dumme damer

Om jentene i "Den norske millionæren":

"Men til tross for at realitykonseptet «Joe Millionaire» er viden kjent etter seersuksess i USA, skjønner ikke de skandianaviske jentene at de blir lurt av den liksom-rike kjekkasen. Det får de først vite når han gjør sitt valg."

Sier jo sitt. Les mer og se bilder her

<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

synth.no-reality

Det er så det nesten er trist å ikke ha TV. Men bare nesten. Alle damene så forresten ut som om de var laget på samme fabrikk (evt. Lebensborn-hjem).

Når skal synth.no lansere sitt realitykonsept da? Hva med en masse anale musikknerder som låses inne i et virtuelt rom og krangler om hva som er den beste synthskiva, eller hvorvidt The Cure rocker live etter nesten tredve år på turné?

Forslaget er herved lansert! Hvis det brukes av noen, forlanger jeg en is i provisjon.


<em>Mallpunk</em> sitt bilete

Finnes det noen som synes det

Finnes det noen som synes det er spennende å se på andre mennesker krangle om musikk, da? Husk, konseptet skal selge også.

Jeg foreslår at vi hyrer inn ti ferske synth/elektronika/goth-band. De som klarer å oppnå størst suksess ved hjelp av heftig markedsføring og det å allerede som uetablert band snakke om seg selv som om de var the second coming, *plusset på* en score gitt av en kvalifisert jury for hvor uoriginale og kjedelige bandet var i utgangspunktet, vinner en platekontrakt og tusen hylende tenåringsfans.

Publikum kan underveis stemme på kategorier som "ukas høyeste selvbilde", "ukas minst sammenhengende sceneshow" osv. Bandet som vinner disse kategoriene får en viss ekstra sum til markedsføring hver uke.

Glamour, krangling, såret stolthet og mennesker med oppblåst selvbilde har hittil vist seg å være en killer-kombinasjon for reality-tv.


Angst

Hvis det begynner noe slikt på TV, så selger jeg TV-apparatet mitt og sparer lisensen.

-Wgah'nagh Fthagn!-


<em>henrik</em> sitt bilete

men!

Men Cthulberg, du er jo en av hovedpersonene! Kan ikke la kona gå glipp av det, vel?


<em>Divabolica</em> sitt bilete

Deprivert

Tror hun blir ganske grinete da ja!
Bare bit tennene sammen, og ta det som en mann!

Kan man ikke være som alle andre, får man bare være seg selv.


Sludder og

pølsevev! Jeg er en av de minst synthete syntherne i Noreg. Er ikke kvalifisert til å være med på noe sånt. Ihvertfall ikke hvis det kommer folk med flosshatt.

-Wgah'nagh Fthagn!-


<em>Divabolica</em> sitt bilete

til deres forsvar:

Mulig de var på innspilling da Joe Millionaire gikk på TV. Og man skal ikke se bort ifra at de alle har vært innom Colusseum Klinikken.

Kan man ikke være som alle andre, får man bare være seg selv.


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.