Red 7 og Megarobot spiller julen inn!

22/12/2006 21:00

med DJ Burlesk! (www.black-alert.com)

DOLBY
Rådhusgt. 1
Tønsberg, 3126
Cost: 50 NOK

<em>greger</em> sitt bilete

Til Tønsberg

Dette er jo nesten grunn til å dra tidlig hjem til Tønsberg i jula. Nå fikk jeg i hvert fall noe å tenke på. :-)

"Never fear, I is here!"


<em>Martepus</em> sitt bilete

Bare nesten

Drøyer tønsbergtur lengst mulig:-I


<em>greger</em> sitt bilete

Ja

Ja, det er som regel det lureste det. Jeg pleier også gjøre det. Men om jeg skulle finne på å forville meg nedover tidligere, så er det i hvert fall noe som skjer. :-)

"Never fear, I is here!"


<em>Catgirl</em> sitt bilete

Vestfoldsangst...

Jasså..er det flere som ikke helt frivillig beveger seg fra Oslo til Vestfolds idylliske småbyer?

Medfølelse fra "Hortenspiken"

"Boys can be so dumb some times" - Tori Amos


<em>Karirari</em> sitt bilete

Sutrepaver. Prøv å måtte

Sutrepaver. Prøv å måtte betale i dyre dommer og fly 1,5 timer for å komme hjem, og så kjøre i en time, evt vente på en buss som ikke går etter kl 21 om kvelden, da hadde dere satt pris på hjemstedet deres, tenker jeg!

Fine Strand! *klappe på*


<em>greger</em> sitt bilete

Vi klager jo ikke over at

Vi klager jo ikke over at det er vanskelig å komme seg hjem. Mer at vi bare ikke vil hjem. Eller.. "hjem". Jeg bor jo ikke i Vestfold lenger. Oslo er hjem nå. Jepp jepp.
Hadde det vært vanskeligere å komme seg hjem, så hadde jeg jo bare dratt enda sjeldnere. Og da hadde jeg ikke hatt like dårlig samvittighet for at jeg besøker mor og far. Nemlig.

--
"Never fear, I is here!"


<em>Karirari</em> sitt bilete

Se, det er jo poenget. Hadde

Se, det er jo poenget. Hadde det vært vanskeligere å komme seg dit, hadde dere dratt sjeldnere, og satt mer pris på det når dere var der. Siden det er rett rundt svingen, er det ikke like storveis å dra hjem.

Jeg gleder meg som en unge til jul hjemme :D


<em>Ian</em> sitt bilete

Litt fjas og tankedumping. Posten kan vel godt ignoreres.

Ett menneskes mentalitet vil altid medføre tankegangen "Mitt myggstikk er mye værre enn ditt vepsestikk.. For mitt myggstikk er vondt for meg!"
Eller oversatt til denne situasjonen: "Din lange, ukomfortable og dyre reisevei er ikke så ille for meg som min kortere, billigere og mer komfortable resevei siden jeg ikke behøver å reise din vei, kun min vei, så dermed vil min vei være værre for meg enn din vei siden jeg ikke reiser din vei..." Eller noe sånnt.

Ah.. Jeg er velsignet med en hjerne som tenker for meget, filsosoferer litt mer, og som regel ender opp på helt feil svar... Jeg lever glad og lykkelig i min egen versjon av virkeligheten og trives med den.

"Ian has a mind that ticks like a clock and, like a clock, it regularly goes cuckoo."
- www.melsom.be -


<em>Karirari</em> sitt bilete

Oppoverbakke begge veiene! I

Oppoverbakke begge veiene! I snø til haka!


<em>TV Noise</em> sitt bilete

Vi som har Oslo som forstad

Vi som har Oslo som forstad har altså flere fordeler med andre ord.

Why do birds suddenly appear ?


