Krokodillejegeren død!!!!

Kan dere tro ironien i det!!!???
Jeg ler så jeg nesten tisser på meg!!!!
"this is VEEERRY dangerous!"
Hva kan jeg si, årevis med latter er nå over.
Rest in peace, you stupid fuckin bastard!

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article1444749.ece

<em>rabiatius</em> sitt bilete

Den virkelige ironien er jo

Den virkelige ironien er jo at det var en fåkkings piggrokke som tok kverken på'n, og ikke en hai eller krokkis. Det ville vært litt som om Keith Richards døde i en freak smørbrødulykke.

---
It's bed time! And by "bed" I mean "ethnic", and by "time" I mean "cleansing"!


<em>Soulmachine</em> sitt bilete

Hahaha,

Hahaha, piggrokke!! Bare du lar dem være i fred så er det jo greit, men jeg tror Irwin har, unnskyld hadde, litt hardt for det.

http://www.youtube.com/watch?v=EBwRE4bo30o

Hasj fører til batikk


<em>Disynthegration</em> sitt bilete

Piggrokke ja

Da jeg tok navigasjonskurset til dykkersertifikatet mitt, på Bali, oppdaget jeg plutselig at jeg var 30-40 cm. over en piggrokke som lå og koste seg på sandbunnen. Skal si man skvatt ja. Utrolig at jeg er her i dag egentlig, med tanke på hvordan det gikk med da Croc Huntah! Samme sommeren ble Bali en lokal dykkerinstruktør fattigere da han skulle imponere japanske dykketurister ved å ri på en, ja, piggrokken. Det gikk som det måtte gå ja.

----------------------------------------------
* I have counted to infinity. Twice *


<em>Divabolica</em> sitt bilete

Lurer på hvorfor...

Look cloesly mate, as I put my finger up its bum to determin its sex *gaaawrl*

What's a misanthrope?
A misanthrope is a bugger who hates every other bugger.
Are we misanthropes?
Lord no! We're family


<em>mindtrip</em> sitt bilete

With so little regard for

With so little regard for dangerous/wild animals, the man was bound to get stung :)
Synes ikke synd på fyren overhodet....

- Mindtrip


<em>Soulmachine</em> sitt bilete

Har ikke mye respekt for den

Har ikke mye respekt for den oppmerksomhets syke karen, f.eks drar til Antarktis og forstyrrer den naturlige livsførselen til pigvinene, får å få laget den beste dokumentaren.

Her har man jo et glimrende eksempel på at mediehoring
http://www.youtube.com/watch?v=tsuTTxZvI9w

I tillegg har men jo hele Mick Pitman saken

Hasj fører til batikk


<em>Zonetripper</em> sitt bilete

The animal bothering show

This crocodile isn't fully enraged yet, so I'm gonna poke him in the eye with a stick...

Immer weiter, bis zum sieg!


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Grizzly Man

Kanskje på tide å minne om denne?

http://www.youtube.com/watch?v=CIiwhB38M1A

:d

--------------

"Racism is very lower-class. Upper-class people are never racists; they're anti-Semites."

P. J. O'Rourke


<em>anergy</em> sitt bilete

Krokkis-jegern lenge leve!

Fyren gjorde mer for miljøet enn de fleste kan skryte av da, til tross for diverse fingre i rektalområdet på krokodiller etc. Han har fått opp en drøss med beskyttelsesprogrammer for trua dyrearter, og med den ekstreme hyperaktiviteten sin og noe skrudd oppførsel foran kamera ihvertfall fått øya til noen folk opp for at det finnes dyr som holder på å forsvinne for oss i verden.

At han ikke har daua før nå, sier jo littegranne om at fyren var flink. Det her var jo en temmelig freak accident.. Hadde jeg sku prøvd meg på sånne stunt som han har drevet med i 20 år, hadde jeg blitt spist og lemlesta for lenge sia.

