"Warum bin ich so schüchtern" (som Knorkator sier.)

BAAAAH!!!!

Har ingen å dra på Alice in Videoland med, og "tør" ikke dra alene; dårlig erfaringer med å bevege meg alene i etablerte miljø; alkoholisme tenderer å tre i kraft, som igjen resulterer i ganske effektiv avvisning fra nevnte miljø... (Analytisk? Meg?)

Det er i disse tider det er bittert å være en ganske rar, litt for ung, effektivt sjenert, og maladaptiv psykologistudent... Bah... som en fenrik jeg hadde sa da jeg diskuterte taktikk under ild: "Engen, du tenker for mye."

(Det verste er vel egentlig at jeg skriver dette; demonstrer kun hvilken latterlig fremtoning jeg er.)

PS.

"Falls du in stillen Momenten
ob deines Verstandes in Zweifeln versinkst
warum du dein kostbares Leben
mit einem Idioten wie mir verbringst,

der alles das ignoriert, was dich definiert
dich vor anderen denunziert,
attackiert, blamiert, herumkommandiert
ich sag es dir, falls es dich interessiert:

Temperamentvoll, verwegen und schön,
schnell und athletisch entschlossen und kühn,
mit stählernem Körper und feurigem Blick,
ich bin es, was du willst, der ultimative
Mann."

KNORKATOR HERJER VILDT!