THE DIRTY WEATHER PROJECT med Lucas Lanthier (Cinema Strange) & Frank Vollmann (Frank The Baptist) i Trondheim !!

14/09/2007 20:00

The Hellfire Club presenterer stolt PIRAT FEST med

THE DIRTY WEATHER PROJECT (US)
av og med Lucas Lanthier (Cinema Strange, the Deadfly Ensemble) og Frank Vollmann (Frank The Baptist)
som vil spille akustiske versioner av sanger fra både Cinema Strange og Frank The Baptist samt noen nye overraskelser !!

med KIDZ ON FUZZ (N) som neon fylt sjørøver support

Fredag 14 september kl 2000-0200
På Pias Pirat Café, Elgesetergate 4, Trondheim
Entre: 100 sølv dukater

Dette blir sinnsykt stort – vi gleder oss som små onde barn før Halloween – Lucas fra Cinema Strange og Frank fra Frank The Baptist spiller med THE DIRTY WEATHER PROJECT sin første konsert i Norge noensinne – og hva er bedre enn å holde en pirat fest i legendenes ære ?? Som support har vi vært heldige å få de fine neon-skum poetene fra KIDZ ON FUZZ, et band som var både vidundelige og magisk deilige da de spilte på Helldorado, og et band vi gjerne ser mere av.

Lucas og Frank har følgende å si om THE DIRTY WEATHER PROJECT :

” If, in the midst of your hectic, modern workweek, you have ever stopped to wonder what became of those dashing and slightly overdressed privateers of old, with their licensed piracy and their anachronistic but endearingly eccentric jewel-encrusted goblets, then YOU are in for a treat.

Frank Vollmann (Frank the Baptist) and Lucas Lanthier (Cinema Strange, the Deadfly Ensemble) have arrayed their compasses, sextants and GPS devices and set sail for Europe. The “Dirty Weather Project” tour brings these two swashbuckling brigands to the stage for a four-fisted performance; swapping songs, telling tales, and nearly spraining their ill-trained ankles during mostly futile jig-dancing attempts. Guitars, rum-stained knickers, Jolly Roger flags, and a thirst for the sea-tossed horizon prevail! Join Lucas and Frank for a pleasantly ribald, beautifully bawdy, and unusually arranged musical performance…. “

De glade seilere legger til kai i Trondheim fredag 14 august. Dørene på Pias Pirat Café åpner kl 2000 og Hellfire Resident Pirater underholder før, imellom og etter konsertene. Forvent mye deathrock, gothrock, batcave og neofolk fra DJsene denne meget spesielle intime aften i legendenes selskap. Første konsert starter 2100. Konsertene er over før midnatt så det anbefales sterkt å komme tidlig !!!

UPDATE INFO:
Det finnes et opptak av The Dirty Weather Project på You Tube med Lucas i storform - her kan folk få et lite inntrykk av hva vi har i vente..... damn som jeg gleder meg - dette blir sinnsykt stort !!

The Dirty Weather Project på You Tube: http://www.youtube.com/watch?v=Ruia-rh9apU

Ellers er det kommet flere lydklipp i Dirty Weather Projects myspace diskotek.... masse interessant bakgrunnsinfo om DWPs lange og mystiske historie.... tempelridderne er involvert - og normanner invasjonen også !!!

..... igjen skal jeg stresse det faktum at denne konsert er over senest ved midnatt... og Kidz On Fuzz går på scenen kl 2100 - så kom tidligt !!! Dette blir en faen så unik kveld !!!

www.myspace.com/dirtyweatherproject
www.myspace.com/kidzonfuzz
www.myspace.com/thehellfireclubgothindustrial

<em>Soulmachine</em>'s picture

Techno

Selv om det ikke er hovedbandet denne kvelden er Frank the baptist og Cinema strange to av de bandene jeg har mest lyst til å se, men denne kvelden blir det nok ikke Trondheims tur, blir Rockefeller og ser en annen legende, Carl Cox, gleder meg til det også.

Hasj fører til batikk


Frank og Lucas' special pirate brew :)

Frank og Lucas vil spille akustiske og spesielle versjoner av Cinema Strange og Frank The Baptist sanger samt noen ekstra nye numre.... dette blir en helt unik mulighet til å oppleve en annen og mere intim (og privateerifisert) utgave av disse geniale herrers kunst..... Carl Cox blir sikkert bra det også - men batcave juveler av denne type er nok ikke noe man får mulighet til å se hver dag i vårt skogkledde fjell og fjord land.... ;)


<em>Soulmachine</em>'s picture

Da blir det tur på meg og min kjære

Carl Cox bilettene er nå solgt og billetter til Trondheim kjøpt.
Går vel utfra at det går greit å kjøpe billetter i døra, det blir vel ikke utsolgt?

Hasj fører til batikk


Kan fint legge til side billetter :)

Kan fint legge til side billetter til deg jeg Yngve - de ligger nå i døra under navnet ditt.... 2 stk ikke sant ?? Lokalet er lite og intimt... så det kan jo være det blir utsolgt selv om vi ikke helt tror det vil skje....

