Independent women

<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Glimrende ordning

Dette virker jo som en strålende ordning for par der begge parter bruker like mye penger hos frisøren.

Men nå som jeg klarer meg med hundebørste, spørs det om det er noe for meg.


<em>RKN</em> sitt bilete

Å dele likt

er sikkert fint, men det er jo ikke alltid begge parter har samme inntekt. Og det er faktisk ikke ALLTID at mannen tjener mest ...

R :)


<em>Lunifil</em> sitt bilete

Sånn jeg forsto det

så var det snakk om en felles pott hvor all inntekt havnet uansett hvor mye/lite man har, og en ut-konto, hvor alt ble nøye målt og veid slik at begge fikk likt (en hårklipp mot en hårklipp). En felleskonto som det ble kalt før i tiden - så vidt jeg har forstått - som ble mye brukt da kvinnen var i heimen og mannen var ute, slik at hun kunne handle til tross for at hun jo "bare" passet barna. Har også hørt rykter om at man hadde felles sjekkhefter til slike kontier. Men nå er jo jeg også en kløpper på skumlesing.


<em>Mallpunk</em> sitt bilete

Konto

I min skumle fortid som samboer hadde vi slik felleskonto, men riktignok med plastkort og ikke sjekkhefter. Man lever i tiden osv. Mycket praktisk var det i alle fall.


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Huffameg, så voksne dere er.

Huffameg, så voksne dere er. Hvis man har felles konto, hvordan skal vi herrer få spandert en drink, en middag eller en kåpe på våre damer?

Jeg er ingen rik mann, men tror jeg beholder de få grunkene jeg har slik at de kan brukes riktig.


<em>RKN</em> sitt bilete

felles konto ...

... gadd jeg aldri å ha! Enig med Diddern i at det er kjedelig å ikke kunne spandere/overaske osv. Tror jeg ville syns det var vanskelig at en annen skulle bestemmme over mine penger (altså 'tilovers-pengene' etter regninger og div. kjedelige ting er betalt, hvis man har luksusen av å ha det).

hilsen Reidun (som noen ganger tenker som en 50 år gammel mannn, gitt)


<em>Mallpunk</em> sitt bilete

Vet ikke om jeg er voksen, me

Vet ikke om jeg er voksen, men jeg er i alle fall lat :) Gidder ikke krangle om penger. Men man trenger jo ikke å skyfle ALLE pengene inn på felles konto da. Det er vel vanlig å ha en felleskonto til daglige utgifter, og så private kontoer til hyggelige ting som spandering på seg selv og andre.


<em>Lunifil</em> sitt bilete

Dette synes jeg ble en

festlig tråd. Ikke har jeg felleskonto, men jeg burde kanskje insistere ettersom jeg er den som lever på studielån :) Ellers, så må jeg bare få hevde at jeg ikke er for denslags. Det går som regel greit så lenge man har mye penger, men begynner det å skorte på og man er den med doh'a - ikke så festlig lenger. Og ikke minst - musikere og felleskonto - aldri i livet! Og denne snakker av erfaring :)


<em>Mallpunk</em> sitt bilete

For å sitere min gamle, klok

For å sitere min gamle, kloke fars motto fra studietiden: "Det spiller ingen rolle hvem som betaler for ølet, så lenge alt blir drukket opp".


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.