DJ Peter Hook

02/02/2007 21:00
description:

Peter Hook
Peter Hook er som bassist i Joy Division 76-80 og New Order 80- en av de mest tone anngivende musikerne innen moderne musikk! Peter var som bassist tungt involvert i ”revolusjonen” som startet i Manchester i skifte mellom 1970-80. Han spiller bassen på en unik måte, og er på mange måter å oppfatte som ”lead guitar” i bandet. Rytmesansen hans er unik.

Da Peter og resten av New Order slapp ”Blue Monday” i 83 var det omtrent som en musikalsk månelanding! Nok en gang hadde gjengen beveget seg inn i et musikalsk teritorie ingen visste at eksisterte.

Så når en av de mest trendsettende, toneangivende og legendariske personene innen moderne musikk kommer til Cosmo fredag 02. februar er det egentlig bare en ting å gjøre: stikke dit og høre etter!

CC: Kr 100,-
Dresscode: Pent
ID: 25 år


Stad:
Cosmo (Ruseløkkveien 12, Oslo)
<em>Soulmachine</em> sitt bilete

Oisann, verdens nest kuleste

Oisann, verdens nest kuleste bassist, må vel ta en tur.
Hasj fører til batikk


<em>elektronika</em> sitt bilete

Hmmm, lurer på om det er

Hmmm, lurer på om det er det stedet man ikke kommer inn på med sneakers eller boots. Fram med penskoene, trur eg.

-----------------------
Look what I can do!
-----------------------


<em>Soulmachine</em> sitt bilete

Må innrøme at jeg ble litt

Må innrøme at jeg ble litt skremt da jeg så det var i Ruseløkkaveien.
Slipper vel ikke inn på grunn av håret mitt heller, og da kan jeg stå å grine utenfor og prøve å klage meg inn "memen jeg har jo en haug med Joy devision bootlegs", "Hva faen er en joydevision, kom deg vekk jævla blitzerfaen"

Hasj fører til batikk


<em>elektronika</em> sitt bilete

Bodde i Ruseløkkveien i

Bodde i Ruseløkkveien i flere år, og det var trivelig gate det, men akkurat Cosmo(hvis det er det samme som Cosmopolitan) er jeg mer skeptisk til. Har bare vært der en gang, og det var fordi jeg ble lovet gratis drikke. Da det ikke var mer gratis drikke igjen, kjøpte jeg en 0,33 flaske med ringnes øl til 58 spenn.

-----------------------
Look what I can do!
-----------------------


<em>Morgan</em> sitt bilete

Overfladisk

Overfladisk og harry. Wanna-be-frogner-gutter i Boss-dresser som skjekker wanna-be-frogner-jenter, som de prøver å imponere med biler de har på leasing før de tar med offeret hjem på hybelen der alt som finnes er en seng, en TV fra Thorn og en plakat av en blondine som spiser banan.

De gangene jeg har blitt tvunget med dit (selv om det er lenge siden) har DJene spilt musikk som selv klientellet på Danskebåten ville syns var for tannløst å danse til. Det kan jo ha blitt bedre (men jeg tviler).

Tror det er litt sånn at jo mer du ligner på en av utstillingsdukkene til HM i klesvalg og frisyre, jo fortere slipper du inn...


<em>Happiest</em> sitt bilete

Grøss, Cosmo....

Der har jeg vært. Under tvang. To ganger. Det kostet hundre kroner å komme inn, allerede et stort minus, og jeg kjøpte et melkeglass med øl til 62 kroner tror jeg det var. Da ble jeg enda surere. Det som var litt rart, og skrekkelig kjedelig, var at klientellet besto av 90% bimboaktige damer i paljetter av ymse slag. Noen i gjengen min mente da å ha lest i Se&Rør eller Dagblabla eller hva det var, at Cosmo var et in-sted der rike aksjemeglere etc gikk for å sjekke. Det hadde tydeligvis flere lest, men aksjemeglerne hadde visst fløyet.

Kan ikke kule mannen spille et ANNET STED?? Argh.

Happiest Girl I ever knew, why do you smile the smile you do...?


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.