Faen som livet kan herje med en

I forrige uke giftet broren min seg, og det var et flott bryllup i den norske fjellheimen. I løpet av bryllupshelgen hadde jeg flere fine samtaler med faren min. Vi diskuterte sågar mulige modeller for risikovurdering for et større prosjekt jeg leder for tiden. Høres kanskje litt tørt ut, men det er helt spesielt å ha slike samtaler med faren sin. Å få jobbmessige råd fra sin egen pappa. Gir en veldig "team-følelse", på et vis. :)

I mellomtiden har han havnet på sykehus, og fikk i løpet av helgen en hjerneblødning som virkelig har "tatt ham". Nå kan han knapt si en setning i sammenheng. Han hadde neppe klart å si ordet "risikomodell" i dag. Han har de kognitive evnene intakte, og kjenner oss igjen og er fullstendig klar over situasjonen, men har blitt lam i høyre side av kroppen og mistet evnen til å formulere seg i hele setninger.

Utrolig hvordan livet kan herje med en. Det er så utrolig tøft å se sin egen far gå så sinnsykt på trynet. En farsfigur jeg har sett opp til hele livet, men som nå ikke klarer å snakke i sammenheng lenger. Det føles så utrolig utrolig rart.

It's fucking tearing me apart. :(

<em>Neocrusader</em> sitt bilete

Dette var jævlig nedtur å

Dette var jævlig nedtur å høre..


<em>Nikko</em> sitt bilete

Å, fy faen, mann!

Jeg føler virkelig med deg!!!
Er som du vet midt oppi noe lignende selv, med far som er 100% pleietrengende etter påkjørsel i Vietnam i desember i fjor. Livet snus opp ned på sekunder.

Jeg skal tenne et lys for deg, din far og familien din og ha dere i tankene fremover.
---
Even a stopped clock shows the right time twice a day.


<em>NeonX</em> sitt bilete

Har tenkt på dette helt

Har tenkt på dette helt siden jeg leste det i går, og klarte for en gangs skyld ikke komme opp med noen god kommentar. For jeg har ikke kjent dette på kroppen selv, det må være en større smerte enn hva jeg kan forestille meg å se sin far slå om på den måten. Jeg ønsker dere begge lykke til med hverdagen. Det vil stå et lys i et vindu i Bergen og brenne for dere i kveld.


<em>Ian</em> sitt bilete

Har ikke opplevd det dere to har..

Men jeg kjenner meg fortsatt igjen.

Har en far som slo helt om og har nå blitt en person jeg ikke kjenner igjen i bildet jeg hadde av farsfiguren hans fra jeg var barn.

---
Bad spellers of the world:

UNTIE!


<em>Disynthegration</em> sitt bilete

Takk folkens

Setter pris på kommentarene deres. Virkelig. *stor klem*

---------------------------------------------
* I have counted to infinity. Twice *


Uff, jeg vet ikke hva jeg

Uff, jeg vet ikke hva jeg skal si.... Du får få noen telepatiske lykkeønskninger fra meg i alle fall. Vet at flere går igjennom et helvete for tiden.


<em>Illsynth</em> sitt bilete

Det hørtes tungt

Det hørtes tungt ut.
sympati.


<em>komputergirl</em> sitt bilete

er ikke god på gode

er ikke god på replikker når jeg leser noe slikt som dette, men det går inn på meg bare å vite at en annen persons liv er så forandret. tror jeg kommer til å tenke mye på deg og dine de neste dagene. huff, så leit.


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.