Frost (Aggie Peterson & Per Martinsen) - Konsert på BLÅ

24/11/2006 21:00
24/11/2006 23:59

Frost er nå en herr/fru-duo, bestående av femme digitale Aggie Peterson og techno blipster Per Martinsen (aka Mental Overdrive, Illlumination mm). De har lenge vært i tenkeboksen (studio) og de har vært mye rundt og reist og spilt, siden sist. Nå er det nye Frost- albumet ganske så ferdig...kanskje har vi en release på nyåeret?
Denne gang byr de på mer dansbare låter, fortsatt strengt elektronisk, fortsatt flytende og fortsatt sjarmerende. Den første singelen "Sleepwalker" ble av britiske iDJ skamrost og beskrevet som "quite possibly the finest track of its ilk since Annie's 'Greatest Hit' " etterfulgt av 5/5 stjerner. Singelen "One Hundred Years" har blitt en liten MySpace-hit, og FrostWorld får stadig e-mail av folk som ber på sine knær om at den snart må gis ut!

Frost spilte for en fullsatt Storsal under By:Larm, og har nettopp gjort en mini-turné i Kina, England og Japan. Nå gleder Aggie og Per seg til å treffe gamle og nye venner på Blå. Etter konserten tar Shari Vari over og holder glad og dansbar klubb, så her er det bare å ta på gode sko og sette av hele kvelden på Blå.

Fredag 24. november, Blå.
CC: 120,- (70,- for medlemer)
Konsertstart ca. kl. 2200

www.frostworld.no
www.myspace.com/frostnorway
www.blx.no

Frost

der hadde det sannelig vært gøy å være.. men men


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.