*host* synes synd på meg selv

Nå har jeg hostet i et kjør siden kl 5 idag morges. Selv ikke cosylan hjelper. Har inntatt sofaen for å ikke holde den stakkars samboeren våken. Takk og lov for bærbar pc og trådløst internett

<em>Tollef</em> sitt bilete

God bedring.

God bedring.


<em>Karirari</em> sitt bilete

Min favorittmedisin

Sitron og honning i kokvarmt vann, med en liten dæsj whisky i hvis du syns ekstra synd på deg selv - smaker nammenam, og er motorolje for halser som har slått seg vrange :)


<em>batcheeba</em> sitt bilete

Get well soon :) "Jeg er

Get well soon :)

"Jeg er mere dissosiativ enn deg!!"
WIELD IT WISELY, AND WIELD IT RUTHLESSLY


<em>Tollef</em> sitt bilete

Whisky

Er helt klart den beste medisinen som ikke virker mot noe som helst.


<em>Larsebass</em> sitt bilete

Te, rom, honning og

Te, rom, honning og lime

"Tingene er ikke, hvad man tror de er - det tror man jo for resten ikke."
Piet Hein


<em>Karirari</em> sitt bilete

Det hørtes direkte godt ut.

Det hørtes direkte godt ut.


<em>Karirari</em> sitt bilete

Når det gjelder halsevondt

Når det gjelder halsevondt og sånt virker det jo faktisk! Man blir varm og avslappet i halsen, og hoster mindre :) Syns jeg, i alle fall. Det kan være ønsketenkning :P


<em>Gird_09</em> sitt bilete

heroin

___________
Wielder of a rattan cane.


<em>henrik</em> sitt bilete

Hosting

Velkommen etter, og stakkar deg. Natt til fredag og lørdag hostet jeg som en villmann, og inntok, som deg, sofaen med laptop. Jeg savnet veldig en cosylan-flaske, men jeg prøvde andre remedier: Whisky ga meg to timer søvn, og antihistaminer ga meg resten av natta.


<em>elektronika</em> sitt bilete

En dæsj whisky i teen og et

En dæsj whisky i teen og et par konfektbiter jeg hadde glemt jeg hadde gjorde underverker :-) fikk sovet noen timer til og fikk frokost på sengen. Da ser alt mye lysere ut.

-----------------------
Look what I can do!
-----------------------


<em>nymfen</em> sitt bilete

Jeg slenger meg på

Jeg slenger meg på whiskyforslaget, men min versjon (okei jeg skal ikke ta noe kred, samboers versjon) blandes med varm melk og honning, det er jømmi det, men funker bare om det er halsvondt uten slim..

C:\DOS
C:\DOS\run
run\DOS\run!


<em>henrik</em> sitt bilete

Slim

Jeg fikk lest meg opp på tørrhoste i fem-tida natt til lørdag, og fant ut at hosting uten slim kalles uproduktiv hoste. Det kan stemme bra, jeg følte meg definitivt ikke mye produktiv.


<em>Gird_09</em> sitt bilete

uten å ty til rusmidler

Kan jeg faktisk seriøst anbefale iskrem mot tørr hoste, og linneblomstte mot slimete hoste. Begge deler funker helt fint, og i motsetning til whiskey motvirker det ikke sin egen hensikt på sikt.
___________
Wielder of a rattan cane.


<em>Karirari</em> sitt bilete

Varm melk og honning kan

Varm melk og honning kan også brukes til å lage kryddermelk, da er det bare å slenge i pepper, kanel, muskat og chili, da blir du frisk da!


<em>Cybot</em> sitt bilete

Marinerad vitlök

Kanske inte just mot hostan, men mot generell förkylning. Köp ett glas marinerad vitlök (valfri smak). Ät typ 5 stk till frukost under en vecka. Frisk. Och god bedring.


<em>henrik</em> sitt bilete

Kjerringråd

Tja, etter en uke har en normal forkjølelse ha gått over av seg selv...


<em>Nikko</em> sitt bilete

Man pleier jo å si at hvis

Man pleier jo å si at hvis man lar den gå sin gang, er en forkjølelse over på en uke, mens hvis man pøser på med solhatt, hvitløk osv, tar den bare sju dager. :-P
---
produced by bumlover@gmail.com


<em>Karirari</em> sitt bilete

Jeg har sånne kjipe

Jeg har sånne kjipe forkjølelser som bare ikke vil gi seg, jeg går rundt og er sånn nesten-sjuk i flere uker, sjuk nok til at det er ukomfortabel, men frisk nok til å gå på jobb og alt sånt. Har jeg flaks, blir jeg til slutt ordentlig forkjøla, og SÅ går det over. Sist varte det fra september i år, og til for ca en måned siden.


<em>Katla</em> sitt bilete

Om det er forkjølet

du er så er det bare å peise på med varme og ting som får deg til å svette. dvs chilli, muntlig eksamen, wasabi, pepper, og varme. holde deg ikke bare varm men ogs alt for varm. finn en bastu. (og drikk masse vann). kort sagt: fake en heftig feber. Influensa er værre, men det føles bedre ha influensa om du ikke fryser.
--
Eat me, Drink me


<em>Karirari</em> sitt bilete

Influensa har jeg faktisk

Influensa har jeg faktisk bare hatt en gang i hele mitt liv, og det var FÆLT! Blir veldig sjelden sengeliggende syk, sprer det heller ut over en måneds tid. Så antiforkjølelsesråd funker ikke, fordi når jeg er sånn er jeg faktisk ikke forkjøla, bare nesten. Hele tiden nesten forkjøla. Er heldigvis ikke det nå, ikkeno halsevondt, hurra!


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.