Kirkebrenning, nei takk

Ser vist ut som om svartmetallerne har sluttet med gravskjending og kirkebrenning, dem har vist gått over til voldtekter for å vise at dem er tøffe? Dette er den fjerde saken på under et år

http://www.dagbladet.no/nyheter/2005/05/11/431468.html

<em>elektronika</em> sitt bilete

kjempetøft

det virkelig synd hvordan noen idioter klarer å ødelegge for et helt miljø. Antar at den jevne leser nå vil anta at alle black metal-gutter er voldsmenn og farlige. Er det forresten noen som vet hva som skjedde med dem i Canada?

---

"They failed because of their lack of ability to succeed"
gammelt jungelordtak


<em>Soulmachine</em> sitt bilete

jupp

Glemte vel å nevne at ikke alle er voldsmenn, men trodde det var en selvfølgelighet, som sagt ikke alle HF-studenter er sosialister,eller alle gothere er depressive.

Når det gjelder Satyricon og Keep of Kalasin så er ikke sakene deres ennå kommet opp for retten

CARPE SCROTUM


<em>Gird_09</em> sitt bilete

pfff

Alle gothere er depressive. Alle studenter er raddiser (borsett fra objektivistene på mat nat) og alle er voldsmenn. Det er en evig sannhet som ikke kan diskuteres.

At alle HF studenter er sosialister har jeg ikke hørt før. Jeg visste at det gjaldt brorparten av SV studentene, bortsett fra pappaguttene på samf.øk., men om HF'ere har jeg ikke hørt det. Jeg trodde alle Hf'ere var for introverte til å drive med politikk jeg...

Salus Populi Est Suprema Lex!


<em>batcheeba</em> sitt bilete

Skal passe lippa mi her, men

Skal passe lippa mi her, men vet at ikke alt i den saken er helt stuerent...Om det skal settes eksempler eller om det er mediapress vil jeg ikke uttale meg om..men ugler i mosen storebror...ugler i mosen *ta seg på nesen*

WIELD IT WISELY, AND WIELD IT RUTHLESSLY


<em>Bariuz</em> sitt bilete

pff

Det satyricon-greiene var nok bare piss


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Faa som ödelegger for mange?

Tillat meg aa väre bittelitt uenig.

Alle miljöer har folk som er voldelige eller kriminelle. Forskjellen paa black metal-scenen og andre miljöer er at denne kategorien beskriver en paafallede stor andel av ledestjernene i miljöet.

Medlemmer av Burzum, Emperor, Satyricon osv. har til dels svärt alvorlige dommer paa seg, og dette er ikke akkurat marginale folk i sitt miljö. Jeg vil tro at den gjennomsnittlige black metal-musiker dermed stiller i klasse med B-gjengen og Hells Angels naar det gjelder straffehyppighet.

Det er vanlig aa klage paa at det er en haug med misforstaate fjortiser som ödelegger for et helt seriöst musikkmiljö, men i tilfellet black metal er det faktisk fjortisfansen som er med paa a svekke intrykket av at metallscenen er en kriminell sammensvergelse...

Personlig hadde jeg trodd at den kryssbestövingen som skjer mellom black metal og nazimiljöer, saerlig i öst-europa, skulle faa ubehagelige konsekvenser. Men forelöpig ser NSBM-folket ut til aa holde seg i ro og konsentere seg om aa gi ut fanziner og skiver (som stort sett er skikkelig daarlige), og det er det jo fint at de gjoer. Saa faar det vaere de "vanlige" gaerningene som faar soerge for aa gi svartmetallen daarlig rykte.

Og ja, det er et slit aa skrive paa tyske tastaturer. Dumme tyskerne som ikke har en tast for "AA".

--------------

– Dersom Beethoven hadde omkommet i et flykrasj som 22-åring, ville hele musikkhistorien måtte skrives om. Luftfartshistorien også, når jeg tenker meg om. (Wolfgang Plagge)


<em>elektronika</em> sitt bilete

du har sikkert rett

Jeg kjenner ikke spes godt til black metal-miljøet, men antok bare ut i fra tidligere erfaringer med pressen og undergrunnsmiljøer, at hvis en driter seg ut så gå det ut over hele miljøet.

