Crüxshadows

25/11/2006 21:00
description:

Shadowland Productions presenterer:
CRüXSHADOWS (US)

Dette gothic/synthpop-bandet kommer fra Florida og nyter en enorm
popularitet innen sjangeren. Helt siden 1992 har de utviklet sin egen stil
basert rundt elektrisk fiolin, gitar og synth. De er noen racere til å
turnere og har tidligere spilt med størrelser som Björk, Sisters Of Mercy,
Apotygma Berzerk og The Cure.

Bill. kr. 180,- + bill.avg. kr. 20,-. 18 år leg.


Stad:
John Dee
<em>Karirari</em> sitt bilete

vokalisten lukter

vokalisten lukter pepperkake.


<em>irma vep</em> sitt bilete

Kake!

Pepperkakemann!

"Unpredictable like the sun. And the rainfall"


<em>Soulmachine</em> sitt bilete

Ser ut til at de har fått

Ser ut til at de har fått sitt store gjenombrudd. Første singelen fra nye skiva, Sophia, gikk in på 1.plass på dancebillborad lista og 7.plass på offesielle billboard lista, dette var høyere en bla. en Beyonce.

Smeller inn noen gamle videoer når jeg først er i gang

winterborn
http://www.youtube.com/watch?v=SVNjx4k8mWk

Deceptios
http://www.youtube.com/watch?v=w0ulyCyAwxg

Marilyn, my Bitterness
http://www.youtube.com/watch?v=BkahM8_2gaI

Hasj fører til batikk


<em>elektronika</em> sitt bilete

Jeg kommer

Jeg kommer aldrialdrialdrialdri til å forstå hvordan Cruxshadows har blitt så populære. Synes de var bittelitt spennende første gangen jeg så dem live, men etter det synes jeg alle utgivelsene og det jeg har sett til dem er plagsomt og skjærer i sjelen. Jeg lot jo nesten vær å kjøpe Neil Gaiman-tributen bare fordi den var utgitt på Dancing Ferret. Såååååå mye hater jeg Cruxshadows. Haaaaaaat!

Så når dere andre er på konsert, skal jeg feire at jeg har blitt en gammel grinebiter.Hurra for tre-null!

---

Fantasy night delivery service by Santa


<em>batcheeba</em> sitt bilete

Cruxshadows. Jeg var

Cruxshadows.
Jeg var bandansvarlig for de når vi booket de i Bergen for en tid tilbake.
Jeg har jobbet med ganske mange band opp i gjennom, og Cruxshadows er det mest forferdelige bandet av de alle.
Selvhøytidelig, oppblåst, sur, vanskelig, utakknemmelig og rett og slett ufordragelig. Rogue var i mangel av bedre ord: en kuk.
Ikke noe i verden hadde fått meg til å gå på konsert med de igjen.
De var rett og slett overflødige live.
De skal spille i Bergen, og da skal jeg kose meg hjemme med viten om at jeg ikke går glipp av annet enn en kveld med grimaser.

"Jeg er kokett for faen"
WIELD IT WISELY, AND WIELD IT RUTHLESSLY


<em>Nikko</em> sitt bilete

Hyggelig lysmann, koselig

Hyggelig lysmann, koselig gitarist, idiotisk og selvgod vokalist. Har ikke møtt ett eneste menneske i mitt liv med større nykker enn den oppblåste, oppskrytte tosken Rogue.
Og da har jeg ikke begynt å si noe om hvor kjedelig jeg synes musikken er.
Men for all del, det er min smak. Enjoy!
---
Tattooed, pierced, cut, dressed, evolved and walking on my hind legs.


<em>Soulmachine</em> sitt bilete

Jeg hadde en helt annen

Jeg hadde en helt annen opplevelse av Rogue, var særs hyggelig spanderte øl og tok seg tid til å snakke og faktisk LYTTE til det man hadde å si.

Men angående musikken så er jeg litt på linje med Ida, ikke det at jeg hater dem, er bare intetsigende. Husker jeg likte dem litt for ca 10år siden, men plukker aldri frem skivene lenger. Men det er jo litt fjortismusikk og jeg og Ida har blitt eldre og kanskje litt klokere. Uansett regner jeg med at jeg skal på konserten.

Hasj fører til batikk


<em>Mallpunk</em> sitt bilete

Jeg hadde også en helt

Jeg hadde også en helt annen oppfatning av Rogue da de spilte i Bergen. Jeg ruslet litt rundt i sentrum med ham og Rachel for litt shopping på formiddagen før konserten, og snakket med dem en god stund. Begge to var hyggelige og verken arrogante eller oppblåste, slik jeg opplevde det.