Krokodillejegern er død. Lenge leve Krokodillejegern!!
(Ja, jeg savner'n allerede. Snufs)
Trust me, I'm a biologist.


<em>Gird_09</em> sitt bilete

and so?

Han lærte også millioner av mennesker at man ikke trenger å respektere ville dyr. Neste gang en eller annen treehugging hippiejævel blir spist av en bjørn eller trampet ihjel av en okse mens de forsøker å ha en sit-in i Pamplona så kan vi alle tenke på Irwins bidrag. "Naturen er ikke farlig, og den er latterlig lite verdig respekt." Hva han gjorde når han gikk hjem fra jobb kan jeg ikke uttale meg om, men fyren var et nydelig eksempel på jackass-kulturen og dens totale mangel på respekt. Naturen er ikke en lekegrind for hvite pappagutter, og krokodiller har det best når vi lar dem være i fred.
He had it coming, and he deserved it. Mobber du naturen så mobber den før eller siden tilbake.

___________
What is it? I'll take it.
Who is she? I'll rape it.


<em>Nikko</em> sitt bilete

Synes synd på ungene hans,

Synes synd på ungene hans, jeg, som må vokse opp uten pappa og vite hvorfor... Kjipt...
---
Tattooed, pierced, cut, dressed, evolved and walking on my hind legs.


<em>Esme</em> sitt bilete

De vil i det minste vite hvorfor en dag...

... selv om det også "hjelper" ikke...

__________________________________________________________________________
The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist.


<em>Gird_09</em> sitt bilete

klart

Men det burde han tenkt på litt før. Jeg kan ikke gå rundt og sørge for alle dem som har idioter til foreldre.

___________
What is it? I'll take it.
Who is she? I'll rape it.


<em>Nikko</em> sitt bilete

Vel, jeg synes fortsatt synd

Vel, jeg synes fortsatt synd på ungene hans. Mister ikke nattesøvn over det, men uansett hvor mye idiot han var/ikke var, er det trist for dem.
Er ikke så kynisk av meg, jeg, og det er jeg egentlig glad for.
---
Tattooed, pierced, cut, dressed, evolved and walking on my hind legs.


<em>batcheeba</em> sitt bilete

"Så får heller krokkisene

"Så får heller krokkisene tåle noen fingre opp i ræva" ?
Det må jeg si....
Så du mener at dyrene får lide fordi et en mann vil " oppsøke naturen og rette folks oppmerksomhet mot den gjennom populærkultur"?
Vise hva da? Forklar?
Observere gjennom forskning for å bevare eller dokumentere er en ting, å stresse dyr i deres eget miljø er noe helt annet.

WIELD IT WISELY, AND WIELD IT RUTHLESSLY


<em>Gird_09</em> sitt bilete

vitterlig

Jeg ser at min fravær av sorg bryr deg så lite at du må kommentere den.

Jeg bryr meg egentlig ikke om hva som skader "naturen som sådan", det er det vel strengt tatt ingenting som gjør. Det jeg bryr meg om er hvordan mennesket oppfatter sin rolle i det hele, og hva som skjer med individer. Enten de er mennesker eller reptiler... Når mennesker som bor i en by, og i motsetning til meg aldri har spist et dyr som har blitt skutt for JEG skal spise det, eller bodd i nærheten av naturen, ser slike ting som Irwin, så lærer de veldig lite om naturen. De ser en klovn og en tulling som lærer dem at naturen er morsom og patetisk. Det farligste dyret jeg har hatt gleden av å møte på nært hold var en grevling, som jeg til gjengjeld har møtt mange ganger. Det er skremmende hver gang, fordi jeg forstår at de faktisk kan være seriøst farlige. Folk som ser Irwin får ikke den forståelsen av ting. Riktignok fremstiller han dem ikke som kosedyr, men han fremstiller dem som dumme beist som vi mennesker alltid kan overliste. Det beste han noensinne har gjort for å lære folk om hvordan naturen funker er å bli nådeløst drept av et truet dyr. Slik som faktisk naturen er. Når storbyveggiser setter seg i veien for å ødelegge et okseløp, og dermed blir spiddet så er det fordi de ikke aner en drit om naturen og hvordan dyr oppfører seg, og Irwins programmer var en elendig læremester der.