---

"They failed because of their lack of ability to succeed"
gammelt jungelordtak


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Vi har rett begge to - for re

Vi har rett begge to - for regelen din om media og undergrunnskultur er helt riktig. Det er bare det at i svartmetallen er ting litt snudd paa hodet. Som korsene deres.

Morsomt fakta: Et snudd kors er ogsaa et kristent symbol, og kalles et Peterskors.

--------------

– Dersom Beethoven hadde omkommet i et flykrasj som 22-åring, ville hele musikkhistorien måtte skrives om. Luftfartshistorien også, når jeg tenker meg om. (Wolfgang Plagge)


<em>teppemann</em> sitt bilete

ingen kommentar

det var en Major Tom som, ikledd brun skjorte og sort slips, sa at "verden trenger en ny Hitler". mannen var syk. mannen var David Bowie. men det blir aldri glemt. get over it. mannen var syk.


<em>Nikko</em> sitt bilete

På fylla?

Ramlet utpå igjen, Teppis? Synes jeg gjenkjenner telegram-stilen... :-P
---
memento mor di


<em>teppemann</em> sitt bilete

telegram

under krigen kostet det blod å sende ord


<em>Nikko</em> sitt bilete

Hvilken krig? WWII?

He he he. Ingen av oss var født da. Ei heller påtenkt. Vi var vel knapt nok et glimt i våre foreldres øyne. ;-)
Og jeg vet det ikke kostet deg blod å skrive det innlegget, lille venn. :-P
---
memento mor di


Begge sakene mot Gorgoroth-gu

Begge sakene mot Gorgoroth-gutta er ytterst tvilsomme hvis man har fulgt rettsakene. Måten dette blir vinklet på i Dagbladet er jævla dårlig journalistikk og inneholder faktiske feil. Gaahl har blitt dømt for den han fremstår som og pga tidligere forhold. Når det gjelder Infernus så blir han temmelig sikkert frikjent i Lagmannsretten.


<em>Disynthegration</em> sitt bilete

Almuen har vel sin mening om slikt uansett...

Tror nok Hvermansen tenker "Ja, var det ikke det jeg tenkte", da de leser om slikt. Alt som er svart og annerledes er jo skremmende for veldig mange, og de eneste avisartiklene de anerkjenner er de som understøtter det de allerede vet (les tror).

Kjenner det igjen i forhold til mora til guttungen gitt. Har ikke tall på alle gangene jeg har fått sinte telefoner med beskjed om at jeg har "bad influence" på ham (Ja, jeg er helgepappa). Så jeg spurte ham en dag hva hun egentlig har fortalt ham. Joda. "Synth er bare dop og vold". HAHAHA!

Vel, den som ler sist ler best. I beste Covenant-stil fikk jeg dresset ham opp i svart dress, svart skjorte, svart slips, etc. til konfirmasjonen hans søndag som var. Jeg forventet en reprimande fra mor hans gitt, men jaggu, hun synes faktisk han var kul gitt (Lykkelig uvitende om at dette er galla-antrekk for synthere). :-D

Og kul, det var han virkelig! :D Bare se her (bildet er manipulert av undertegnede.. hehe)

http://www.synth.no/~espen/new_covenant.jpg


kult...

Bra noen klarer å føre litt sunn ukultur til kommende generasjoner. Forøvrig er svart-metallere langt fra de verste: http://www.aftenposten.no/nyheter/dustoreverden/article1038483.ece

Fuck breeding.


<em>Oberkorn</em> sitt bilete

Ridiculous black metal pictures

Synes denne er ganske morsom:

http://ruthlessreviews.com/top10/10blackmetal.html

Nordmenn gjør det selvsagt skarpt i denne uhøytidelige kåringen av "de mest latterlige black metal bildene"...

How I learned to hate rock'n'roll


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.