The Lair Of Voltaire

Få denne mannen til Norge da, noen!

<em>Bassington-Bassington</em>'s picture

For en strålende idé! Goth-

For en strålende idé! Goth-konserter i Oslo!

Sist jeg var på en goth-gig i Oslo som ikke var på Gotham Nights, var det tre - 3 - gothere til stede. Det var første gang Cruxshadows spilte her i byen. Gangen etter var det et Gotham-arrangement, så gotherne skjønte at det var et gothband og dermed møtte opp.

Sorry, var ikke meningen å være sur og gneldrete. Måtte bare få det ut, siden jeg har planer om å booke "svarte" konserter i Oslo og knapt aner hvordan man skal få folk til å stille.


<em>avaviva</em>'s picture

Weeeell.

Nå er vel ikke alt det Voltaire har gitt ut helt av typen HIM eller annen fjortisvennlig musikk så det burde åpne for ett noe bredere publikum.

Du må huske på at om gothere skal vise seg utendørs må det være mørkt, ikke for varmt, ikke for kaldt, ikke må det regne og det må slett ikke være snø, is eller slaps. Alle elementer som kan påvirke klær, sminke eller hår på en ufordelaktig måte må være fraværende. Altså er det meget vanskelig for en gother å være utendørs i Norge i det hele tatt. :)

En "Bedre sent enn aldri" kommentar her.
Over 2 år sent faktisk. :)

Kiss my ass and call it icecream.


<em>Soulmachine</em>'s picture

Er dyrt å få han over for

Er dyrt å få han over for en gig, men den dagen han tar en Europa turne booker Gotham han. Tenk så artig med gothstandup

Hasj fører til batikk


Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.