Når det gjelder min sorg. Hvorfor i himmelens navn skal jeg egentlig bry meg? Jeg syntes han var et fjols. Han provoserte meg minimalt, men jeg likte ham overhodet ikke. Rett og slett en overflødig tulling. Jeg sørger ikke når folk jeg ikke kjenner dør, ikke om de har vært på tv heller. Men jeg anerkjenner og morer meg voldsomt over skjebnens ironi. Mannen som trodde han overlegen alle dyr, nå er han død. Hahaha! Naturen er nådeløs.

__________
What is it? I'll take it.
Who is she? I'll rape it.


<em>Martepus</em> sitt bilete

Dette har vi visst vært

Dette har vi visst vært inne på før:-)
Syns det er et viktig poeng at mennesket faktisk kan ta selvstendige valg, hvilket et rovdyr ikke kan. En løve kan ikke bestemme om de skal drepe eller ikke, men de må. Blant annet fordi deres fordøyelse ikke tåler særlig annet enn rått kjøtt og et gresstrå i ny og ne.
Jeg kan derimot velge hvordan jeg vil behandle andre arter. Vil jeg spise dyr eller sperre ville dyr inne i bur? Nei, egentlig ikke..


<em>Gird_09</em> sitt bilete

nåde og dyr

Jeg har faktisk sett dyr vise nåde, selv om det egentlig er litt på siden.
Moral er menneskelig konsept, og et konsept vi er avhengig av. Vi kan som du sier se konsekvenser av våre handlinger på en helt annen måte enn andre dyr kan. Og, som superheltene sier "med store krefter følger stort ansvar". Mennesker har på en måte stilt seg utenfor naturen og over den, og det mener jeg faktisk er en korrekt konsekvens av våre moralske evner. Vi bør faktisk begrense vår innvirkning i naturen, etter min oppfatning. Men det er religiøse tanker, og jeg tror ikke jeg ønsker å utgreie mer om det i dette forumet.

___________
What is it? I'll take it.
Who is she? I'll rape it.


<em>anergy</em> sitt bilete

Jackass-Irwin

Hehehe, jeg skjønner hva du mener, men skjønner ikke hva du mener med at han har _mobba_ naturen, og at han "fortjente" det? Fortjente det, åssen da?
Til tross for at han har vært temmelig gæærn og gjort show ut av det han drev med, så hadde han en hensikt med det han drev med.
At han ikke respekterte naturen er jo dust å si. Hadde han ikke respektert naturen, hadde han tatt løpefart og driti i alt som heter bevaring og dyrevern. Grunnen til at han har hoppa på krokodiller og kasta seg uti elver, fanga store og små dyr med tenner og klør, har stort sett vært forflytning av individer til nye områder, fordi gamle habitater har blitt føkka, eller næringstilgangen deres har blitt for dårlig. Hva ellers skal man gjøre da? Lokke krokodillene med godord og bruke hardt språk om de ikke er med inn i buret? Ja, han har gjort det på en opp-showa måte, men han har aldri skada de dyra han har holdt på med.
Og en hvit pappagutt? Hallo, fyren vokste jo opp med en far som var krokodillejeger, så han lærte seg tydeligvis å respektere naturen fra han gikk i bleia.
Og det der med å stikke fingre opp i rompa på krokodiller, forresten, er den mest praktiske måten å sjekke kjønnet på en krokodille på.

Hehe, dette ble _den_ seriøse diskusjonen da. Nei, nå må jeg jobbe med litt eksperimentell biologi. hurra.

trust me, I'm a biologist.


