The Associates

Det gikk plutselig opp for meg at syntherne her så godt som aldri har nevnt The Associates. Ergo så misjonæren i meg seg nødt til å nevne dette mest undervurderte fenomenet i synth-historien. Dekadent, elegant, vakker, depressiv, optimistisk original og snobbete pop med den sterkeste stemmen som noensinne har velsignet en synthskive. Michael Dempsey fra originalbesetningen i The Cure sluttet i The Cure for å spille med The Associates, og han fikk ikke medlemsstatus en gang. Men han spilte bass på det guddommelige albumet Sulk.

<em>Henning</em> sitt bilete

Låta "A" på albumet "The Af

Låta "A" på albumet "The Affectionate Punch" (1980) er synth-pop-klassiker spør du meg...

--kunne ønske livet var sånn som på Baywatch--


<em>Tollef</em> sitt bilete

Den også

I det hele tatt utrolig mye bra fra det bandet, men Sulk pleier å være den plata som funker best til å omvende folk. Björk planlegger visst å gi ut en duett ved å synge over mastertapen fra Sulk. Mackenzie døde som kjent i 97.


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Jeg oppdaget Associates veldi

Jeg oppdaget Associates veldig sent, men til gjengjeld forsto jeg plutselig hvor et av mine gamle favvis-band, Klinik, hadde suget næring fra.

Min Associates-favoritt er "White Car in Germany".

--------------

"Kom ikke her og gnål om hensynet til sauen. Faren min var sauebonde og jeg hatet de forferdelige dyra". - Martin Schanche om ulvejakta.


<em>helterskelter</em> sitt bilete

Jodå

..jag hade med Sulk på den där 'bästa plattan ever'-listan som cirkulerade här för ett tag sen, och har varit Billy-fanatiker i drygt 20 år. Läs biografin The Glamour Chase (briljant låt för övrigt), och var med på releasedatumet IDAG när allt möjligt posthumt med honom släpps på minst 3, ryktet säger 5, CD's!
Billy's still skipping!


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.