Human League på Romo Night

00/00/

En av 80-tallets store popband, Human League, skal spille på Romo Night. De fleste husker vel klassikere som "Don't you want me". Bandet prøvde seg på et comeback for et par år siden med plata "Secrets". Den går ikke inn i verdenshistorien som mest spennende plate, men det betyr ikke at det ikke ville være moro å se dem live.

Billetter selges fra 20. februar

<em>monoton</em> sitt bilete

Øy!

Secrets er suveren! Og veldig spennende!


Secrets er ganske kul, men ka

Secrets er ganske kul, men kan IMHO ikke måle seg med de gamle højdare som Dare og Hysteria.

Jeg setter straks kursen mot Gøteborg. Gleder meg som en gris til i kveld! :-D


De gamle

...og nei, min subject viser ikke til folk som har trådd inn i pensjonistenes rekker. Snarere vil jeg hylle HL's 2 første plater (bedre kjent som "Reproduction" og "Travelogue") for stunder av genialitet!

Dette er litt off topic, men følgende oppslag vil kanskje glede noen;

http://www.forskning.no/Artikler/2003/oktober/1065086603.45


Tja...

...dette har man visst lenge. Hvis det hadde stemt at man blir feit av å drikke øl ville jeg veid *minst* 30 (forsiktig anslag) kilo mer enn jeg gjør. Referansen min er i min egen avatar hvor jeg i løpet av halvannen dag gikk gjennom den bedre part av to kasser Ringnes. Takk til Hulen for EKSTREMT bra band-øl! På bildet veide jeg 65 kilo, mens jeg nå veier 80, og det har ingenting med øl og gjøre.


<em>Mallpunk</em> sitt bilete

Syntes det var noe kjent med

Syntes det var noe kjent med det bildet der.. det dukker stadig opp bilder jeg har tatt i folks avatarer rundt på forskjellige nettsteder.

Mest forstyrrende er det i grunn når jeg ikke aner hvem personen er, og ikke husker at jeg har tatt bildet, bare aner at jeg har sett det før et sted. Men Cthulberg innsmurt i latex sitter til og med i mitt hullete minne.


Jeg tok sjansen

på at vedkommende som hadde tatt bildet dreit i copytight og annet slikt. Jeg husker mindre enn deg fra den kvelden der antagelig :)


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.