En spennende dag

Idag har jeg vært på besøk i den amerikanske ambassaden. Jeg skulle bruke biblioteket deres en liten stund, men det var det neimen ikke lett å komme inn i. For å det hele tatt få tilgang måtte jeg avtale tid og sende fødselsnummer. Da jeg kom fram måtte jeg stå i kø, så fortelle en skummel vakt hva jeg skulle der, vise leg som vakten tok og la dem ransake sekken min. Etterpå måtte jeg stå med armene ut mens de veivet en pipende dings rundt meg(sikkert en metalldetektor). Så måtte jeg blir fulgt av en vakt til neste kontrollpost der jeg måtte levere fra meg mobilen og annet elektronisk utstyr mot en lapp. Så måtte jeg gjennom en ny metalldetektor før jeg fikk utlevert et midlertidig id-kort hvor det sto at jeg måtte bli fulgt av noen til enhver tid. Såååå ble jeg endelig ført til biblioteket.

Og jeg som bare ser snill og søt ut. *sukk*

<em>Gird_09</em> sitt bilete

totalitære regimer

Sånn er det i totalitære regimer vet du. Du skal bare være glad de ikke spurte om noen i familien din var araber eller puttet hånden opp i kropshulromene dine for å finne bomber og kniver.

Jeg har personlig bestemt meg for aldri å reise tilbake til USA før de slutter med de syke registreringstiltakene sine. Så fra nå av får familien min klare seg uten meg eller komme hit... Ikke at jeg har sett dem på ørten år likevel da...

Just call me Messiah!


<em>Divabolica</em> sitt bilete

hehe

prøv å stjæl en bok der lissom. Tror nok det blir en litt annen reprimande enn strenge brev i posten, og bibliotekarer som ser strengt på deg over brilleglassene. Det er vel rett ut i bakgården for å bli skutt. Evt kroppsvisitasjon for å se om du har gjemt boka i noen hulrom. Feks. Britannicaen. ett-binds.


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.