Ekte goth gitt!

Uncut og NME har gått sammen og laget en spesialutgave om goth. Der har de imidlertid ikke et eneste gothmetall band inkludert. De fokuserer på det som kaltes goth i perioden 1978-1992. Blekka består av gamle intervjuer og anmeldelser av skivene fra den gangen da. Veldig underholdende lesing. Her er det slakt og skamros om hverandre. Halvparten av de som kalller seg gothere her i landet vil knapt skjønne at det er goth blekka handler om. Den andre halparten blir sikkert pissesure over at et eller flere av yndlingsbandene ikke er med. jeg finnes vel ikke enig jeg heller, men gøy er det. jeg veit at goth ikke er synth, men det finnes mange fine synther på gamle gothskiver også.

<em>Gird_09</em> sitt bilete

ekte goth?

Er det den rare tingen som heter "goth" med Bob Smith på coveret som jeg har sett på narvesen og halveis fnist litt av? Ikke at jeg har sett inni den, men jeg fniser jo uansett. Jeg er jo minst like fordomsfull som andre...

Sa jeg at du kunne snakke?


<em>Tollef</em> sitt bilete

Joda

Det er den det er den blekka jeg prate om.. Poenget er at på åttitallet var det ingen tvil om at The Cure var en del av gothbevegelsen. Med tanke på hvordan gothere kledte seg var fat Bob en av de aller mest sentrale. Tidwnw forndrer seg, og det er kanskje nettop derfor det er så morsomt å lese om det hele slik folk så det den gangen.


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.