Foreløpig favorittsitat

fra den amerikanske valgkampen:

"Don't be an economic girly-man!"

Arnold Schwarzenegger på republikanernes valgmøte. Jeg elsker USA.

<em>Panzermensch</em> sitt bilete

*ROTFLMAO*

I det hele tatt var jo Arnold ekstremt 'eloquent' i den talen. Ahhh... man må jo elske det dekadente sirkuset valgkampene nå en gang er. (... bare glem konsekvensene...)


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Hmmm. Tatt i betraktning hva

Hmmm. Tatt i betraktning hva norske politikere kan få seg til å si på ramme alvor, synes jeg ikke Arnold er så ille. Selv har jeg truffet en stortingsrepresentant som på ramme alvor mente at hvis du ikke var sosialist, var det fordi du FOR undertrykking.

A propos dem som styrer Norge: Husker noen da Inga Marte Torkildsen fikk reklameplakater å bre seg ut på? Hun valgte å fylle dem med et bilde av et norsk flagg med et lite amerikansk flagg øverst i høyre hjørnet (unionsmerke?), og teksten When they say "jump", we ask "How high?".

Slik dyp og nytenkende samfunnskritikk er morsommere enn Arnolds filmreplikker - om enn ufrivillig.


<em>elektronika</em> sitt bilete

skummel

Men Inga-Marte er jo skummel. Arnold er bare uskyldig moro(nesten - bra han ikke er født i USA og kan bli president). Nervene mine må holde seg til uskyldig moro.

"you & me - eternity"


<em>teppemann</em> sitt bilete

Inga-Marte...

...trenger noe som hun bare kan få om noen gir det til henne, f.eks. litt kraft?


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Arnie

Synes det var påfallende å se hvor mye latterliggjøring av Arnold som foregikk i norsk presse (som nesten utelukkende består av folk på venstresida) i forkant av guvernørvalget.

Når Arnold først BLE guvernør, ble det veldig stille veldig lenge. Jeg og andre velger å tolke det som at han faktisk gjør en ålreit jobb. For hadde han gjort en dårlig, kan du banne på at det hadde vært store oppslag i norsk presse.

Som innvandrer til USA hadde Arnold vært norsk medias yndling hvis det ikke var for at han var østerriker, hvit, mann og republikaner. Et tankeeksperiment: Hvis J-Lo hadde vært demokrat (er hun født i Mexico?) og guvernørkandidat, hva slags dekning ville hun fått i norske medier? Dessuten ville norske medier garantert reagert negativt på at folk som ikke var født i USA ikke kan bli presidenter, hvis det ikke var Arnold det var snakk om.

På den annen side har jo et visst annet land dårlige erfaringer med å gi østerrikiske innvandrere lederstillinger...


<em>Larsebass</em> sitt bilete

J-Lo

er født: 24 Juli 1969
The Bronx, New York, USA

ja... særlig!!


<em>elektronika</em> sitt bilete

J-Lo

Hvis J-Lo blir valgt til guvernør blir jeg virkelig redd..

"you & me - eternity"


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.