Dem er jo litt rare der nede i Belgia....eller har dem virkelig skjønt poenget med Idol?

<em>VAngst</em> sitt bilete

Wrahahahahahahahahahahaha! (

Wrahahahahahahahahahahaha!
(vrikke på rumpa,titte ned i graset,knipse,knebøy,snurre..hoppeti)
Jeg fikk ikke noen lyd,men folka på tribunen holdt seg for øra,så jeg skal vel være fornøyd med det.

There is a LOL in Lolita.


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Supre greier! Selv unngår

Supre greier!

Selv unngår jeg TV og radio, og det har den hyggelige bivirkningen at jeg slipper Idol. Men noen ganger på gymen spiller de låter som er skikkelig dårlige, selv til å være norske. Da pleier jeg å sjekke CD'en, og sannelig er det ikke en Idol-låt, gitt.

På den annen side tilhører jeg dem som mener det er på tide avisene slutter å gi femmere og seksere til alle norske plater som kommer ut, og at det er kortere vei fra Bertine Zettlitz til Idol-Sandra enn man liker å tro.

--------------

"Kom ikke her og gnål om hensynet til sauen. Faren min var sauebonde og jeg hatet de forferdelige dyra". - Martin Schanche om ulvejakta.


Fy faen å slemme dere er!!!

Fy faen å slemme dere er!!! Stakkars dem menneskene! Ikke bare var dem elendige sangere (og performere, for den saks skyld..) Men de var jo rett og slett DUMME som stilte opp på noe sånt noe, hvis ikke det var kødd, da..?


<em>elektronika</em> sitt bilete

oioioioioioi

oi..
det var bra. Selvsagt har de skjønt det - Idol handler ikke om så se flinke menensker synge. Det handler om jo surere og styggere det er jo bedre er det.

"you & me - eternity"


<em>TV Noise</em> sitt bilete

Steike

De har definitivt skjønt det, slo til og med norske Mona med låta Gråt inga täror for mej som Arne Bendiksen ga ut på 70 tallet.


<em>Halvard</em> sitt bilete

Jeg elsker Mona!

Denne høyst akseptable tolkingen av Tina Turner varmet et musikkelskerhjerte. . . Herregud så bra! Sluttsatsen, hvor alle tar skikkelig i er helt på høyde med det beste av Shaggs og Mrs. Miller. Godt at A-Z talentene fremdeles får eksponering.

Apropos Mona; Har singelen - Det beryktede koveret er faktisk verre enn jeg hadde tenkt kunne tenkt meg.
Er det noen som vet hvem hun egentlig er?


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Var ikke Mona en sentralbordd

Var ikke Mona en sentralborddame eller noe, som ble skjenket full på et julebord og sang inn singelen? Slik har jeg hørt historien jaffal.

--------------

"Kom ikke her og gnål om hensynet til sauen. Faren min var sauebonde og jeg hatet de forferdelige dyra". - Martin Schanche om ulvejakta.


<em>TV Noise</em> sitt bilete

Sang talent av det uvanlige

Det stemmer, hu jobba for Arne Bendiksen.

7" coveret er jo også en kuriositet hvor dama ligger splitt pine naken på coveret, og husk at dette er fra en tid hvor intim barbering ikke var noe stort tema.


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.