<em>Gird_09</em> sitt bilete

pøh

pøh! Så det så! hahahah.-

Neida, han var sikkert en naturvant nature's boy han der, men jeg mener hva han har vist sitt publikum av verdier. Naturen er en leke sier han, og hundre millioner amerikanere som bor i by sier "crikee" med fake australsk aksent og tenker at naturen er en leke.
David Attenborough, det er mannen sin det. Viser oss naturen uten å gripe inn, eller vise sin overlegenhet over den. Irwin var en tulling. En klovn. Klovner har vi nok av i våre dager. (Bra klovner har vi for få av, men så godt som alle som viser seg på tv må jo prøve... Hvor er de seriøse ansiktene?)

___________
What is it? I'll take it.
Who is she? I'll rape it.


<em>Martepus</em> sitt bilete

Jeg har ALDRI forstått

Jeg har ALDRI forstått hvordan man kan nevne dyrevern og dyrepark i samme setning. Om man må sperre truede arter i bur for at de ikke skal dø ut, vel..da er det nok best at de dør ut.
Ingen ville dyr skal sperres inne, tukles med, pekes på og les av til alle døgnets tider. Hadde han vært dyreverner ville han kuttet ut dyreparken sin, og ikke holdt dyr på grunnlag av kapitalistiske interesser.
Dyrepark er ikke naturvern, det er å fjerne dyrene fra naturen-.


<em>Gird_09</em> sitt bilete

enig

___________
What is it? I'll take it.
Who is she? I'll rape it.


<em>batcheeba</em> sitt bilete

What she said *peke

What she said *peke på*

WIELD IT WISELY, AND WIELD IT RUTHLESSLY


<em>anergy</em> sitt bilete

Krokodillestøvler

Nå er det ingen her som har nevnt dyrevern og dyrepark i samme setning, så vidt jeg har sett. Å flytte dyr fra et habitat som holder på å ødelegges er ikke ensbetydende med å putte dem i en dyrepark.
Dessuten er ikke alle dyreparker slemme og stygge institusjoner som bare er ute etter profitt.
Selvfølgelig burde dyr få være i sine naturlige omgivelser og råde fritt, men mennesker og andre faktorer har sørga for at det ikke alltid er mulig.
Vi blir flere på kloden hele tia, noe som fører til at vi bygger ut i områder med et stort mangfold av organismer. Vi kutter ned skoger, slik at vi deler opp habitater og fjerner dem. Når vi gjør det, kan vi velge om vi vil ta ansvaret for det og enten bygge nye leveområder, eller å ta vare på/oppbevare de trua dyrearter vi kan, til de eller avkommet evt. kan plasseres ut igjen. Ingen dyreverner vil påstå at dyreparker er ideelle levesteder for dyr, men det slår å være utdødd, når de får bra behandling. Dyr i gode dyreparker blir dobbelt så gamle og får mer avkom enn sine frender i naturen, så helt jævlig er det ikke alle som har det, takk og pris.
Steve Irwins dyrepark er med på et krokodille-redningsprogram, som sammen med CSG(Crocodile specialist Group) har vært med på å senke antall utrydningstrua krokodillearter fra 23 av 23 til 7 av 23. Så det hjelper.
Jeg er snart ferdig med en bachelor i biologi nå, og kommer til å drive en del med trua arter, så detta tar jeg serriøst. :)

Vi kunne jo bare drite i å diskutere om hvorvidt Steve Irwin var en PR-kåt jackass eller ikke, og heller være enige om at vi må passe på dyrene og kloden vår. Men det har blitt en interessant diskusjon må jeg si :)

-----
we didn't inherit the earth from our ancestors, we borrowed it from our children


<em>Martepus</em> sitt bilete

At dyr formerer seg er

At dyr formerer seg er dessverre ikke ensbetydende med at de trives. Dessuten vil man ikke lære noe som helst om et dyrs natulige atferd ved å observere dem i fangenskap. Totalt bortkasta tid og penger med disse dyrehagene mener nå jeg. Hva finner man i dyreparkene? Rolige dyr (aka apatiske dyr) eller morsomme, aktive dyr (de med stereotyp atferd).
Klar over at jeg kommer med litt strenge påstander her nå, men har til gode å finne en dyrepark som virkelig gjør sitt beste for DYRENE.

