Nik the Mutant

I går ble det bekreftet: Jeg er en mutant! Skulle trekke en jeksel bak på venstre side oppe og den sitter faktisk fast i kraniet, det vi si en del av tannen er en del av kraniet, ikke tannen. (yeah, that makes sense):? Tannlegen trodde først det bare var en trang rot som var problemet, men nå må jeg til kirurg og få skåret resten av tannen løs fra kraniet. Som tannlegen sa: "Tror vi skal være veldig glade for at vi ikke begynte å rotfylle..." :jawdrop:
Heh, ellers angrer jeg bitterligen på at jeg ikke hadde med opptaker, så jeg kunne få tatt opp de syke, syke lydene som oppsto da fyren dro i tannen. *knaaak...knaaas*

<em>teppemann</em> sitt bilete

tann for tann

åaah! jeg vi høre lyder av tenner som knuses!


<em>Gird_09</em> sitt bilete

Spis mer godterier

Det er ikke så vanskelig å få hørt lyden av tenner som knases. Spørsmålet er bare hvor mye du vil ofre for å høre det. Personlig har jeg lidd hardt for min avhengighet av brus tidligere. Rotfyllinger har jeg hatt flere av, og jeg mangler to tenner. Tror knapt jeg har en tann som ikke er ordnet på. Så, jeg har strengt regime på konsum av brus nå. Jeg ligger likevel så høyt som 0.36 liter brus i uken i gjennomsnitt sålangt i år. Det var ca det jeg endte opp med i fjor også. (Lærer å bruke excel av å nekte seg selv brus. Det er en positiv bieffekt...)

Salus Populi Est Suprema Lex!


<em>Divabolica</em> sitt bilete

erfaringsmessig

Er de lydene mye kulere inni hodet enn de er fra utsiden.
Men weird var det!

Ps: Husk å ta med fryseelement, eller frossen grønnsaksblanding, om du ikke har lyst til å se ut som Mr. PotatoeHead

Reality TV is killing me


<em>Loulou</em> sitt bilete

WOW

Det ligg ganske mykje latter i forestillinga om kranierotfylling. Nokn burde laga ein kortfilm om dette, i tråd med klassikarar som Eraserhead. Wow igjen. Fantastisk, Nikko. Eg er nesten misunneleg.


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.