<em>greger</em> sitt bilete

Det vil jeg påstå. Jeg

Det vil jeg påstå.
Jeg skulle virkelig ønske at jeg bodde i samme by som familien. Så lenge det var her i Oslo. Trives for godt her. Men det kan jo være fordi jeg ikke er vokst opp her. Men bare tilflyttet for noen år siden.
Dog fant jeg et helt annet liv etter at jeg kom hit, fremfor det jeg følte jeg kunne ha nede i den eldste byen i landet.

--
"Never fear, I is here!"


<em>jonis</em> sitt bilete

"Byer i Norge Det er

"Byer i Norge

Det er usikkert hvilken by som er Norges eldste, men lenge ble Tønsberg regnet som landets eldste. Nyere arkeologiske utgravinger tyder på at Kaupang er Norges første bybebyggelse, og at Trondheim er Norges eldste by som fremdeles eksisterer."

http://no.wikipedia.org/wiki/By

Sånn bare for å være pedantisk altså ;)


<em>Karirari</em> sitt bilete

Vel, i og med at jeg gleder

Vel, i og med at jeg gleder meg til å dra hjem til jul, mens flere andre her synes å se på det som en slags kjip plikt, så vil jeg nesten egentlig si det motsatte.

Men jeg savner dem masse resten av året da. Kvæfjord ligger fint der det ligger, jeg bor utmerket fint her, men det kunne godt vært litt kortere mellom! Teite Nordland, Trøndelag, og resten av ruklet som ligger mellom meg og hjemme...


<em>Catgirl</em> sitt bilete

Ville ha gledet meg...

Dersom jeg følte det var noe å komme hjem til. Det er en grunn til at jeg heller har feiret alternativ jul i Oslo med venner de siste årene enn å dra hjem og feire med familien. Det har rett og slett ikke vært så hyggelig. Det er kun en person i Horten jeg har kontakt med også. Resten frafalt som venner før jeg flyttet.

Jul for meg er god mat og tegnefilm. Så det er det jeg har hatt hos meg de siste årene. Og dersom Misu ikke er kommet hjem til den 22. Så blir jeg i Oslo og venter på han. Og spiser god mat og ser tegnefilm.

"Boys can be so dumb some times" - Tori Amos


<em>Karirari</em> sitt bilete

Da ville det vært det samme

Da ville det vært det samme hvor de bodde. Teitingene, som gjør deg ikkeglad. Jeg roper på misu hver dag når jeg kommer hjem. Teite pus, som ikke legger igjen beskjed når han drar på tur...

Men NRK har begynt å sende den østeuropeiske ulven og geitekillingene-balletten igjen, det gjorde rett og slett min jul i fjor :)


<em>nymfen</em> sitt bilete

hvis bare SVT kunne begynt

hvis bare SVT kunne begynt å sende den andre balletten med alle dyrene som ser så britiske ut (men den er det kanskje bare jeg som husker..), så ville jeg nesten godtatt at det ikke er snø. nesten.

jeg skal også hjem til jul! helt til majorstuen!:)

C:\DOS
C:\DOS\run
run\DOS\run!


<em>Karirari</em> sitt bilete

Høres...vagt kjent ut.

Høres...vagt kjent ut. Veldig vagt. Helt utrolig vagt. imdb?


<em>nymfen</em> sitt bilete

jeg tror dessverre ikke "den

jeg tror dessverre ikke "den derre balletten med dyrene som ser så britiske ut" ville ha ønsket søkeresultat. men vi skal iallfall se nøtteknekkeren bittelille julaften, det blir bra. ehm, denne tråden handler ikke om ballett ida. jeg vil ikke bli kjeftet på mer;`(

C:\DOS
C:\DOS\run
run\DOS\run!


<em>Martepus</em> sitt bilete

Tror jeg har blitt

Tror jeg har blitt misforstått her...
Jeg har fin familie, det er koselig å komme hjem og blablabla, men TØNSBERG?? Shit City. Utrolig irriterende by faktisk.