Når jeg sa "i samme setning" mente jeg ikke bokstavelig forresten;-) Men syns det er pussig å vifte dyrevern-flagget så høyt når man er innehaver av en gigantisk dyrepark som faktisk IKKE er spes dyrevennlig. Og da tenker jeg ikke på hvor mange arter som lever der, eller hvor mange avkom de får, men de konkrete forholdene de lever under.


<em>anergy</em> sitt bilete

Dyr og formering

Det at dyr formerer seg er i de fleste tilfeller ensbetydende med at de trives..
Under stress produserer mange dyr, deriblant reptiler, stresshormoner, som øker aggresjon, nedsetter fertiliteten og i noen tilfeller gir fare for kannibalisme. Dersom dyr formerer seg, er det en indikasjon på et fravær av stresshormoner, og at dyra med andre ord har det ok. Andre tegn på at dyr mistrives er tvangsatferd blant høyere dyr, lite inntak av mat osv. Det er ikke vanskelig å se at dyr mistrives, heller ikke for publikum i dyreparker.
Hva legger du i at et dyr trives, og hvor har du det fra at det er dårlige forhold i Australia Zoo?

Hensikten med ordentlige dyreparker er selvfølgelig ikke å vise dyra i sine naturlige omgivelser. Hensikten burde være å lære publikum (og forhåpentligvis hjernevaske dem til å bli naturvernere :)), gi folk en sjanse til å se hva som fins der ute, hva som kan bli ødelagt og forsvinne for godt.
Jeg har vært så heldig å få tasse rundt i noen bra dyreparker i verden, blant annet i fjellene utenfor Marbella i Spania, der de har et kjempeflott reservat med masse plass, sunne dyr og gode omgivelser. for å nevne noen her hjemme, så er ikke dyreparken i Kristiansand så ille heller. I tillegg har jeg sett noen helt jævlige dyreparker, der jeg bare har gått ut og grått etterpå, som i Brasil og i USA. Så jeg er ikke noen forkjemper for dyrehager generelt.
Jeg synes du har bra meninger om dyr og dyrevern, og håper du ikke tar den diskusjonen her som at jeg prøver å felle deg eller noe :)

trust me, I'm a biologist.


<em>Martepus</em> sitt bilete

Stress er bare en av flere

Stress er bare en av flere faktorer som kan indikere mistrivsel. Man har også apati, stereotyp atferd, overspising/underspising, vandring, aggressivitet osv osv.

Jeg kommer i farta på et eksempel i en dokumentarfilm jeg så: To pandaer var med i et forskningsprogram der målet var å få dem til å formere seg i fangenskap. De lykkes med dette, pandaparet fikk avkom, men jeg (og mange med meg) så INGEN tegn til trivsel hos disse dyra- de levde i betongbur på 10X10 meter, de fikk ingen stimuli bortsett fra maten og hverandre. Dyrene hadde ingenting å bedrive tiden med bortsett fra vandring. Panda er, som du sikkert vet, et sosialt og lekent dyr som jakter på bambus store deler av dagen. Nå holder det selvsagt ikke med ett eksempel, men det viser at trivsel ikke MÅ vøre tilstede, hverfall ikke hos alle arter.
Jeg synes absolutt ikke Kristiandsand Dyrepark er no særlig, selvom dyrene er friske, kan bevege seg og får sunn mat. Spesielt tigrene og andre "eksotiske" dyr lever under relativt dårlige forhold. Hva i alle dager kan man tilføre disse artene på Sørlandet?