Kan legge til side billetter til alle som ønsker det - send meg en mail på jim777morrison@yahoo.dk eller ring/sms meg på 47238805 med navn og antall ønskede billetter :)


<em>HYPeRKiNeTiC</em>'s picture

I'm there!

Je kjæm! Og det beste er at kjærringa kjæm den dagen å! :D


<em>Ian</em>'s picture

edit: Jeg kommer ikke...

... min jobb torpederer min sosiale kalender igjen.

Augh! Kunne dere ikke valgt lørdag/natt til søndag i stedet da?
---
Ian aims to please, Or possibly to maim...
He may even let you choose ;)


Var ikke mulig....

Var ikke mulig å få natt til søndag - desverre Ian.... sorry....

...vi samarbeider med the Black Cat i København om å få til en helg... så deler vi på reise-utgiftene.... og BC kunne kun være med på samarbeidet hvis de fikk lørdagen.... så tok vi fredagen for å være flinke og snille og sånn + at vi digger Cinema Strange og Frank The Baptist så vi ville hata å måtte si nei til dette :)

...i tillegg var dette den eneste helga vi kunne få Dirty Weather gutta.... de er booka alle andre helger i September - og de er kun på turne i September.... og etter denne turne drar Lucas på turne med the Deadfly Ensemble.... et band det også hadde vært faen så kult å få booka, men da vi er snart full-booka høsten ut så det går nok ikke i år desverre.... men jeg håper noen andre føler seg nødt til å booke Deadfly - for så kommer jeg løpende !!!


<em>Ian</em>'s picture

Oh well.

Tar det vel for gitt at dette ikke er deres siste arrangement. Får fortsette som før med å dukke opp uanmeldt og uventet:D

---
Ian aims to please, Or possibly to maim...
He may even let you choose ;)


Hehe... ikke vårt siste nei....

Men det kan lett bli siste mulighet for å se the Dirty Weather Project da både Lucas og Frank er veldig opptatte i alle mulige retninger med 1000000 forskjellige prosjekter....


<em>Ian</em>'s picture

Vel..

Det er jo en helt annen sak. Og klarer jeg å bytte vakter, såkommer jeg, men bytting av vakter på jobben har i det siste vært en så og si umulig oppgave.

Ian aims to please, Or possibly to maim...
He may even let you choose ;)


<em>Hocico</em>'s picture

hmm, har lyst, men vet ikke

hmm, har lyst, men vet ikke om jeg får det til. får jeg isåfall sove i en krok på gulvet hos deg ell Jan G?


<em>HYPeRKiNeTiC</em>'s picture

Såååååry!

Jeg har inga leilighet akkurat da. Hehe.. Leier ut leiligheta mi tell NTNU i fem dager, og får 4400 spenn ;D Så jeg bor hos Vegard. Men det er sikkert null problem å skaffe deg overnatting i samma huset. Yngve og Andreas bor etasjen under Vegard, så kan jo høre med dom ;)


<em>Hocico</em>'s picture

Aha

Ja, det hadde jo gått an. Vet ikke om det blir noe av enda da men...


Jeg må dit! Jeg

Jeg må dit! Jeg må!!!!
Hmrf.. jepp.. jeg skal! =D
Ellers så vil jeg få ont i magen.
Det er vel ikke sluttsolgt?

Hm.. finnes det noen billige overnattningsplasser i trondheim?

www.myspace.com/in_suspenso
I'm the king of the circus


det er ikke sluttsolgt=utsolgt :)

Det er hverken utsolgt eller sluttsolgt - vi har mange billetter tilbake - jeg kan godt reservere en billet for deg hvis du vil ? Så ligger den og venter i døren på deg når du kommer.... mange har valgt denne løsning når de kommer langveis fra :)

.....overnattingsplasser burde det finnes mange av.... vandrehjem, pensjonater osv... ellers så kan man alltid sovne på en sofa på etterfest hos snille Trondhjems gotere - mange låner gjerne bort en plass :)

Ett alternativ (blandt flere) er Lade gjestegård som kan ringes på 739 21 855. Denne ligger 10 min med buss fra sentrum :)


Det er fikset *^__^* Og

Det er fikset *^__^*
Og gleder meg som en unge til i morra =D

www.myspace.com/in_suspenso
I'm the king of the circus


<em>Illsynth</em>'s picture

jeg stille også

kaptein! land i sikte!


<em>Ian</em>'s picture

Ta å pass på å ..

promotere litt for halloween da: )

Jeg klarte ikke å få en plakat ferdig til i dag. desverre.
---
Når man er en Bjørn med Bare Liten Forstand, og man ofte Tenker på Ting, så er det ofte at Tingen kjennes mye lurere ut når den er inni deg enn når den kommer ut og andre kan se på den
(Ole Brumm)


Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.