Tollef sin blogg

Tiårets beste låter

Påfallende mye norsk på denne lista også:

d 21 4 - Cerrato
Fimbulvetr (Barius Remix) - Konfront
Invitation - In Vein
Zensor - Nothing
Deine lakaien - Where you are (VNV Nation remix)
Agenda suecide - The Faint
Vakker melodi - Kong Sverre
I turn to you - Mel C
Friends like these - Mesh
The ghost of you remains - Bobby
Blind - Hercules and love affair
Bruit Sec - Monomen
The Famous Horse - Bitch Cassidy (nå BC)
Eyes of Faith - The Order
Converting vegetarians - Infected mushroom
With Every Heartbeat - Kleerup featuring Robyn
Satisfaction - Benny Benassi

Tiårets beste skiver

Akkurat i kveld mener jeg at dette var de beste platene i årtiet som gikk. Rekkefølgen er jeg usikker på, bortsett fra at Cerrato var klart best.

The extacy of waiting - Cerrato
Oslo synthfestival 2001 - Diverse artister
The Castle Massacre - Ping
Sinecure - BC
Strangled Voices - In Vein
Robyn - Robyn
Dance Macabre - The faint
The XX - The XX
IAMX - The Alternative
Mutter - Rammstein

Captain Credible

Et av de absolutte høydepunktene på årets Bylarm var Captain Credible, en gal norskengelsk vitenskapsmann som har holdt på siden 1927, selv om han bare er 26 år. En haug med hjemmelagde elektroniske og mekaniske duppeditter, og en hel haug med humor.
Elektrostat bør virkelig vurdere han her. Skitkult.

Noen tips til Bylarm?

Jeg har fått billetter til Bylarm, men har ikke hatt nubbesjans til å sette meg inn i programmet. Er det noen her på synth som har litt peil på hva jeg bør få med meg?

Eternal Joy

En sjelden gang henter jeg fram de gamle skivene til Eternal Joy. Jeg lir alltid sittende å lure på hvorfor det ikke skjer oftere. Spesielt de siste innspillingene deres er helt hinsides gode. Dagens tips: Grav fram noe gammel Eternal Joy og kos deg. Hør på Laziness, for eksempel.

neonbeat

Kjekke, unge, norske gutter med fete gamle synther. Jeg anbefaler å ta en lytt på
myspace.com/neonbeatmusic

Bi, e, tch Cassidy

Helt ut av det blå dumpet det ned en pakke med plater fra Crispin Glover Records i posten min. To syvtommere og en cd-single med Bitch Cassidy, en samleskive med artister fra samme label og en lapp der det sto "Bedre seint enn aldri." Det var det virkelig. Jeg koser meg virkelig, og føler et sterkt behov for å dele med folk at Bitch Cassidy virkelig er et av landets beste synthband. Akkurat nå er jeg helt fra meg over deres cover av Ghost Riders In the Sky.

Trenger du tv?

Jeg har akkurat bestilt meg en fet flatskjerm, så nå trenger jeg ikke den gamle lenger. Om du har lyst på og plass til en 32" widescreen tv av den gammeldagse sorten, så gir jeg den bort til den første og beste som gidder å hente den. Den nye tv'en kommer mandag, så den gamle kan hentes fra og med samme dag.

Noen som skal ut i siviltjeneste?

Fra januar får jeg ledig en stilling som sivilarbeider. Den passer spesielt godt for musikkinteresserte. Blant frynsegodene er blant tilgang til øvingslokaler og studio, og muligheten til å lære seg å jobbe med både studioutstyr og konsertanlegg. Godt og kreativt arbeidsmiljø der vi driver med alt fra film og musikk til teater, dans og grafitti. Om du har tenkt deg ut i siviltjeneste på nyåret, eller kjenner til noen som skal ut til tjeneste, så ta gjerne kontrakt.

Syndicate content