<em>Karirari</em> sitt bilete

Tror kontrasten mellom oslo

Tror kontrasten mellom oslo og bitteliten bygd i nordnorge er noe av det som gjør det aller best å komme hjem - plutselig kan jeg se flere kilometer uten noe i veien, det er utrolig behagelig å få hvilt øynene på den måten :) Og det er masse natur man kan, uhm, se på ut stuevinduet :P Og akebakke i hagen, og snømannbygging foran huset, grave snøhuler... jeg syns faktisk det er gøy å måke oppkjørselen når jeg er hjemme! :P


<em>nymfen</em> sitt bilete

jeg som synes tønsberg er

jeg som synes tønsberg er så koselig! eller, nøtterøy er koselig. og det er sikkert mest fordi jeg forbinder det med barndom og besteforeldre og dermed har et litt melankolsk forhold til det hele. tønsberg er togstasjon med kronespillautomat og fotoboks, og turer til farmandsstredet. det er kanskje bare jeg som har et positivt inntrykk av dette:) i senere tid har jeg fått med meg at tønsberg også er narkiser og bråk, men det så jeg aldri noe til:)

C:\DOS
C:\DOS\run
run\DOS\run!


<em>Martepus</em> sitt bilete

Nøtterøy er fremdeles

Nøtterøy er fremdeles ganske koselig da, om man ser bort i fra Carl Ivar og andre som flytter ned til nøtterØØ for å leke bitter pensjonist.


<em>teska</em> sitt bilete

småby...

Jeg har gjort en sport av å finne nye byer for juleshopping hvert år. Det er nemlig slik at jeg blir utrolig nedstemt og stressa av å prøve å finne julegaver i Oslo (eller Bodø). Så langt har jeg testet Strømstad, København, Trondheim, Fredrikstad og Kongsberg.
Konklusjon:
Fremmede småbyer er best for julegaver. Der kommer mann over mye rart. Alle byer er bedre enn hjembyene!
Så nå tenker jeg at Tønsberg kvalifiserer som fremmed småby, og med tanke på juleunderholdningen på Dolby burde saken være biff, men jeg lot moren min spandere flybilletter hjem,(my mother is a bit of a bully...) og må reise nordover allerede 18!

Sukk


Hva med å prøve Otta i

Hva med å prøve Otta i år.
Otta i gudbrandsdalen er en (bitteliten) by, de har sikkert mye fint http://nn.wikipedia.org/wiki/Otta :-)


<em>teska</em> sitt bilete

ah...

vel, fine tingen med fex københavn er at det ikke koster masse å komme seg dit og en kan bo billig. På den måten kan en faktisk ha noen hundrelapper igjen å bruke opp på gaver! Småby er litt dyrere, men gjør opp for det med mere julestemning. Setter man opp samme ligning med bittesmå byer ender det med å koste mer enn det smaker,til tross for ekstrem julestemning. Selvfølgelig er butikk/galleri mengde i gitt tettsted medregnet faktor.

Den avgjørende faktoren er alikevel : en GOD unnskyldning.
La oss inse at det er vel dekadent å reise ut i verden BARE for å bruke opp luselønna/studielånet på andre mennesker. Nei, man må ha en venn å besøke, eller utstillingsåpning å overvare. Jeg gikk jo glipp av red 7 på elektrostat, så unskyldningen for Tønsbergtur hadde vært VELDIG god.

Jeg håper at overnevnte argumenter tilstrekkelig unskylder mitt høflige, men bestemte nei til Otta inntil videre.

Takk for et ellers utmerket forslag.


<em>zandra</em> sitt bilete

Bilder! =) Bilder? Greger,

Bilder! =)
Bilder? Greger, kom igjen...

generated by sloganizer.net


<em>greger</em> sitt bilete

Beklager

Beklager, men jeg var ikke der. :(
Orket ikke dra til Tønsberg før jeg absolutt måtte. Så tok siste toget fra Oslo lørdag kveld.

--
"Never fear, I is here!"


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.