Hendingar

« torsdag november 23, 2006 »
tor
Start: 23/11/2006 10:01
description:

Kjettersk Kjeller ser liten grunn til å kutte ut vårt samarbeid med Humanist forlag. Særlig ikke nå som vår egen residerende Crowley- og Antikrist-ekspert Jan Ingar Thon gir ut bok på forlaget. Det må vi jo feire!

Thon, eller MC Lazio som vi kjellermenneskene kaller ham, har nemlig nettopp gjort ferdig boken Varulver - Blodtørstige menneskedyr og hårete filmhelter. På denne Kjetterske Kjelleren skal vi derfor hyle litt mot månen.

La en ting være klart: Varulver er onde - djeveldyrkere, kannibaler og lystmordere! Eller er de ulykkelige ofre for sine tragiske skjebner, som i fullmånens skinn tvinges inn i ulveham? Kanskje er de menn og kvinner lyst i bann av kirken eller hårete newage-krigere som kjemper for Gaia? De er alt dette! Varulven har vært en del av vår kulturistorie i 30 000 år og har figurerert i alt fra steinaldermenneskenes hulemalerier til skrekkfilmer og rollespill.


Stad:
Posto
Start: 23/11/2006 20:00
description:

Hello Titty! startet opp som et dj-kollektiv bestående av jenter med sansen for musikk litt utenom det vanlige. De holdt til på Kraftverk til det ble lagt ned, og nå gjenoppstår kollektivet på Maiden en torsdag i måneden. På Hello Titty! spilles pop, rock, synth, crossover, metall, blipp blopp og annet moro. 23. november er første gang og da vil DJ Dibs, DivaBolica og elektronika snurre sine plater for deg.

NB! Vi spiller fra 20.00 til 01.00

http://www.myspace.com/hellotittydj
http://www.clubmaiden.no

p.s. dette blir også en sjanse til å skåle med elektronika som begynner


Stad:
Maiden
Syndicate content