White Lord Jesus på John Dee

24/03/2006 21:00
25/03/2006 03:00
description:

Den "hemmelige" konserten vår med Apoptygma Berzerk på tirsdag ser dessverre ut til å bli avlyst, da Rock Bottom i litt for stor grad har levd opp til navnet sitt. Derfor håper vi at ekstra mange tar turen til John Dee på fredag, 24. mars. Det blir vår første konsert i Oslo siden slippfesten på Cafe Mono (der vi satte publikumsrekord på en mandag), og vår tredje totalt siden vi kom tilbake som pop-skrømt. Det blir masse nye låter (seks-syv stykker!), og full konsert med multimedia-innslag, etc. I tillegg er det selvsagt full klubbkveld på kjent og kjært vis i regi av Gotham Nights. Vi har ellers fått gledelig mange gode anmeldelser og tilbakemeldinger siden sist. Sjekk gjerne ut www.whitelordjesus.com for detaljer.

Tidenes overskrift ?

Vel, i hvert fall en av dem. WLJ er nemlig på forsiden av Startsiden.no med den nokså fantastiske ingressen: "Elsker i opphisselse over oppmerksomhet" (!). Eat your heart out, Mira Craig!

Hele saken kan dere lese her: http://www.nesteklikk.no/20060321/88237.html. Og husk nå konserten i morgen kveld da! Tror det blir grisefett!


Lys framtid for gothere

Startsiden.no har tydeligvis fått goth på tann, og har på nok en goth-relatert sak i dag, der de trøster foreldre som er redd for at deres svartkledde tenåringsbarn går en mørk framtid i møte.

Tvert i mot burde foreldre feire den dagen tenåringssønnen eller datteren farger håret sitt svart. For gothungdom klarer seg som regel svært godt i sitt voksne liv, med gode jobber, fast inntekt og barn, ifølge en undersøkelse gjort av Universitetet i Sussex.

"Britisk studie viser at gothungdom er forfinede og sensitive, og at de gjerne ender opp som lege, arkitekt eller advokat", lyder konklusjonen.

Ante man det ikke.

Hele saken er her: http://www.nesteklikk.no/20060323/88491.html


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Det er vel en dårlig bevart

Det er vel en dårlig bevart hemmelighet at goth er en subkultur tilpasset de ressurssterke? Særlig siden så mye av kulturen handler om forbruk.

--------------

"Vampires are make-believe, like elves, gremlins, and eskimos."

- Homer Simpson


<em>Mallpunk</em> sitt bilete

Jeg har en utmerket artikkel

Jeg har en utmerket artikkel i en tysk bok (som jeg lånte bort til noen for lenge siden, tro om jeg fikk den tilbake?) som jeg har fått tillatelse til å oversette og publisere på norsk. Det har jeg tenkt å gjøre Når Jeg Får Tid (tm).

Forfatteren skriver en del om opphavet og "motivasjonen" til goth-miljøet, og kommer fram til at goth-miljøet stort sett er satt sammen av middelklasseungdom som ikke identifiserer seg med arbeiderklassens pønk. Goth er en greie for folk som har nok ressurser men likevel har sitt å si om at samfunnet er forjævlig. (skamløst forenklet, selvsagt)


<em>Oberkorn</em> sitt bilete

Jeg stusser

Jeg stusser på konklusjonen: "En britisk undersøkelse slår fast at det er stor sannsynlighet for at gothungdommer ender opp som leger, advokater eller arkitekter."

Gothere som ender opp som advokater? Trodde det var omvendt, jeg...

Death is everywhere
There are flies on the windscreen
For a start


<em>henrik</em> sitt bilete

*flire*

*flire*


<em>Electro</em> sitt bilete

:-D

::Electro::


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.