Strumpor på gatan

Var kommer de ifrån.
Är det någon som har tänkt på att varje helg så ligger det en massa strumpor ute på gatan. Såg en i Markveien i söndags.

Speciellt en lördag när jag gick från Grönland till Grünerløkka så såg jag säkert 5 stycken, på olika ställen.
Är det folk som slänger ut de genom fönstret när de kommer hem från jobb på fredagen eller kanske på natten när de kommer hem från fest. Eller har strumporna smitit från sin ägare.
Eller så ser jag för mig en kille som har fått med sig en dame hem och så ska de hångla lite och han tar av sig skorna... och Oh nej fy faan vad det stinker... Oj vad ska jag göra?? under soffan? -Nej det luktar fortfarande.. Ja! ut med strumporna genom fönstret... ha det!
Problem solved
Stort sett har jag mest sett svarta strumpor, så ägarna är ju iallafall förhoppningsvis lite bevissta på vad de har på sig.
Men tänk på det en gång var kommer de ifrån.
Kanske det är meddelanden från aliens...

<em>Mallpunk</em> sitt bilete

Finne seg sjæl

Det store mysteriet her er jo hvorfor det alltid bare er én sokk, ikke to. Kanskje det er slik at sokkene ville finne sin indre sjel og sitt sanne potensiale, og følte seg fanget i tosomheten. Den ene sokken ble lei, rett og slett, og måtte ut i verden og få nye inntrykk, møte nye sokker.

Men så ble den bare liggende som en våt, skitten kladd i en veikant. Tenk på hva det sier om livet, dere.


<em>irma vep</em> sitt bilete

Hmm,

så det er altså DER den andre sokken befinner seg! Jeg har jo alltid lurt på hvorfor man sitter igjen med så mange enslige sokker i hjemmet.

"So what if I dye my hair. I've still got a brain up there. And I'm going to be me. I'm going to be free"


<em>elektronika</em> sitt bilete

sko i veibanen

dette minner meg om alle skoene vi så i veibanen i italia i sommer. Forklaringen der var jo såre enkel: italienske bærter av begge kjønn kjører moped/motosykler i flip-flopper, evt sitter bakpå med høye hæler. Sko som ikke sitter fast på foten detter av i høy fart. Fascinerende.

"you & me - eternity"


<em>Lunifil</em> sitt bilete

dette er vel

noe av det festligste/jævligste jeg har lest på lenge! Gud, tenk å miste de nye skoene sine på en sånn måte. Der har man jo også svaret på alle ulykkene langs veiene i Italia også - de som får kjærestene sine til å stoppe og kjøre tilbake... Aiaiaiai


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.