paranoia? lille meg og stort plateselskap

Fikk akkurat en telefon fra EMI der de kunne fortelle at deres antipiratgjeng i UK hadde funnet en versjon av Depeche Mode - Sinner in me på nettet som hadde vannmerkingen fra mitt promoeksemplar.

Jeg har ikke gjort om CD til mp3 og dermed heller ikke delt den med noen(noe alle dere som maste om å få kopi sikkert kan bekrefte), det er har heller ikke min kjære samboer. Jeg fikk ikke engang spilt av CD'en på PC'en min og har heller ikke lånt bort eksemplaret. Men så får man altså en slik telefon. Så enten har noen sneket seg inn i leiligheten min og tatt en kopi eller så er det hull i vannmerkingsteknologien til plateselskapene. Jeg velger foreløpig å tro det siste og venter spent på hva som skjer videre i saken.

P.S. hvis jeg først skulle bruke masse tid på å omgå kopibeskyttelsen, hadde jeg vel lagt ut hele plata?

<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Dette kan bli en spennende

Dette kan bli en spennende sak, ja. Vil tro det kan være noe for mine gamle kolleger på Ballade å skrive noe om.

Frykter at de ser etter noen å nagle opp for å statuere et eksempel. I så fall er det jo fint at du har masse venner som kan vitne og si at "den gniene Ida nektet å brenne skiva til meg, ja".

--------------
Jeg skal bli onkel!


Så utrolig kjedelig at de

Så utrolig kjedelig at de ikke har kontroll på ting.

Let's go to war?


<em>jonis</em> sitt bilete

Så utrolig kjipt. The Dalai

Så utrolig kjipt.

The Dalai Lama went over to a hot dog vendor and said, 'Make me one with everything'


<em>Ian</em> sitt bilete

Sats på at vanmerkinga ikke

Sats på at vanmerkinga ikke funker du:)

VI hadde EMI på releaseting for platesjappebransjen i pubben der jeg jobebr. Da klaret de å skyte seg selv i foten med den kopisikringa og vannmerkninga. De skulle kjøre preview på Gorillaz plata som da enda ikke var gitt ut, men etter at vi hadde prøvd fem forskjellige cd-spillere som ingen av dem tok dem , ble de _litt_ frustrerte. Det ble ikke no preview.. Da forbannet selv emi-gutta vannmerkninga og kopibeskyttelsen.

"Pzy has a mind that ticks like a clock and, like a clock, it regularly goes cuckoo."


<em>Disynthegration</em> sitt bilete

Kanskje noen har rippet..

Kanskje noen har rippet smakebitene fra Syntetisk-sendinga? Lydvannmerkinga skal jo overleve slikt også... så det er vel et mulig svar på dette?


<em>elektronika</em> sitt bilete

Har ikke hørt noen fra EMI

Har ikke hørt noen fra EMI ennå, men det kan nok tenkes av streamingen er synderen. Konsekvensen er at vi gjør det litt vanskeligere å rippe programmene, og at CD'er med vannmerking ikke blir spilt på sendingen. Det siste betyr ikke mye, da det stort sett bare er store artister fra EMI som er vannmerket. Og vi spiller jos tort sett musikk fra langt mindre selskaper. Men skulle Depeche komme med ny plate om fire år, så må nok lytterne vente til undertegnede får kjøpt et vanlig eksemplar.
---

"They failed because of their lack of ability to succeed"
gammelt jungelordtak


<em>Disynthegration</em> sitt bilete

De må vel skjønne såpass

Streamen er vel i 56 kbps, og radioen som streamer er jo ikke alltid fin-tunet (les: knitring), så selv de i EMI må vel forstå at dette var i beste hensikt, for engangslytting via eteren. En/ei som virkelig ville rippe for å gi videre, ville rippe i minst 192 kbps, støyfritt.


<em>elektronika</em> sitt bilete

siste nytt

Nå vet man sannsynligvis hvem som har lagt ut sangen som mp3, men fremdeles ikke hvordan. Du vet selv hvem du er :-) Selv venter jeg på en kjeftetelefon fra plateselskapet for å ha vært så teit å ha spilt en ikke-radioversjon på radio. Jaja, det skal jeg vel takle.

---

"They failed because of their lack of ability to succeed"
gammelt jungelordtak


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.