Når det gjelder dyreparken til Steve Irwin baserer jeg meg på bilder fra parken, jeg har ikke vært der selv. Fordi målet med en slik dyrepark er å vise fram dyrene, skal det være vanskelig for dem å gjemme seg helt. Dette fører til plassmangel. I tillegg finnes det knapt rester av dyrenes naturlige habitat i innhegningene. Og siden parken er stor, med mange besøkende, regner jeg med at dyrene påføres unødig stress også herfra.
Jeg har besøkt en del dyreparker, og har ennå ikke sett en skikkelig "gla-park" der dyrene trives. I beste fall kjeder de seg halv ihjel..


<em>Gird_09</em> sitt bilete

Eneste dyrevern man trenger

Det eneste man trenger å gjøre er å fjerne den faktoren som har forårsaket så godt som alle lidelser på planeten over lang lang tid. Ihvertfall kan man begynne noen saneringsprogrammer for å fjerne individer fra områder hvor de utgjøre en trussel mot livsgrunnlaget til truede arter. Vi kunne for eksempel innføre skuddpremie på hedmarkinger, så er ulven i boks. Og tar vi nordlenningene så er straks hvalen i bedre form ganske snart... For ikke å si den stakkars utrydningstruede torsken.

Som sagt, det blir flere av oss her på planeten... Denne planeten er ikke stor nok for både bønder og elg...

___________
What is it? I'll take it.
Who is she? I'll rape it.


<em>Ian</em> sitt bilete

For å redde torsken så

For å redde torsken så bør man vel ta en og annen spanjol i tillegg.

"Pzy has a mind that ticks like a clock and, like a clock, it regularly goes cuckoo."
- www.melsom.be -


<em>TV Noise</em> sitt bilete

Tror du har ett bra grunnlag

Tror du har ett bra grunnlag for å få igjen skolepenger.

Dyrevern er ett tiltak mot det faktum at menneskene utrydder ca 30 dyrearter hver dag. Trodde faktisk at folk hadde fått med seg såpass.

Why do birds suddenly appear ?


<em>Divabolica</em> sitt bilete

aligatorer

i boka hans, var jo tilnærmet padde med tenner. (direkte sitat!)

What's a misanthrope?
A misanthrope is a bugger who hates every other bugger.
Are we misanthropes?
Lord no! We're family


<em>Ian</em> sitt bilete

Men uansett hva vi mener om

Men uansett hva vi mener om Mr. "Crikey!" og hans dyreprogrammer, hans zoo, og hans død, så er dette langt langt over streken: http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article1454932.ece

Desverre har menneskeheten hatt en forkjærlighet for likhetsbehandling med kam og kniv. (ref gammelt ordtak om å skjære alle over en kam..)
"Pzy has a mind that ticks like a clock and, like a clock, it regularly goes cuckoo."
- www.melsom.be -


<em>anergy</em> sitt bilete

døde piggrokker

fy fader. Det der var ihvertfall ikke det krokodillejegern sjøl hadde ønska. Det er typisk folk ass.

trust me, I'm a biologist.


<em>optimusprime</em> sitt bilete

Hehe, ja han er jo kjent for

Hehe, ja han er jo kjent for å være sunnheten selv rent psykisk. At de ikke kan nekte en statsborger innpass i sitt eget land har han vel ikke tenkt på. Hvis han bytter etternavn til Rashid Abdallah Mohammed derimot....

I am Lucy Liu! Give me your spines!


<em>henrik</em> sitt bilete

VAC

VAC spilte heldigvis på WGT i 2000. Han var ivrig, og rar på håret.


<em>Gird_09</em> sitt bilete

Isn't she a beauty?

http://www.blockaholic.com/croc.mpg

Nuff said.

___________
What is it? I'll take it.
Who is she? I'll rape it.


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.