Latterkrampe av Ringenes Herre

Er det bare meg som fikk latterkrampe av den siste Ringenes Herre-filmen? Milde ord, slutten suger. En jævla halvtime med Enya, alvisk, tårevåte øyne og sakte film. Jeg hadde store problemer med å holde meg til små hikst og ikke skratte høyt.

Og ingen Saruman til å livne litt opp på ting på slutten. Tipper han flyttet til Bree for å åpne Saruman's Hot Hobbit Revue. Med en alkoholisert Grima som The Lord of the Ring.

<em>elektronika</em> sitt bilete

takk

Har ikke hatt noen å snakke med dette om før.
Fint at ikke jeg er den eneste som syntes det ble litt voldsomt. Så forøvrig Piedras i går. Snakk om overdådig sentimental sluttmusikk.

- You're the disease and I'm the cure
(Cobra)


<em>Divabolica</em> sitt bilete

Enda godt!

At jeg ikke er den eneste tissetrengte kyniske gamle damen, som irritert sendte drepende blikk til alle som plaskende forlot salen. Sikkert derfor at dokøen ikke var så lang denne gangen. Makan til klissete vås. Særlig tatt i betraktning ratioen mellom slåss-scenene og sentimentalklisset. var vel lagt opp som overload på slutten slik at damene skulle mene de fikk valuta for pengene.


<em>Soulmachine</em> sitt bilete

Fisk?

Det var ikke bare slutten, hele filmen ble noe svulstig, men jeg var god og fyllesyk, så jeg syntes slutten ble over the top ja. Du venta at det var ferdig kjørte black screen flere ganger å greier. Men jaja det var en bedre opplevelse en å male fryseboksen

CARPE SCROTUM


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Fisk, ja! Gollum ligger godt

Fisk, ja! Gollum ligger godt an i sushi-racet, ser det ut til. Stort ferskere sashimi skal man lete lenge etter. Selv om bordmanerene ikke var helt etter japansk standard...


<em>Mallpunk</em> sitt bilete

Mmm

Mmmmm sushi


<em>Zonetripper</em> sitt bilete

Din skrotnisse!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeg som hadde tenkt å tjene meg søkkrik på å starte
"Gollums sushi(tm)"... Også var jeg ikke den eneste. Hva om vi starter den sammen i det minste?

REHAB IS FOR QUITTERS!!


<em>Bassington-Bassington</em> sitt bilete

Hvis du sitter på varemerket

Hvis du sitter på varemerket Gollum, slår jeg gjerne mine pjalter sammen med deg. Ellers sliter'u når Tolkien-kidsa finner ut av saker og ting.

Dessuten kan jeg faktisk konstatere at samme hvor infantil og retardert jeg er, har jeg faktisk vokst fra Tolkien. Selv om jeg faktisk har begynt å snuse på annen fantasy.


<em>Zonetripper</em> sitt bilete

hehe

Vi får starte den på et hemmelig sted, sånn at ingen skumle folk finner ut av det og saksøker oss..

REHAB IS FOR QUITTERS!!


<em>Zonetripper</em> sitt bilete

hmm..

Men da blir det kanskje ikke så lett å tjene seg søkkrik nei..

REHAB IS FOR QUITTERS!!


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.