Fredagslykke

Fredagslykke er når noen har hatt konferanse på jobben din med svær lunsj med stående buffé og kokken kommer ned og sier det bare er å forsyne seg av restene. Sitter nå med et berg av kyllingvinger, oliven, frukt av alle slag, sjokolade, laks, you name it.

Og om 3,5 timer skal jeg hente nøkler til ny leilighet. Jubel!

<em>Mallpunk</em> sitt bilete

Misunnelig! Hjemmekontor har

Misunnelig! Hjemmekontor har sine fordeler, men det er aldri noen som lager lunsj til meg :(

Men på den annen side: Jeg får ny PC i kveld og ny pusekatt i morgen. Og i kveld blir det sushi til middag! :D


<em>Loulou</em> sitt bilete

Fredagskos på jobben

Fleire ting som er fine med å ikkje arbeide heilt for seg sjølv er innarbeidde tradisjonar som fredagskos. Siste halvtimen i arbeidstida på fredag er sett av til kaffi, snop og slarv med gruppa/seksjonen. Eg får snop, og eg får betalt for å ete det!


<em>gryken</em> sitt bilete

Fredagslykke 14 dager i slengen

Jeg jobber ombord på M/S Color Fantasy 14 dager i strekk, og her forsyner meg med ferdiglaget GOD mat hver eneste dag :-) Enten det er frokost (egg i ymse former, bacon, pannekaker, pølseting, kjøttboller osv osv), lunsj (taco, grøt, suppe, tapas m.m.) eller middag (stek, gryte, fisk, bacalao, pasta, verdens nest beste kjøttkaker etter mammas, saftig biff etc etv) med tilhørende dessert (man kan nevne kaker av ymse slag, pudding, panacotta osv)... For ikke å glemme det gode utvalget i salatbaren eller i isdisken, stadig ferskt brød og fristende utvalg av pålegg, samt drikkevarer (alkoholfrie - totalavhold ombord under tjeneste). Dessuten kan konditoren/bakeren friste med nystekte bolleting til kl 15-kaffen i helgene. Yummi!

Det jævlige med fiks ferdig namme-mat er å komme hjem til et tomt kjøleskap etter 14 dager i utenriks fart og måtte gå på butikken og handle. Posene er tunge (mye øl, må en forstå!) og handlingen tar tid da jeg faktisk må tenke godt etter hva jeg trenger.

Kan ikke skjønne hvorfor min stemor kaller min far og meg (begge jobber på sjøen) bortskjemte...? Hihi...

PS: Grattis med ny leilighet, søta!

PPS: Nei, jeg er ikke feit. hehe.

...men jeg ble en smule sulten...


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.