Gode nyheter! (for meg i det minste)

Etter at min far ble påkjørt av en motorsyklist i Na Thrang, Vietnam, i begynnelsen av desember, har han ligget på sykehus i Bangkok. Min mor og søster har vært og besøkt ham, jeg kunne ikke dra, siden vi har en ganske så liten (7 uker i skrivende stund) gutt. Det har vært en rar jul for oss alle, en jul mer preget av takknemlighet over at alt gikk så bra som det gikk mer enn det vanlige gave- og besøkshysteriet som preger en feiring jeg selv tradisjonelt har hatt lite til overs for. Denne julen ble helt annerledes, som sagt, en tid til ettertanke og en tid da vi fikk god anledning til å kjenne på at vi egentlig har det jævlig bra.

Fikk gode nyheter i går kveld. Far blir fraktet hjem med fly i dag og er på Haukeland sykehus i morgen. Helsen hans er veldig bra, omstendighetene tatt i betraktning, men han kan fortsatt ikke sitte mer enn en time om gangen. Lufthansa har ryddet plass til en båre på et av sine charterfly. Katrine og jeg planlegger en tur med vår lille Ravn Mikael for å besøke bestefar i løpet av februar måned.

Livet har det med å vise en hva som er viktig, om enn på noe spesielle måter. Jeg sitter igjen med en stor følelse av takknemlighet.

<em>Ian</em> sitt bilete

Det var godt å høre:) God

Det var godt å høre:)
God tur til Bergen! Og Ta vare på dere selv:)

"Pzy has a mind that ticks like a clock and, like a clock, it regularly goes cuckoo."
- www.melsom.be -


<em>Nikko</em> sitt bilete

Takk, alle sammen!

Vi er alle veldig lettet over at det gikk bra.
---
produced by bumlover@gmail.com


<em>Disynthegration</em> sitt bilete

Usj

Utrolig krevende når nær familie ikke har det bra. Har selv hatt fattern på sykehus i et par måneder nå, og har god forståelse for hvordan jula di høyst sannsynlig har vært.

Du har min fulle støtte og medfølelse. God bedring til faren din.

*stor gutteklem, og en manneklapp på skulderen*

---------------------------------------------
* I have counted to infinity. Twice *


<em>Karirari</em> sitt bilete

Veldig fint å høre at ting

Veldig fint å høre at ting ser ut til å gå bra! Hadde bestemor på sykehus i jula selv, og man merker fort hva som betyr noe og ikke betyr noe. Stor nyttårsklem, og håper vi får klemt inn det besøket snart, må få gitt Ravn gaven mens den fortsatt er større enn han!


<em>Strega</em> sitt bilete

Så bra at det har gått

Så bra at det har gått bra! Håper dere får en fin tur til Bergen, her snør det idag (JIPPI!!!!) Hvis dere har tid til å møtes, så hadde det vært kjekt å se vidunderet. Gi en lyd hvis dere skal ha kafetreff eller lignende :)

Don't confuse having an iron rod stuck up your ass with having a spine


<em>Sabeltann</em> sitt bilete

Godt å høyre!

Godt å høyre! Heile familien har kryssa fingrane for din far og ein snarleg heimkomst!

Hipp hurra for Lufthansa som rydder plass! :-)


<em>Gird_09</em> sitt bilete

bra

Det er en situasjon jeg ikke kan sette meg inn i, men jeg er glad på dine vegne. Hjelpesløshet når noen jeg bryr meg om lider er det verste jeg vet, og jeg tror gleden må virkelig stor i din familie nå.
___________
Strength lies not in defense but in attack.


hyggelige nyheter!

hyggelige nyheter!


<em>Tollef</em> sitt bilete

Auda.

Jeg var ikke informert om gamle Kleppes ulykke. I og med at jeg alltid har satt veldig pris på gammern, var det jo veldig trist å høre om ulykke. Det hjelper jo litt å vite at han er på bedringens vei, og at han har kommet seg hjem. Du må sende ham de beste ønsker om god bedring fra meg. Sleng på en stor klem, om han er i form til å ta imot slikt.


<em>henrik</em> sitt bilete

*puh*

Utrolig bra at den gamle kommer seg hjem.


<em>irma vep</em> sitt bilete

Godt!

Dette var godt å høre. Klem til alle.

"Unpredictable like the sun. And the rainfall"


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.