Nå skal det nevnes at da de kom til Bergen kvelden før hadde de tilbrakt 12 timer på båten i ganske guffent vær og både Rogue og Rachel hadde vært skikkelig sjøsjuke underveis. Jeg vet med meg selv at jeg ikke er på mitt mest hyggelige og forekommende i slike situasjoner. Så selv om enkelte av arrangørene hadde en dårlig opplevelse med dem, trenger det ikke å bety at det er slik de er mesteparten av tiden.

Musikken er for min del ikke midt i blinken. Men mange publikummere i Bergen liker dem godt, og vi har fått flere forespørsler fra folk om vi ikke kan ha dem igjen. Og det ser jeg ingen problemer med :)


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Jeg snakket aldri med bandet

Jeg snakket aldri med bandet da de spilte i Oslo første gang, men på scenen framsto de som nesten selvutslettende sympatiske. De ga jernet selv om det nesten ikke var noen der for å høre på dem (dette var konserten før de spilte på Gotham, slik at gotherne ikke fikk vite at Krøxerne var et gothband og det var tre - 3- gothere i publikum). Nuvel, jeg har ofte tenkt på hvordan det må være å være på lavbudsjettsturné og måtte treffe en endeløs strøm av folk man må være kjempekompis med. Jeg tror jeg er glad jeg aldri spilte i band, jeg hadde endt opp bak murene for øksemord.

"The love of someone who does not cause difficulties is of long duration. To have a relationship with a friend who is shy and timid is pleasurable; but friends who have continuous needs and demands are unbearable."
- Abu Bakr Muhammad ibn Ahmad ibn Dawud


Syntes mesteparten av bandet

Syntes mesteparten av bandet var veldig hyggelig.. Konserten på Dominion var bra den, selv om en del metaldudes ga meget sterkt uttrykk for at de hatet den.. Crüxshadows får nå bare stå på, fint at de kjører sin stil. Jeg stikker nok innom på Hulen den 22., med mindre jeg har innlevering akkurat da...


<em>Cec</em> sitt bilete

glede seg!

Kommer til køben også den 20 november!


<em>Cec</em> sitt bilete

Crüxshadows konsert - WOW

Oki, noe blandet smak her i leiren, men konserten med Crüxshadows i Køben i går var rett og slett fantastisk. Rogue var hverken usympatisk eller luktet vondt :-) Han vandret rundt i publikum, sang mange nye låter, og stemningen var perfekt. Men.- forbandet Dezeption -herregud. Jeg tror det er en grunn til at man ikke hører om dansk synth. Vokalisten hadde lyse jeans, turtleneck og vit dressjakke. Han insisterte på at ubevisst ta seg i you-know-where hele konserten. Lenge siden jeg lo så fælt. Uansett: Gå på konserten!


<em>deZeption</em> sitt bilete

Hehe... min you-know-where???

Hejsa...!

Synes du, jeg tog mig i min you-know-who hele tiden? Hehe... Tænk, at du lagde mærke til det! Faktisk var det mit bælte - min you-know-who sidder længere nede... ;-D

Tjah, vi går i andre farver end sort - hvidt, lyseblåt og lilla... ;-)

Nej, der er ikke mange danske synthbands... og faktisk endnu færre i lyst tøj! ;-D

Jeg talte med et par medlemmer fra Crüxshadows. Ikke Rogue, men Rachel og Pyro (en roadie) - de var begge utrolig sympatiske! Håber, I har haft en god koncert med dem i Norge! ;-D

De bedste hilsner
Claus / deZeption


<em>Soulmachine</em> sitt bilete

Har heller ikke skjønt helt

Har heller ikke skjønt helt at det er så mange med mørk stil blant synthere? Synthpop og newromantic er ikke mørkt. Men blant EBMfansen har det har jo vært en ting å kle seg millitant, men jeg ser forøvrig ikke på den millitante stilen som mørk. Men jeg er kanskje feil person til å utale meg om synthmiljøet, er vel noen som kan opplyse litt mere.

Men du får ta deg en tur på et psytrance arrangement så ser du folk med mye mere farger.

