Alltid no' morro paa TV'n...

New Scandinavian Cooking With Andreas Viestad
PBS 17 Jan 12 07:00pm
Series/Cooking, 30 Mins.

"A Balancing Act", Episode #112.
Salmon mousse; sardine quiche.

<em>Doktor Diesel</em> sitt bilete

Hurra for Andreas!

Jeg som knapt klarer å få nok av de vanvittig brilliante artiklene hans i Dagbladet, alltid med et snedig ordspill på lur til overskriften. Åh, Andreas! Hadde jeg bare vært quinde så skulle jeg gledelig båret frem produktet av dine lenders frukt, din deilige, deilige kokkemann!

Godt å høre at Norge endelig har fått en verdig ambassadør!

Ps. Skyt meg for helvete! SKYYYT MEG!

Pps. Unnskyld overdreven bruk av utropstegn


Visningsval for kommentarar

Velje korleis du vil at kommentarar skal visast, og klikk 'Lagre innstillinger' for å aktivere endringane.