Ping

23/01/2006 20:00
23/01/2006 23:00
description:

clubmono.no skriver

Det er sagt at Ping spiller en slags prog-electro-punkjazz-miks, som om Frank Zappa og Stereolab skulle kollidert i et studio.

THE CASTLE MASSACRE:
Ping er nå aktuelle med sin tredje utgivelse ”The Castle Massacre”. Musikken er komponert, arrangert og produsert i eget studio. Ping har videreutviklet det musikalske uttrykket fra sine tidligere utgivelser ”It’s a Picnic” (2000) og Split-Ep’en Ping & No Life Orchestra (2004).

The Castle Massacre er tilgjengelig i Norge gjennom Tuba Records fra januar 2006. Internasjonalt distribueres albumet av anerkjente QDK-Media/Normal Records - i første omgang med hovedvekt på Europa og USA. I tillegg til CD finnes plata i et eksklusivt 12” gatefold vinylformat. Coveret er laget av billedkunstner Christer Karlstad, og Martin Kvamme har stått for design.

PING:
Ping har eksistert siden 1999 og holder nå til i Oslo. Foruten de tre nevnte utgivelser har Ping levert musikk til flere kortfilmer, spillefilm, samt reklame for TV og kino.

LIVE:
Spilleglede og energi kjennetegner Pings konsertopptredener. Låtenes uttrykk forsterkes fra scenen gjennom lekenhet og et mer rocka uttrykk.
Ping kan oppleves live under By:Larm 2006.

CC: gratis

Mer info hos Mono.

Stad:
Mono, Oslo
<em>Tollef</em> sitt bilete

Ai ai

Vannvittig mange obligatoriske konserter i tida framover. Ping er så urimelig kult live at det ikke går an å gå glipp av.


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.