MS2000 keyboards
1 x Roland Juno 6 keyboard ( Evt. Korg Polysix )

Noen som vet om slike her til lands?

Det er snakk om utstyr til artister som skal spille i Oslo 26.08. Det viser seg imidlertid å være vanskelig å finne dette via tradisjonelle kanaler (Hobas osv). Tips mottas med takk :)

Så ung og dum man er.

I serien "Band jeg burde ha oppdaget for lengst" har jeg nå kommet til Killing Joke. Hvorfor ingen har hatt vett til å fortelle meg om disse ministrys depressive bestefedre før vet ikke jeg (kanskje jeg bare ikke hørte etter..).

Heldigvis er det ikke for sent å lære.

Synth+sport = sant?

Jeg trodde synthfolket stort sett holdt seg for gode til å følge med i idrettens verden. At jeg var en av få idioter som liker synth og samtidig sitter klistret til tv'n når det skal springes, kastes, sparkes og ikke minst sykles. Men det kan virke som det ikke er slik. For det første har vi jo Kraftwerk. At de har en viss sans for Tour de France er det vel vanskelig å stikke under en pint sprit. I tillegg har det sneket seg inn en snedig liten reklamekampanje for New Order i sendingene fra Touren. Eller er det bare jeg som hører "True Faith" introen i vignetten til Tour de France?

Musikkfest

Da ble semeseret drukket behørig ut for min del. Fytterakkern!!! Vil benytte anledningen til å takke for en utmerket Synth(/goth) scene i går. Samtidig vil jeg be ydmykt om unnskyldning for luguber opptreden, om noen der ute føler det er på sin plass.

Noen burde fått en synth for lenge siden

Andre burde kanskje ha holdt seg til trekkspill...

http://www.zeronews-fr.com/flash/electronik_supersonik.php

Hva skal man vel med limmo??

Gitaristen i Vikingarna er død

Gitaristen i det svenske dansebandet Vikingarna, Lasse Westmann, døde fredag.

Westmann skal ha vært syk i minst to uker, og var innlagt på et sykehus i Stockholm da han døde, skriver Expressen.

De andre medlemmene i Skandinavias mest kjente danseband fikk beskjeden om dødsfallet mens de holdt på med innspillingen av avskjedsplaten sin.

- Det er fryktelig. Jeg hadde en følelse av at alt ikke var som det skulle, men da jeg fikk beskjeden kom det som et sjokk, sier Vikingarnas vokalist Christer Sjögren til Expressen.

(NTB)

- I sannhet en trist dag. Da blir det aldri noen reunion turne med alle de gamle gutta.

Syndicate content