PLOINK pres CARL COX (UK)

14/09/2007 21:00
description:

Tre avdelinger med artister: SkateBård Live, Ost & Kjex Live, DJ Nils Noa, DJ Thomas Urv + mange flere og et massivt lys/laser/AV show

Carl Cox har vært en ledende figur helt siden starten på acid house scenen i England. Han har hele tiden klart å fornye seg og vært en frontfigur på den globale klubbscenen. Han har vært med i flere filmer, spilt alle større klubber og festivaler verden over og driver plateselskapet Intec som har over 50 utgivelser bak seg og flere større undergrundshits.I 2006 headlinet han Coachella festivalen i California på lik linje med Madonna, Massive Attack og Franz Ferdinand. Carl Cox er verdens absolutt mest kjente disc jockey og nå kommer han altså til Norge for første gang!

Dette er den første festen i en serie med Ploink på Rockefeller. Ploink er en technoklubb som siden 1996 har presentert klubbkvelder og større fester på ulike steder i Bergen.

Tidligere har navn som DJ Hell, Richie Hawtin, Surgeon, Steve Stoll, CJ Bolland og utallige andre superhelter innen sjangeren gjestet det populære konseptet.

Bill. kr 375,- + bill.avg. kr. 25,-. 18 år leg.


Stad:
Rockefeller, Oslo
<em>jonis</em>'s picture

Carl Cox! :D

Carl Cox! :D


<em>Disynthegration</em>'s picture

Oi!

Dette fyrer liv i 90-tallsminner fra div. house-parties. Moro!

---------------------------------------------
* I have counted to infinity. Twice *


<em>Karirari</em>'s picture

Et minstekrav for at noe

Et minstekrav for at noe fortjener tittelen "Absolutt mest kjente" noesomhelst, er at jeg har hørt om det :P


Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.