Forøvrig er det et dansk (glad)synthband jeg er meget glad i nemlig Future 3. Men har jo vært noen band med utopstegn bak seg som f.eks Birmingham 6 og Leæther strip. Men noe av det morsomste jeg husker fra da jeg bodde i Danmark var å gå på fylla med Red Warzawa, det var en livat og gal gjeng.

Også Saturnus da, ahhhhhh genialitet!

Hasj fører til batikk


<em>deZeption</em> sitt bilete

Hej...!Næh... "mørk" er

Hej...!

Undskyld! Jeg må vel hellere forklare mig: "Mørk" er vel også forkert sagt af mig. Undskyld igen!

Synthpoppen er ikke mørk - men goth-stilen er vel i mine øjne lidt mørk. Vi har et lyst sind og det afspejler sig i vores tøj. Det ER jo lidt af en kontrast at spille "lyst" synthpop til en goth-koncert...

Da den danske synth-scene er så lille, så er vi (et lille-bitte, nystartet dansk synthband) tvunget til at spille for mennesker, der har set 1.000-vis af koncerter og er mere goth- end synthpop-minded...

Future 3 er fantastiske! Birmingham 6 ligeså! Har du hørt danske Neotek (www.neotek.dk)? Én af B6's medlemmer spiller med i det band.

Tak for din kommentar! ;-)
Claus / deZeption


<em>Gird_09</em> sitt bilete

it's just soooooooo dark and glooomy!

Nå er jeg blant dem som blir litt brydd av begreper som mørk og dyster, når man skal beskrive musikk. Det blir så skrullete. Litt som da man mobbet greven med å ha det godt når han har det vondt.
Er ikke meningen å flisespikke eller angripe eller sippe eller noe sånn, men jeg tror det er litt tullete å gå rundt å være så mørk og dyster hele tiden. (Uten at jeg jeg mener at dere gjør det.)
Jeg kler meg bare i sort, og da mener jeg bare i sort. Folk synes visstnok jeg ser skummel ut og jeg liker ting andre ser på som mørkt. Men det er jo ikke "mørket" som tiltrekker meg. Det er livet og vitaliteten.
Mørkt og dystert, det er popmusikk det. Totalt uten følelser og helt stivt og kaldt. Bra goth og industri, det er koselig og varmt. Litt som å få en klem av sin mor når man er tre år gammel og lei seg. Er ikke noe mørkt det.
Man skal være rimelig skrudd i toppen om man hører på musikk for å føle seg nede lissom. Oh this is soo dark, I feel so bad right now. I love it!

___________
Wielder of a rattan cane.


<em>deZeption</em> sitt bilete

Hej...! Fantastisk godt

Hej...!

Fantastisk godt skrevet! Lige mine ord! Tak! ;-D

Hilsen
Claus / deZeption


<em>Soulmachine</em> sitt bilete

Kjenner ikke til Neotek, men

Kjenner ikke til Neotek, men står på lista mi nu over ting jeg skal sjekke nærmere ut.

Hasj fører til batikk


<em>Larsebass</em> sitt bilete

Danske alle sammen

Sloppy Wrenchbody, Psychopomps, The Overlords, Vanity, Portland, Klute

"Tingene er ikke, hvad man tror de er - det tror man jo for resten ikke."
Piet Hein


<em>Mallpunk</em> sitt bilete

Konserten i Bergen var meget

Konserten i Bergen var meget bra. Til tross for at det var knappe 50 mennesker i lokalet (slik blir det gjerne midt i uka midt i eksamenssesongen dagen før en Maiden-konsert) ga de bånn pinne fra begynnelse til slutt. Som nevnt lenger oppe har jeg aldri vært superfan av musikken på plate, men som liveband er de storartet.


ja, helt enig! Konserten var

ja, helt enig! Konserten var kul.. merket at noen av låtene var temmelig kjedelige, men når bandet klarer å kommunisere så godt med publikum blir likevel konserten skikkelig bra.. Var litt skummelt når vokalisten plutselig dukket opp rett foran meg og jeg ikke så en dritt pga all røyken og spottene.. :P


<em>optimusprime</em> sitt bilete

Men kan noen forklare meg

Men kan noen forklare meg hva greia med gardintrappa var? Syns det var så himmelropende patetisk at jeg selvfølgelig måtte bort å prøve å velte den med vokalisten på...

I am Lucy Liu! Give me your spines!


<em>Karirari</em> sitt bilete

Jeg var ikke der, men jeg

Jeg var ikke der, men jeg kan gjette på at han kanskje forsøkte å komplettere palmeillusjonen?


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.