Carnivora slippfest/konsert på Maiden 12 okt.

12/10/2006 20:00

Denne torsdagen vies en fet konsertsopplevelse i anledning slipp av Carnivora's nye album. Liker du tung, hard og melodiøs metal med klassisk 80-talls gitarhelt attitude, så er Maiden stedet for deg i kveld.Konserten er gratis:)

CARNIVORA er et relativt nytt band i manges øyne, til tross for at de har eksistert siden 1999. Bandets platedebut "JUDAS" mottok gode kritikker både i Norge og rundt om i verden. Bandet har imidlertid gjennomgått en ansiktsløftning siden den gang.

CARNIVORA´s grunnlegger Tore Moren, kjent også fra en rekke andre store norske metal-band, samt bassist Bjarne Torud er de eneste gjenværende medlemmene fra den gangen. Nye ansikter i gjengen er Truls Haugen - trommer, Rune Torgeresen - gitar, og Eirik Barsleth - vokal. Bandet er verdt å sjekke ut hvis du er lei av skotuppshow og innadvendte egotrippere.CarnivoraCarnivoraCarnivoraCarnivora

<em>Soulmachine</em> sitt bilete

At bandet har fått en

At bandet har fått en ansiktsløfting håper jeg innderlig, for første skiva var fæl. Men med litt nye medlemmer låter det kanskje bedre.

Hasj fører til batikk


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.